Ισραήλ: "Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν το Καστελόριζο"!!!

Το Ισραήλ και η Ελλάδα επικαλέστηκαν το αμοιβαίο σύμφωνο άμυνας που υπέγραψαν, κρυφά, πριν από 12 ημέρες, υπό το πρίσμα των τουρκικών μετακινήσεων στη θάλασσα και τον αέρα στην Ανατολική Μεσογείο. Ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι αυτό αποφασίστηκε μετά από μακρά τηλεφωνική συνομιλία τη νύχτα της Τετάρτης στις 14 Σεπτεμβρίου μεταξύ των πρωθυπουργών Ισραήλ και Ελλάδας, Βενιαμίν Νετανιάχου και Γιώργου Παπανδρέου. Το ζήτημα παραπέμφθηκε στο υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ στις οκτώ η ώρα που κλήθηκε σε συνεδρία λόγω της τουρκικής απειλής κατά των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε τα στοιχεία τα οποία έχουν συλλεχθεί μέχρι σήμερα από τις τουρκικές κινήσεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο θάλασσα.


Ιδιαίτερα στις πτήσεις αεροσκαφών παρατηρήθηκε αύξηση κατά τις τελευταίες 48 ώρες πάνω από το ελληνικό νησί του Καστελόριζου, στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, μόλις δύο χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές. Οι εν λόγω πτήσεις έγιναν συνοδεία από τουρκικά μαχητικά.
Η Αθήνα φοβάται μια τουρκική επίθεση στο νησί, ο πληθυσμός του οποίου είναι λιγότεροι από 1.000 κατοίκους και πιθανόν να προβεί σε προσπάθεια καταστροφής ή κατάληψης.
Το Ισραήλ υποπτεύεται ότι οι τουρκικές επιθέσεις στο ελληνικό νησί θα δώσουν το σήμα της τουρκικής στρατιωτικής επίθεσης εναντίον των πλατφορμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που βρίσκονται στην περιοχή της Μεσογείου μεταξύ του Ισραήλ και της Κύπρου.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι οι Τούρκοι είναι ικανοί να κάνουν αιφνιδιαστικές επιθέσεις και σε άλλα ελληνικά νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές.
Η Άγκυρα θα ενεργήσει με το πρόσχημα ότι το Ισραήλ και η Κύπρος δεν έχουν δικαίωμα να ξεχωρίζουν και να αξιοποιούν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο στις ζώνες της Ανατολικής Μεσογείου- μια περιοχή με πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου, γνωστή ως ‘οικόπεδο 12’ – μπλοκ 12- χωρίς την συγκατάθεση της κατεχόμενης Κύπρου.
Η Τουρκία στηρίζει τη καταγγελία της ότι το Ισραήλ αποστερεί από τους φυσικούς πόρους το Λίβανο. Οι συνομιλίες μεταξύ του Λιβάνου και της Κύπρου για την επίλυση αυτού του ζητήματος δεν προχώρησαν. Η Βηρυτός αρνείται κάθε συζήτηση με το Ισραήλ.
Ούτε η Αθήνα, ούτε η Ιερουσαλήμ έχουν ανακοινώσει με ποιο τρόπο θα επικαλεστούν το νέο σύμφωνο άμυνας.
Πηγή: Debkafiles-Israel
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Ισλαμικό πρόγραμμα σπουδών...(Σκληρό βίντεο)

Όποιος αντέχει να το δει θα παρατηρήσει με πόσο πιο βάναυσο τρόπο φέρεται ο δάσκαλός στα κορίτσια.
Αφιερωμένο στους ισλαμολάγνους και τους προοδευτικούληδες...

Δείτε το βίντεο..




Ευχαριστούμε τον Γιάννη Π. που μας έστειλε το βίντεο...

ΠΗΓΗ

MHNYMATA ΣTO TWITTER

Η δήλωση του πρωθυπουργού πως «βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο» προκάλεσε κάθε είδους αρνητικές αντιδράσεις: από γέλιο μέχρι οργή. Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η ομιλία, στο twitter το hashtag #enas_ergazomenos γέμισε με κάθε είδους σχόλια. Παραθέτουμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα:

@stathisdrogosis: Ένας εργαζόμενος ανα οικογένεια, ένα βιβλίο ανά τάξη, ένας γιατρός ανα όροφο, ένα νερό ανά Βαγγελιώ

@aresburas: Μπορεί ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει, αν σ' ένα ζεύγος δουλεύουν κ οι 2, θα πρέπει να χωρίσουν ή ο ένας να παραιτηθεί;

@BebecaVIP: Ήταν ένας Άγγλος, ένας Γάλλος κι #enas_ergazomenos

@mahas0: Αντε και με το καλό #enas_ergazomenos ανά πολυκατοικία

@Anasto7: Θα αναλάβουν κι οι πολιτικοί κάποι βάρος λέει. "Μόνο ένα αυθαίρετο ανά υπουργό"

@PartonMike: Αντί να χαίρεστε που ο #enas_ergazomenos θα δουλευει και οι υπολοίποι θα αράζουμε και θα του τα τρώμε, παραπονιέστε κιόλας. Μα πόσο αχάριστοι!

@olga_from_mars: γνωρίζω οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους.που κάνω καταγγελία; #enas_ergazomenos

@NickolasSpirida: Προσφέρομαι να παντρευτω εργαζομενη γυναικα...ορκιζομαι να μην ψαξω ποτε για δουλεια. #enas_ergazomenos

@marie_la_bas: Πόσοι ημιαπασχολούμενοι μας κάνουν έναν εργαζόμενο? #enas_ergazomenos

@paiktour: Επόμενη κίνηση η θέσπιση του θεσμού του εργαζόμενου της γειτονιάς

@FragileAlex: Να σταματήσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ο Πατίτσας ή να σταματήσει να βγάζει παντόφλες η Χρουσαλά;

@lenakas: ...η Μενεγάκη, γάτα. πρόννοησε

@allufunmarx: -Ποιος φταίει πραγματικά για το #enas_ergazomenos σε κάθε οικογένεια; -Ο #enas_psifoforos του πασόκ σε κάθε οικογένεια.

@ergodektis: Ανταλλάσω εργαζόμενο αδερφό με άνεργη μέχρι 22 ετών. Απαιτείται φωτογραφία ολόσωμη με μπικίνι στη διεύθυνση...


ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ SIGMALIVE TOY ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ"

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ SIGMALIVE.COM O ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ". ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sigmalive, λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι(15/9)έφθασε η πλατφόρμα της Noble Energy στο οικόπεδο 12.

Έφθασε στο οικόπεδο 12 η πλατφόρμα της Noble

Την επόμενη Τετάρτη όλα θα είναι έτοιμα για να αρχίσει η γεώτρηση

Σε επιφυλακή κυβέρνηση και Ε.Φ. για ενδεχόμενη τουρκική πρόκληση

Παρακολουθούν τις κινήσεις των Τούρκων στη Μεσόγειο οι Ισραηλινοί

Δηλώνουν έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα οι Ισραηλινοί αν απειλειθεί το κύρος του κράτους και των ενόπλων δυνάμεων τους

Έτοιμοι να αποπλεύσουν προς το οικόπεδο 4 της ΑΟΖ της Κύπρου οι Τούρκοι

Σε επικοινωνία ο ΥΠΑΜ με τους Υπουργούς Άμυνας Ισραήλ και Ελλάδας

Παπανδρέου - Νεντανιάχου: Θα αντιμετωπίσουμε από κοινού την κρίση με την Τουρκία

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την ερχόμενη Τετάρτη, όλα θα είναι έτοιμα για να αρχίσει η γεώτρηση. Στο μεσοδιάστημα θα γίνονται διεργασίες ούτως ώστε η πλατφόρμα να προσεγγίσει το ακριβές σημείο όπου θα γίνει η γεώτρηση, να γεμίσει τις δεξαμενές της με νερό και να σταθεροποιηθεί. Τη διαδικασία θα βοηθήσει και το πλοίο που συνοδεύει την πλατφόρμα. Την Τετάρτη θα φθάσει στην Κύπρο και το προσωπικό της Noble, που αποτελείται από 56 άτομα. Τα άτομα αυτά θα δουλεύουν με μηνιαία βάρδια. Ελικόπτερο το οποίο θα απογειώνεται από το ελικοδρόμιο στο Λιμάνι Λεμεσού θα μεταφέρει κάθε μήνα το προσωπικό.

Έτοιμο να αποπλεύσει το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ελληνικό Πεντάγωνο, 2 τουρκικές φρεγάτες, 1 κορβέτα, 1 σκάφος υποστήριξης καθώς και 1 υποβρύχιο βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα νοτίως του Καστελόριζου, με εντολές να αποπλεύσουν ανά πάσα στιγμή.

Οι επιτελείς του ελληνικού Πενταγώνου, αναφέρουν πως τα τουρκικά πλοία αναμένουν διαταγή για απόπλου με εντολή να φτάσουν μέχρι το οικόπεδο 4 της ΑΟΖ της Κύπρου, μεταξύ Πάφου και Καστελλορίζου.

Σε επιφυλακή κυβέρνηση και ΕΦ

Σε επιφυλακή από το πρωί βρίσκεται τόσο η κυβέρνηση όσο και η Εθνική Φρουρά που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει δημιουργηθεί κέντρο επιχειρήσεων το οποίο παρακολουθεί και συντονίζει όλους τους εμπλεκόμενους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδες Καταδρομών βρίσκονται σε επιφυλακή ενώ από τις 3 το μεσημέρι έχουν κληθεί και επίλεκτες εφεδρείες.

Την ίδια ώρα η μετάβαση του Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Ηλιάδη αύριο στην Αθήνα δεν θεωρείται καθόλου τυχαία. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου σε τηλεφωνική επικοινωνία συμφώνησαν όπως αντιμετωπίσουν από κοινού την κρίση με την Τουρκία.

Το Ισραήλ παρακολουθεί εξ αέρος, θαλάσσης και μέσω δορυφόρων

Ισραηλινές πηγές ανάφεραν στο Sigmalive ότι η χώρα τους παρακολουθεί τις εξελίξεις εξ αέρος, θαλάσσης καθώς και από δορυφόρους. Το Ισραήλ λαμβάνοντας υπόψη τις απειλές της Τουρκίας, παρακολουθεί τις κινήσεις του Τουρκικού στόλου στην Μεσόγειο.

Η ίδια πηγή μας ανέφερε:

«Όσοι σκέφτονται να τα βάλουν με το Ισραήλ καλά κάνουν να έχουν στα υπόψη τους το δόγμα της χώρας, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια του κράτους. Τηρώντας πιστά μία επιθετική στρατηγική διασφαλίζουμε τόσο την άμυνα της χώρας όσο και το κύρος του κράτους και των ενόπλων δυνάμεων.»

ΠΗΓΗ

Ολοταχώς προς θερμό επεισόδιο στο Καστελόριζο

Η εκδήλωση ενός θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ήταν μαθηματικά βέβαιη την επομένη της κρίσης των Ιμίων για λόγους που καθίστανται κυριολεκτικά αδιάφοροι υπό το βάρος των τελευταίων ραγδαίων διπλωματικών εξελίξεων. Όπως συμβαίνει πάντα σε κάθε ιστορικό γεγονός, από τη διαμορφούμενη κατάσταση δε λείπουν οι τραγικές ειρωνίες: Ο Δκτης Νότιας Θαλάσσιας Περιοχής του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος Can Erenoglu βρίσκεται από χθες προφυλακισμένος για συμμετοχή στα πραξικοπηματικά σχέδια κατά της ισλαμικής κυβέρνησης, η οποία κλιμακώνει τις προκλήσεις της στο Καστελόριζο. Το δε Ισραήλ μόλις πριν τρία χρόνια και κατά την τουρκο-ισραηλινή άσκηση Reliant Mermaid Χ αναγνώριζε το Καστελόριζο στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Άμυνας ως «τουρκική περιοχή έρευνας και διάσωσης». Στα καθ΄ημάς και σε καιρούς χαλαιπούς, η Ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει θέσει σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα τα κρίσιμα εκείνα οπλικά συστήματα που θα διασφαλίσουν την αποτροπή κάθε εχθρικής ενέργειας ή την επιτυχή έκβαση οποιασδήποτε διαταχθείσας αποστολής.

Η Πολεμική Αεροπορία έχει στη διάθεσή της τις πλέον προηγμένες εκδόσεις δύο κορυφαίων τύπων μαχητικών αεροσκαφών διεθνώς, Mirage 2000-5 Mk2 και F-16 Block 52+/Μ με υπέρτερο απόθεμα βλημάτων ΒVR και φονικό οπλοστάσιο κατευθυνόμενων βομβών, βλημάτων κατά στόχων επιφανείας και βλημάτων υποστρατηγικής κρούσης. Επιπρόσθετα, η ΠΑ διατηρεί συντριπτικό πλεονέκτημα του συντονισμού της δράσης των μαχητικών της, από τα 4 Αερομεταφερόμενα Συστήματα Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (ΑΣΕΠΕ) Erieye EMB-145H της 380 Μοίρας, τα οποία διασυνδέονται με 6 συστοιχίες Patriot PAC-3 χάρη στον εξοπλισμό Link-16. Το επιχειρησιακό περιβάλλον είναι ιδανικό για τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού. Οι τουρκικές κινήσεις παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο από το Δορυφορικό Σταθμό Εδάφους στη Τανάγρα που αξιοποιεί του δορυφόρους επιτήρησης HELIOS-II.

Η εκπαίδευση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων εγγυώνται την επιτυχή εκτέλεση των Πολεμικών Σχεδίων.

ΠΗΓΗ

Ο ΣΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ

Μοιραστείτε το στο Facebook Facebook

soros-1-naiΑποκάλυψε τελικά ο άνθρωπος ποιος είναι ο σκοπός του. Αρχικά, έκανε κάποιες δηλώσεις, που θεωρήθηκαν ευνοϊκές για την Ελλάδα, και προβλήθηκαν θετικά από τα ελληνικά ΜΜΕ. Η αλήθεια όμως κάθε είδησης, βρίσκεται πίσω από τις γραμμές.

Και ο Σόρος, σιγά-σιγά προχώρησε στο σκοπό του. Με χθεσινές ανακοινώσεις εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν προτιμότερο για την Ελλάδα να χρεοκοπήσει και να βγει προσωρινά από την Ευρωζώνη. Όχι, δεν το προτείνει ο άνθρωπος διότι έχει στοιχηματίσει στην πτώχευση της Ελλάδας και περιμένει μεγάλα κέρδη από αυτό, αλλά το προτείνει από... αγάπη.

Δεν μπορεί να βλέπει την Ελλάδα, είπε «να υπομένει το μαρτύριο» (την ίδια πρόταση κάνει και για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία).

Έτσι, όσοι είχαν αμφιβολίες περί του ότι μας σπρώχνουν τα γνωστά αρπαχτικά σε πτώχευση για να κερδοσκοπήσουν, τώρα πιστεύεται ότι θα καταλάβουν τι παίζεται. Αυτά «συμβουλεύει» ο Σόρος στον πρωθυπουργό, κατά τις τακτικές συναντήσεις τους;

-

Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε :

-Μη φοβάσαι. Ο Θεός ΔΕΝ θα επιτρέψει να γίνει ΚΑΚΟ , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο
κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι
φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου
πω πιο πολλά.(π.Παισιος)


ΠΗΓΗ

ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ

Την κατάργηση της χριστιανικής χρονολόγησης με βάση τη γέννηση του Ιησού Χριστού από κάθε ιστορικό σχολικό βιβλίο, εξετάζεται στην Αυστραλία έπειτα από καταγγελίες πως παραβιάζεται η ανεξιθρησκία.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας της χώρας θα αντικαταστήσει από τα σχολικά βιβλία τις φράσεις π.Χ (προ Χριστού- BC Before Christ) και μ.Χ (μετά Χριστόν - AD Anno Domini) με τις φράσεις Κ.Χ (κοινή χρονολογία – CE Common Era) και π.Κ.Χ (προ κοινής χρονολογίας - BCE Before Common Era).

Οι συγκεκριμένοι τύποι χρονολόγησης έχουν σχεδόν αντικαταστήσει τη χριστιανική χρονολόγηση στις επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Με το ίδιο επιχείρημα υποβαθμίζονται οι γιορτές των Χριστουγέννων, και αναβαθμίστηκε η παραμονή Πρωτοχρονιάς.


ΠΗΓΗ

Αλβανός ραβίνος: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους οι Αλβανοί τους προστάτεψαν! - Επίσημη θρησκεία ο Εβραϊσμός στην Αλβανία

Yoel Kaplan: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους,
οι Αλβανοί τους προστάτεψαν
Επίσημη και αναγνωρισμένη θρησκεία έγινε από χθες ο Ιουδαϊσμός στην Αλβανία.

Ο Ισραηλινός αρχιραβίνος Jona Meceger παρευρέθηκε στα Τίρανα όπου και έγινε η αναγνώριση της Εβραϊκής θρησκείας και έτσι έγινε η πέμπτη αναγνωρισμένη θρησκεία της χώρας μετά τους μουσουλμάνους, ορθοδόξους, καθολικούς και μπεκτασήδες. Ο Meceger συνάντησε τον Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα αλλά και τον Πρόεδρο της Αλβανίας Bamir Topi, οι Αλβανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν καλά την ισχύ του Ισραήλ στη διεθνή σκακιέρα.

Ως επίσημος εκπρόσωπος της θρησκείας για την Αλβανία χρίστηκε ο Αλβανός ραβίνος Joel Kaplan, ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare πως κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Σέρβοι ήταν αυτοί που σκότωσαν τους Εβραίους ενώ οι Αλβανοί τους προστάτεψαν.
Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι έγινε επακριβώς τα σκοτεινά χρόνια του Β' Παγκοσμίου στη Γιουγκοσλαβία, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα μόνα Ναζιστικά τάγματα στην περιοχή ήταν στελεχωμένα από Κοσοβάρους και Βόσνιους, οι μεν πρώτοι υπό το Αλβανικό τάγμα Skanderbeg SS (εδώ για τους δύσπιστους) ενώ οι δεύτεροι με το τάγμα Handschar (Χαντζάρα) μεικτό Βοσνιο-κροάτικο (εδώ). Μάλιστα και οι διώκτρια των Σέρβων, τέως Υπ.Εξ των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, εβραϊκής καταγωγής από την Πρώην Γιουγκοσλαβία, είχε κατακριθεί την εποχή των βομβαρδισμών της Σερβίας, ως αχάριστη, καθώς φέρεται να είχε σωθεί από Σέρβους από την Ναζιστική θηριωδία.

Το έμβλημα του Αλβανικού Τάγματος
Το έμβλημα του Βοσνιακού Τάγματος


ΠΗΓΗ

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα χθεσινά επεισόδια

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα χθεσινά επεισόδια. Η "σοσιαλιστική" καταστολή σε όλο της το μεγαλείο!














http://exofitsio.blogspot.com/2011/09/blog-post_7011.html

Η Δίκη των ΟΥΚάδων

Ας μην νομίζουν κάποιοι ότι έχουμε... ξεχαστεί. Πλησιάζουν οι μέρες για την δίκη των ΟΥΚάδων. Και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου, στο ναυτοδικείο Πειραιά, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή η δίκη – ορόσημο της επικράτειας της παράνοιας (και) στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.

Αν και τυπικά οι συγκεκριμένοι ΟΥΚάδες ανήκουν στις τάξεις του λιμενικού, η στρατιωτική τους εκπαίδευση, η πειθαρχία και οι επιχειρησιακές ανάγκες τις οποίες εκπληρώνουν, θα έπρεπε να τους κατατάσσουν αυτόματα στις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι στα Σώματα Ασφαλείας.
Πρόκειται για ανθρώπους τους οποίους πληρώνει το ελληνικό κράτος να εκπαιδεύονται, προκειμένου – αν χρειαστεί ποτέ – να αφαιρέσουν ζωές και όχι να παίξουν τις κουμπάρες.
Και τώρα η παράνοια της αριστεροκρατίας, τους δικάζει, επειδή είπαν συνθήματα κατά τούρκων και αλβανών, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης. Εμείς θα είμαστε εκεί!

elora.gr

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ "Χ"...: "ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ"


Είπε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξη τύπου: «Εάν το Ισραήλ ή κάποια χώρα Χ σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το ΠΚΚ ως μέσον, πράγμα που στο παρελθόν υπήρξαν αυτοί που σκέφτηκαν και έπραξαν, αυτό δείχνει ότι τίθεται θέμα μάχης ισχύος με βάση της οργάνωση αυτής», σημείωσε και τόνισε ότι «το Ισραήλ ή κάποια χώρα Χ, όποιος και αν το κάνει, οπωσδήποτε θα πάρει απάντηση...». «...Κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει την ισχύ της Τουρκίας»

Η συνέντευξη δόθηκε μετά την συνάντηση του με τον Βραζιλιάνο ομόλογο του και αφορούσε σε ορισμένα της σημεία το ΠΚΚ «καταρχάς το Ισραήλ πρέπει όπως κάθε υπεύθυνη χώρα, να τηρήσει υπεύθυνη στάση στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας. Το γεγονός ότι οι φήμες αυτές έχουν δημοσιευτεί και στον ισραηλινό Τύπο έχει δημιουργήσει αφενός την εντύπωση αυτή στην κοινή γνώμη και αφετέρου την ανάγκη να ερευνηθεί και να επιδειχθεί η αναγκαία αντίδραση εκ μέρους της κυβέρνησής μας». είπε για το ίδιο θέμα ο τούρκος ΥΠΕΞ!

www.stoxos.gr

ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΑΜΠΑΧ...


του Mανώλη Κωστίδη από το Onalert

Σαλπάρει στην Ανατολική Μεσόγειο ο τουρκικός στόλος και πλησιάζει η ώρα του «θερμού επεισοδίου» με το Ισραήλ.

3 τουρκικές φρεγάτες αναχωρούν από το ναύσταθμο Άκσαζ και έχουν σαν στόχο τα διεθνή ύδατα ανάμεσα στο τρίγωνο Ισραήλ, Γάζας, Κύπρου.

«Dog fight (συκοκαβγάς) στη Μεσόγειο» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah που αναφέρει πως «στόχος των φρεγατών είναι η εξασφάλιση της ελέυθερης ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου.» Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως θα εφαρμοστεί «παρόμοια πολιτική με αυτή που εφαρμόζεται έναντι της Ελλάδας στο Αιγαίο. Σε περίπτωση που το Ισραήλ επέμβει σε κάποιο πλοίο που βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 12 μιλίων από τις ακτές του Ισραήλ θα παρέμβει ο τουρκικός στόλος».

Η Sabah αναφέρει πως σε περίπτωση που το Ισραήλ επιμένει στη στάση του οι τουρκικές φρεγάτες θα πλησιάσουν μέχρι και τα 100 μέτρα και θα κλειδώσουν τα οπλικά συστήματα τους για απέναντι στα ισραηλινά σκάφη. Με λίγα λόγια από εκείνη τη στιγμή όλα θα εξαρτηθούν απο τη στάση των Ναυτικών δυνάμεων των δυο χωρών. Αν δεν υποχωρήσει ένας από τους δυο .τότε το «θερμό επεισόδιο» θα συμβεί σε λίγες ημέρες.

Η τουρκική εφημερίδα παρομοιάζει την κατάσταση με τις αερομαχίες που συμβαίνουν στο Αιγαίο και γράφει χαρακτηριστικά «έτσι οι κινήσεις που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στο Αιγαίο με την Ελλάδα, θα συμβούν με πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο.»

Οι γείτονες μας ήδη ξεκινούν να κάνουν συγκρίσεις των δυνάμεων τους και αναφέρουν πως ο τουρκικός στόλος διαθέτει 17 φρεγάτες, 6 κορβέτες και 14 υποβρύχια. Ενώ όπως αναφέρουν το Ισραήλ διαθέτει 13 πυραυλακατους και 3 υποβρύχια. Βέβαια οι γείτονες μας αναφέρουν πως το Ισραήλ διαθέτει πυραύλους που μπορούν να πλήξουν στόχους , ακόμη και πλοία από απόσταση 300 χιλιομέτρων.

stoxos.gr

Πυρηνικό ατύχημα στην Γαλλία!


Μόλις εκατό χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι, κοντά στην πόλη Αβινίον, στις 12 .45 μ.μ. ώρα Ελλάδας, έγινε έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί από τις Γαλλικές αρχές ένας νεκρός, ενώ αναφέρονται πολλοί τραυματίες…

Είναι άγνωστο αν υπάρχει διαρροή ραδιενέργειας, ενώ αναμένεται ανακοίνωση από τις αρχές για εκκένωση της περιοχής…

ΠΗΓΗ