ΚΑΤΙ "ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ" Η ΤΟΥΡΚΙΑ...

Τους τελευταίους μήνες, όλα δείχνουν ότι η Τουρκία <<κάτι ετοιμάζει>> στο Αιγαίο. Η κλιμάκωση της εμπράκτου αμφισβητήσεως της ελληνικής κυριαρχίας σε συγκεκριμένους νήσους, πρέπει να οδηγήσει σε ενίσχυση των μέτρων αμύνης, την βελτίωση των Σχεδίων αντιμετωπίσεως κρίσεων, την ένταση της εκπαιδεύσεως σε διακλαδική βάση, την ταχεία ανασυγκρότηση των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων και την βελτίωση των μέσων, του οπλισμού και των υλικών τους. Η αναγνώριση νησίδων και βραχονησίδων μέσω Ανιχνευτών Θαλάσσης, είναι σε πολλές περιπτώσεις δύσκολη ώς αδύνατη. Τη λύση για τη συλλογή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, μπορούν να προσφέρουν συστήματα Μιni UAV οργανικά ενταγμένα στις μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων. Ο ΜΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ τριών Υποβρυχίων Type 209/1200 του ΠΝ, επιτρέπει την διατήρηση τουλάχιστον ενός εξ αυτών για την υποστήριξη Ειδικών Επιχειρήσεων. Σε περίπτωση πολέμου οι προυπηρετήσαντες στισ Ειδικές Δυνάμεις άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να εντάσσονται ώς στρατονομία για τον έλεγχο του στρατεύματος.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ 03/07/2009
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Απόπειρα να εμπλακεί η Ελλάδα στην παραίτηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων.

Το αντιπολιτευόμενο σοσιαλιστικό κόμμα των Σκοπίων ανακοίνωσε την Πέμπτη "συνταρακτικά νέα, και αν οι πληροφορίες αποδειχθούν αληθινές, θα ρίξουν φως στα αίτια της παραίτησης του Ivica Bocevski, αναπληρωτή πρωθυπουργού των Σκοπίων". Αυτό αναφέρει η σκοπιανή εφημερίδα Utrinski Vesnik στο φύλλο της Παρασκευής, όπως αναμεταδίδεται από το Focus News Agency.
Σύμφωνα με τον Gordan Georgiev, αναπληρωτή προέδρου του DSM, ο Bocevski είχε αρκετές μυστικές συναντήσεις με έλληνες πολιτικούς. Οι συναντήσεις έγιναν χωρίς της συνέναιση του πρωθυπουργού Ν. Γκρουέφσκι....

συνέχεια εδώ

Επέστρεψαν στα Ίμια οι τουρκικές ακταιωροί

imia2mikriΑψιμαχίες, όχι με αφορμή τη μάχη της τσιπούρας, αλλά για την κυριαρχία επί των Ιμίων μεταξύ ενός σκάφους του ελληνικού λιμενικού και μιας ακτοφυλακίδας της τουρκικής ακτοφυλακής επαναλήφθηκαν την Τετάρτη 1η Ιουλίου.

Περίπου στις 11.45 το μεσημέρι της προχθεσινής ημέρας, μια τουρκική ακταιωρός «διασταυρώθηκε» με πλωτό του λιμενικού που εκτελούσε περιπολία στην περιοχή των Ιμίων. Επί περίπου δύο ώρες, το τουρκικό σκάφος έκανε επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το μικρότερου μεγέθους ελληνικό περιπολικό. Κατά πληροφορίες μάλιστα, οι Τούρκοι στρατιωτικοί καλούσαν τους Έλληνες λιμενοφύλακες να απομακρυνθούν από την περιοχή που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους βρισκόταν εντός… τουρκικών χωρικών υδάτων! Οι άντρες του λιμενικού απαντούσαν ότι πλέουν εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και το επεισόδιο συνεχιζόταν μέχρι τις 13.53 το μεσημέρι. Την ώρα εκείνη, προφανώς έπειτα από οδηγίες που ακολούθησαν σχετική διμερή συνεννόηση, τα πληρώματα του ελληνικού πλωτού και της τουρκικής ακταιωρού απομακρύνθηκαν ταυτοχρόνως από την περιοχή.

ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ:ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Ένα μικρό μόνο δείγμα απ'όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην ελληνική τηλεόραση σχετικά με το μεγάλο αυτό θέμα:δείτε το βίντεο και ειδικά το τέλος του!


Το «Ουράνιο Τόξο» προτείνει στους Τσάμηδες κοινό μέτωπο κατά της Ελλάδας

Ο Βοσκόπουλος επιθυμεί να γίνει ηγέτης

μεγάλου Βαλκανικού ανθελληνικού μετώπου

Σε ανοιχτή πρόταση προς τους Τσάμηδες της Αλβανίας προχώρησε το «Ουράνιο Τόξο» του γνωστού Βοσκόπουλου, για προστασία, αλλά και για κοινή προώθηση των ανθελληνικών θέσεών τους! Η πρόταση έγινε σε lobby ξενοδοχείου στην Αλβανία και ουσιαστικά σηματοδοτεί μία νέα περίοδο επιθέσεων κατά της Ελλάδας, από τους γνωστότατους μισέλληνες που προσπαθούν να βρούνε συμμαχίες κατάλληλες για να «αναδείξουν το πρόβλημα» αλλά και την φασιστική νοοτροπία της Ελλάδας!...

συνέχεια εδώ

Κατέβασαν την Ελληνική σημαία και τους πρόλαβαν πριν την κάψουν

Μαθητές του Λυκείου οι δράστες

"Τούρκος" δήλωσε ο ένας μαθητής

Πριν από λίγες ημέρες, στο ορεινό Πομακικό χωριό Γλαύκη, του νομού Ξάνθης, δύο 18χρονοι νεαροί Πομάκοι, αποφάσισαν να «παίξουν» (σύμφωνα με ομολογίες συμμαθητών τους) με τον «ιδιότροπο» διευθυντή, που δεν επέτρεπε να πειράζουν την Ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη στο προαύλιο του σχολείου. Και αποφάσισαν να κατεβάσουν την σημαία από τον ιστό και να την κάψουν!
Η προσπάθειά τους δεν ολοκληρώθηκε, όταν τους αντιλήφθηκε υπάλληλος του σχολείου ο οποίος και φώναξε αμέσως για βοήθεια τον διευθυντή. Φυσικά, οι «δράστες» είχαν ήδη φύγει, αλλά μόλις τότε ξεκινούσε μία περιπέτεια που θα την θυμούνται για πάρα πολλά χρόνια.
Οι έρευνες ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου έφτασαν γρήγορα σε αδιέξοδο, αφού οι νεαροί που αποφάσισαν να «σπάσουν πλάκα» μαζί του, είχαν εξαφανιστεί. Δεν υπήρχαν μαρτυρίες, επειδή το περιστατικό συνέβη χρονική στιγμή κατά την οποία δεν υπήρχαν μαθητές στο προαύλιο. Έτσι, η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία, που ανέλαβε να την εξιχνιάσει και να βρει τους δράστες απόπειρας καταστροφής και προσβολής της σημαίας, του εθνικού μας συμβόλου....

συνέχεια εδώ

Διαγράφουν την σφαγή της Χίου από την Ελληνική Ιστορία

Εθνική ντροπή και ΥΒΡΙΣ: Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας αφαιρέθηκε από την Νέα Μονή Χίου η επιγραφή «Σφαγιάσθηκαν από Οθωμανούς» από τα οστά και τα κρανία των γυναικόπαιδων που έσφαξαν οι Τούρκοι το 1822!

Με τον τίτλο “Χειρονομία καλής θέλησης της Ελλάδας προς τον Ερντογάν” η ιστοσελίδα της Τουρκικής εφημερίδας “Time Turk” αναφέρει πως “Στο μοναστήρι Νέα Μονή που βρίσκεται στην Ελληνική νήσο Χίο στον χώρο τον κειμηλίων και εκθεμάτων της μονής υπάρχουν δυο αίθουσες με προθήκες στις οποίες φυλάσσονται ανθρώπινα κρανία με τις μέχρι πρότινος επιγραφές”… Έργα Οθωμανών” και “Σφαγιάσθηκαν από τους Οθωμανούς” οι οποίες μετά από τις αντιδράσεις της Τουρκικής πλευράς αντικαταστάθηκαν αφού πρώτα απαλείφθηκαν οι επίμαχες λέξεις αφήνοντας ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

συνέχεια εδώ

Είμαστε Έλληνες, Το ξέρουμε;