Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: "Ετοιμαστείτε, έρχονται πολύ δύσκολα..."


Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: "ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα". Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: " Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες"... Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την "ομάδα κρίσης", υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δεν είναι... Δυστυχώς, τα επερχόμενα είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού, αφού όλοι μας μπορούμε πλέον να δούμε αυτό που έρχεται, δηλαδή την δυστυχία και την πείνα...
"Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Όλοι ρωτάνε: "εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα;"!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο πολύ έχει διαβρωθεί η σύγχρονη κοινωνία και οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Κανείς δε νοιάζεται για το πρόβλημα που έχει χτυπήσει την πόρτα του συμπολίτη του, του γείτονά του. Όλοι σκέφτονται αν "τα μέτρα" προσβάλουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα...! Ειλικρινά, πιστεύω πως ο Θεός θα δώσει την ευκαιρία για να συνέλθουμε. Η Ελληνική Ορθοδοξία ανέδειξε μεγάλες σύγχρονες μορφές, που πρόσφεραν στο έργο του Θεού, που αγωνίστηκαν για να σώσουν ανθρώπινες ψυχές. Ο Πορφύριος, ο Παΐσιος, ο Ιωσήφ... γέροντες που μάτωσαν στον αγώνα υπέρ των συνανθρώπων τους, στον αγώνα να διώξουν την δυστυχία και το κακό από τις καρδιές ανθρώπων που υπέφεραν... Ποιά ηθική υπάρχει πλέον; Το κακό έχει χτυπήσει την οικογένεια, την Παιδεία. Έχει χτυπήσει σε κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας και σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου. Τρέχουν οι άνθρωποι χωρίς να νοιάζονται για τον διπλανό τους. Η κοινωνία που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Σήμερα κυριαρχεί ο ατομικισμός... Γιατί; Επειδή κάποιοι έπαιξαν με τον χαρακτήρα του Έλληνα και διάβρωσαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Είναι αδιανόητο! Ο ατομικισμός ζει και βασιλεύει, ενώ η απάτη έγινε "χάρισμα". Μεγάλωσαν γενιές που διδάχτηκαν πως να αρπάξουν. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας... Μάλιστα, όσα πιό πολλά "αρπάζεις" τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αυτό το βλέπει ο Θεός. Σήμερα επιτρέπει να δεχτούμε μερικές σφαλιάρες, ελπίζοντας πως θα συνέλθουμε, όπως συμβαίνει και στους μεθυσμένους..."
Αυτά τα συγκλονιστικά μου κατέθεσε σήμερα σε συζήτηση, αγιορίτης μοναχός. Και η φωνή του έτρεμε από συγκίνηση και αγωνία για όσα πρόκειται να συμβούν.
"Να προσέχεις", μου είπε. "Να πεις και σε άλλους να προσέχουν. Μην αφήνετε την λογική σας να παραδίνεται σε όσα σας λένε. Πού είναι μωρέ η λεβεντιά εκείνων που δεν επέπτρεπαν σε κανέναν να τους μειώσει; Πού είναι εκείνα τα λεβεντόπαιδα που έδωσαν το αίμα τους για όλους εμάς; Αυτή η γη ποτίστηκε με αίμα. Είναι μεγάλο κρίμα να την κυβερνάνε ξένοι και ανάξιοι... Να προσέχετε"...
Τι να πω; Θυμήθηκα τα λόγια του γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα: "Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες. Προσέξτε την ψυχή σας. Μαζευτείτε και δώστε τον αγώνα σας..." Αυτά έλεγε πριν μερικούς μήνες. Και σήμερα γίνεται πιό σαφής: "το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα...".
Οι προσευχές του γέροντα είναι πάντα μαζί μας. Όμως, αναρωτιέμαι: Εμείς τι κάνουμε για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας; Απλά ανησυχούμε για το αν τα μέτρα μας αγγίζουν;
"Κάποιος πρέπει να σας πει πως δεν ζείτε σε όνειρο, ούτε σε εφιάλτη. Ζείτε μία πολύ άσχημη πραγματικότητα, που θα χειροτερέψει..."
Κι εμείς αναρωτιόμαστε: Εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα; αγνοώντας (ηθελημένα) πως όταν θα μας "πιάσουν", θα είναι πολύ αργά...
Κωνσταντίνος
ΠΗΓΗ

Εν αναμονή σήμερα το βράδυ για την άφιξη της ηλιακής καταιγίδας

Σήμερα το βράδυ με όλες τις εκτιμήσεις, πρόκειται το ιονισμένο αέριο ή πλάσμα που ξεπήδησε από μια τεράστια ηλιακή έκρηξη –τη μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια- να φτάσει στη Γη, προκαλώντας τα γνωστά φαινόμενα όπως το βόρειο Σέλλας που παρατηρούνται στο βόρειο ημισφαίριο. «Το υλικό της έκρηξης κατευθύνεται προς τη μεριά μας και αναμένεται να φτάσει νωρίς το πρωί της 4ης Αυγούστου» δήλωσε ο αστρονόμος Leon Golub του Πανεπιστημίου Harvard για να προσθέσει λέγοντας πως είναι η πρώτη μεγάλη ηλιακή έκρηξη που κατευθύνεται στον πλανήτη μας εδώ και αρκετό καιρό.

Όταν το πλάσμα φτάνει στη Γη αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της προκαλώντας γεωμαγνητικές καταιγίδες. Τα ιονισμένα σωματίδια συγκρούονται με άτομα υδρογόνου και οξυγόνου και τα τελευταία ουσιαστικά αρχίζουν να «λάμπουν» δημιουργώντας τα φώτα που παρατηρούνται. Έτσι οι αστρονόμοι αλλά και απλοί παρατηρητές τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις βόρειες χώρες πρόκειται να βρίσκονται σήμερα σε επιφυλακή για να θαυμάσουν τα οπτικά αυτά φαινόμενα

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανατίναξη στρατιωτικού τρένου στην Τουρκία -video

Tρένο που μετέφερε στρατιωτικά οχήματα εκτροχιάστηκε μετά από έκρηξη που έγινε στις 08:30 της Δευτέρας ενώ κατευθυνόταν στην πόλη Divriği του Σίβας προς το Erzincan.

Από την έκρηξη εκτροχιάστηκαν 8 από τα 22 βαγόνια που μετέφεραν το στρατιωτικό υλικό, ενώ τα 3 βαγόνια που μετέφεραν 150 επιβάτες παρέμειναν άθικτα, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Τα εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί δίπλα στην σιδηροδρομική γραμμή και η πυροδότηση τους έγινε απο απόσταση με τηλεχειρισμό, αφού από το σημείο της έκρηξης πέρασαν τα βαγόνια που μετέφεραν τους επιβάτες.

video


Στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές της Τουρκίας εκφράζουν την υποψία ότι η έκρηξη ήταν έργο του PKK ( Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν ).

Γίνονται προσπάθειες για να δοθεί πάλι στην κυκλοφορία η σιδηροδρομική γραμμή ενώ ο τουρκικός στρατός έχει ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

ΠΗΓΗ

Επεισόδιο ρωσικών βομβαρδιστικών με καναδέζικα μαχητικά

Από το defencepoint.gr

Σε ρουτίνα έχει εξελιχθεί η αναχαίτιση ρωσικών βομβαρδιστικών που περιπολούν σε «ΝΑΤΟϊκές περιοχές» από μαχητικά χωρών-μελών της Συμμαχίας.


Η ρωσική Αεροπορία ξεκίνησε εκ νέου την πραγματοποίηση περιπολιών πάνω από τον Ειρηνικό, τον Ατλαντικό και τον Αρκτικό Ωκεανός, μετά από εντολή του τότε προέδρου και σημερινού πρωθυπουργού, Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Αύγουστο του 2007.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση
Σε ρουτίνα έχει εξελιχθεί η αναχαίτιση ρωσικών βομβαρδιστικών που περιπολούν σε «ΝΑΤΟϊκές περιοχές» από μαχητικά χωρών-μελών της Συμμαχίας.

Καναδέζικα μαχητικά τύπου F-18 αναχαίτισαν δύο ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95 Bear, τα οποία περιπολούσαν στον Ατλαντικό Ωκεανό, 450 χιλιόμετρα μακριά από τις καναδικές ακτές στην περιοχή Λαμπραντόρ. Τα καναδέζικα μαχητικά απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Μπάκγκοτβιλ στο Κεμπέκ του Καναδά.


Ο Καναδάς έχει θεσπίσει μια «ζώνη προειδοποίησης» εκτός του εναερίου χώρου του και του αντίστοιχου FIR της περιοχής με σκοπό να έχουν αρκετό χρόνο οι αεροπορικές δυνάμεις της χώρας να κινητοποιηθούν εάν πρόκειται για «εισβολέα». Κατά συνέπεια απογειώνονται και προβαίνουν σε διαδικασίες αναγνώρισης-αναχαίτισης σε περίπτωση που κάποιο αεροσκάφος δεν ενημερώσει για την πορεία του και το σκοπό της παρουσίας του στην περιοχή.

Η ρωσική Αεροπορία ξεκίνησε εκ νέου την πραγματοποίηση περιπολιών πάνω από τον Ειρηνικό, τον Ατλαντικό και τον Αρκτικό Ωκεανός, μετά από εντολή του τότε προέδρου και σημερινού πρωθυπουργού, Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Αύγουστο του 2007.

O Πάπας

Γιατί κακοφαίνεται σὲ κάποιους, ὅταν ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὀνοματίζη τὸν Πάπα ἀντίχριστο; Κανεὶς αἱρετικὸς δὲν τόλμησε νὰ θεσπίση διὰ τὸν ἑαυτό του, ὅσα ἐθέσπισε ὁ Πάπας δι᾽ ἑαυτόν. Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς τὸν ὠνομάτισε ἀντίχριστο 200 χρόνια, πρὶν ὁ ἴδιος ὁ Πάπας διὰ τῶν δύο Βατικανίων Συνόδων καθιερώση τὸν ἑαυτό του ὡς τὸ μοναδικὸ πρόσωπο, τὸ ὅποιο φέρει τὰ χαρακτηριστικὰ καὶ τὸ ἔργο τοῦ Ἀντιχρίστου. Ἄρα ὁ ἴδιος ὁ Πάπας ἐπικύρωσε στὴν πρᾶξι τὴν περὶ τοῦ ἑαυτοῦ του προφητεία τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ.
Ἰδοὺ ἡ ἀπόδειξι διὰ τῶν ἄρθρων τῶν Βατικανίων δογματικῶν Συνοδικῶν ἀποφάσεων:

“Ὁ Πάπας... εἶναι ἄνθρωπος Θεός... ἡ δὲ ἐξουσία του εἶναι ἀπεριόριστη... (ἡ ὁποία) ἐκτείνεται στὰ οὐράνια, τὰ γήϊνα καὶ τὰ καταχθόνια...”.

“Ὁ Πάπας... εἶναι ἀλάθητος ὅπως ὁ Θεός... ἔχει τὴ δύναμη νὰ κάνει καθετί, ποὺ ὁ Θεὸς κάνει... Τοποτηρητὴς τοῦ Θεοῦ”.

“Ἔχει τὸ δικαίωμα νὰ διορθώνει καθετί, τὸ ὁποῖον θεωρεῖ ἀναγκαῖο μέσα στὴν Καινὴ Διαθήκη. Δύναται νὰ μεταβάλλει καὶ τὰ ἴδια τὰ Μυστήρια, ποὺ ἔχουν ὁριστεῖ ἀπὸ τὸν Ἰησοῦ Χριστό”.

“ Ὁ Πάπας εἶναι πιὸ ψηλὰ ἀπ’ ὅλους τοὺς νόμους”.

“Ἂν ὁ Πάπας ἀποφασίσει ἐνάνtια στὴν κρίση τοῦ Θεοῦ, τότε ἡ κρίση τοῦ Θεοῦ πρέπει νὰ διορθωθεῖ, νὰ μεταβληθεῖ”.

“Ὁ Πάπας εἶναι τὸ φῶς τῆς ἀλήθειας καὶ ἀνταύγειά της. Ὁ Πάπας εἶναι τὸ πᾶν ἐπὶ πάντων καὶ πάντα δύναται” (!)

Μήπως εἴπατε τίποτα;

Πύραυλοι έπληξαν το νότιο Ισραήλ

Τουλάχιστον τρεις πύραυλοι έπεσαν στην πόλη Εϊλάτ στο νότιο Ισραήλ και στα περίχωρά της χωρίς να προκαλέσουν θύματα, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο επικαλούμενο πληροφορίες της αστυνομίας.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ιορδανίας ανακοίνωσε ότι ένας πύραυλος Grad έπληξε την πόλη της Άκαμπα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι, ο ένας από αυτούς σοβαρά. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο πύραυλος έπεσε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Πάντως, η τοπική αστυνομία του Ισραήλ εκτιμά ότι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από την Αίγυπτο και συγκεκριμένα από περιοχή του Σινά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ!

http://si.wsj.net/public/resources/images/PT-AO081_TURKEY_G_20100312180843.jpg

Άλλος προσεύχεται - άλλος πιάνει το κεφάλι του...

Η μία επιθετική ενέργεια των κούρδων του ΡΚΚ διαδέχεται την άλλη και οι τούρκοι επιτελείς αρχίζουν να χάνουν την ψυχραιμία τους...

Τέσσερεις πολίτες σκοτώθηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στην επαρχία Batman

ΠΗΓΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ
ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ
ΜΠΑΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ
ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ



Άρχισε το Τουρκικό πανηγύρι Φιέστα στα <<Χίλια >>.
Έτοιμοι να σηκώνουν αλυσίδες και μπάρες , απαγορεύοντας την πρόσβαση σε διερχόμενους, Έλληνες πολίτες μέσα στην Ελληνική Θράκη μας αν δεν καταβάλλουν το τίμημα ενός εισιτηρίου που κόβουν, με πρόσχημα τους παλαιστικούς αγώνες είναι έτοιμοι να πράξουν οι Μογγολότουρκοι διοργανωτές !!!!!!!!!!!


Άρχισε το Toυρκικό πανηγύρι στα «Χίλια», όπου ο σύλλογος, προγραμματίζει με το έτσι θέλω το κλείσιμο πέντε οδικών σημείων. !!!!!!!!!!!!!!

Θα σηκωθούν μπάρες, επειδή οι άνθρωποι της Άγκυρας θεωρούν ότι η Θράκη μας είναι τσιφλίκι τους!!!!!!!!!!


Την εντύπωση αυτή την υιοθέτησαν από την στάση που αποκομίzουν
Βλέποντας την παθητική εδώ και πολλά χρόνια συμπεριφορά των αρμοδίων
Διωκτικών Αρχών σε ανάλογες …προκλήσεις !!!!!!!!!!!!!!!!


Τους είδαμε να χτίζουν βρύση μαυσωλείο, χωρίς κανείς να τους φέρει εμπόδιο , να επιδίδονται σε οικοδομικές εργασίες, ενώ θα έπρεπε απλά να επέμβουν βελτιωτικά στα ξύλινα κιόσκια και φυσικά να απαιτούν και το ελληνικό κράτος, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, να ανταποκρίνεται
διαθέτοντας μάλιστα υποδομές 20.000 ευρώ!!!!!!!!!


Όπως αντιλαμβάνεστε κάνουν ότι τους κατέβει χωρίς
Να λογαριάzουν ούτε καν τις αρμόδιες αρχές της Ελληνικής Πολιτείας !!!

Tην ίδια στιγμη
εδώ και περίπου 25 μέρες σε ΔΥΟ κρατικά κτίρια του Μουσουλμανικού χωριού Οργάνη Ροδόπης , ΔΕΝ κυματίζει η ελληνική σημαία !!!!!!!!!!
Κάποιοι με εντολή της Άγκυρας την ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ !!!!!!!!!!!

Γι αυτό όταν λέμε και ξαναλέμε ότι ΔΕΝ λειτουργεί η κρατική μηχανή
στην Θράκη δεν είναι ούτε εμπάθεια ούτε υπερβολή
όπως θεωρούν κάποιοι......................

Απλώς είναι η Αλήθεια που δεν έχουν το σθένος
να παραδεχθούν !!!!!!!!!!

Τα γεγονότα όμως εμάς δικαιώνουν, γιατί πρόκειται για το κοινοτικό κατάστημα του χωριού Οργάνη Ροδόπης και το παράρτημα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !!!!!!!!!!!!!!



Το πανηγύρι στα «Χίλια» διαφημίζεται ως πανηγύρι των απόδημων Παντουρκιστών και σαν σημείο ορόσημο όλων των καταπιεσμένων Τούρκων. Εκεί Βλέπουμε να κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες τα τυπωμένα μπλουζάκια του DEB, του κόμματος που είχε δημιουργήσει ο Αχμέτ Σαδίκ και κυκλοφορούν σε μια προσπάθεια να νεκραναστηθεί το κόμμα του…!!!!!!!!!!!!!


Είναι παρόν όλα τα στελέχη της απανταχού διασποράς, που στο όνομα της μειονότητας έχουν τίτλο, υπόσταση και παρουσία να βρίσκονται στα επίσημα τραπέζια, να μιλούν και να καταγγέλλουν την Ελληνική πολιτεία και τους θεσμικούς φορείς.


ΠΗΓΗ