ΓΑΛΛΙΑ: Θρήνος: Έχασε ένα δόντι μέλος των χριστιανοφοβικών «ακτιβιστριών» της FEMEN


ΚΟ: Για την πρόσφατη μεγαλειώδη διαδήλωση στη Γαλλία κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων και του δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είχε γράψει ο ΚΟ
«Αντιδιαδήλωση» επιχείρησαν να κάνουν μέλη της λεγόμενης «Femen», με τις φανατικές χριστιανοφοβικές γυμνόστηθες Ουκρανές (;) «ακτιβίστριες».
Τα άτομα αυτά που ήθελαν σαφώς να προκαλέσουν, εμφανίστηκαν ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών μασκαρεμένες σαν καθολικές καλόγριες με τόπλες και με αντιχριστιανικά συνθήματα γραμμένα στα γυμνά σώματά τους, (“F.. God”,  FChurch” κλπ) ενώ ψέκαζαν τους διαδηλωτές με λευκό αφρό που έγραφε “Holy sperm”.
Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να απωθήσουν τις «ακτιβίστριες» και σε λίγο ξέσπασαν συμπλοκές. Η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος.
Οι «ακτιβίστριες» αφού διασώθηκαν από την αστυνομία, παραπονέθηκαν ότι δύο από αυτές τραυματίστηκαν. Η μία έχασε ένα δόντι και η άλλη έσπασε τη μύτη της.
(Θα είχε ενδιαφέρον μία τέτοια «ακτιβιστική» ενέργεια αυτών των «θαρραλέων» γυναικών σε όχλο μουσουλμάνων. Δεν πιστεύω ότι οι μουσουλμάνοι δέχονται τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, οπότε ένα  παρόμοιο «χάπενιγκ» θα έπρεπε να γίνει και πιθανόν να κατέληγε με τα ίδια αποτελέσματα. Ένα δόντι εδώ, μια μύτη εκεί… κάπου εδώ θα είναι και τα υπόλοιπα μέλη….θα τα βρούμε σιγά σιγά).
Η Femen απειλεί με εκδίκηση.
"Η Femen υπόσχεται να μην ξεχάσει αυτό το γεγονός και να πάρει εκδίκηση κατά των διοργανωτών με την καλύτερη χριστιανική παράδοση: οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος", έγραψαν στην ιστοσελίδα τους.
Ο κ. Ολάντ δηλώσει ότι είναι αποφασισμένος να νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων.
Η ‘Le Nouvel Observateur’ αναφέρει ότι η εκπρόσωπος της Γαλλικής κυβέρνησης, Μαροκινής καταγωγής, Najat Vallaud-Belkacem δήλωσε "σοκαρισμένη" από την βία και αφού συνήλθε από το σοκ ξαναδήλωσε: "Δεν υπάρχει χώρος για ακροδεξιά βία σε αυτή τη χώρα".  
Παρακάτω βλέπετε δύο από τους "θανάσιμους" εχθρούς της FEMEN:
 
Ακολουθεί απόσπασμα από σχετικό άρθρο του blog Μαύρος Κρίνος:
Βασικός οργανωτής των διαδηλώσεων ήταν το Ινστιτούτο Civitas, σύλλογος του Γαλλικού εθνικοκαθολικού χώρου και λαϊκή πτέρυγα της παραδοσιακής Καθολικής Ιερατικής Αδελφότητος Άγιος Πίος ο Θ', μιας ένωσης κληρικών που εδώ και 4 δεκαετίες αντιτίθεται στις αποφάσεις της 2ης Βατικάνειας συνόδου και υπερασπίζεται την παραδοσιακή Καθολικότητα (βλ. και εδώ). Στο πλευρό του εθνικού - καθολικού κινήματος τάχθηκε και το μεγαλύτερο μέρος του Γαλλικού Εθνικιστικού κινήματος συμμετέχοντας στις διαδηλώσεις με διακριτικό (δηλαδή ενωτικό) αρκετές φορές τρόπο.
Τον Ιούνιο είχαν υπάρξει διαδηλώσεις κατά του «Gay Pride» και τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο κατά του εν λόγω νομοσχεδίου με αποκορύφωμα την εξαιρετικά πετυχημένη και μεγάλη διαδήλωση της περασμένης Κυριακής. Ήδη είχαν υπάρξει αντιδιαδηλώσεις (πράγμα που απαγορεύεται ρητώς από τη γαλλική νομοθεσία) κυρίως από τη μεριά της Ουκρανικής ψευτοφεμινιστικής νεοταξικής κίνησης FEMEN η οποία στον απόηχο της περίφημης πορτοκαλί επανάστασης, επιχειρεί να διευρύνει τις δραστηριότητες της αποστέλλοντας επαγγελματίες ακτιβίστριες στη Γαλλία ενώ διατηρεί επίσης γραφεία και ''κατασκήνωση εκπαίδευσης'' (με τι χρήματα άραγε) στο Παρίσι.
Η διαδήλωση της Κυριακής συγκέντρωσε απ' ότι μαθαίνουμε - από έγκυρες πηγές Γάλλων Αυτονόμων Εθνικιστών συντρόφων, -  και κατόπιν γενικευμένης κινητοποιήσεως, χιλιάδες Γάλλους, από πολλές πόλεις, μεγάλο μέρος νεολαίας και κυρίως οικογένειες με παιδιά. Συνεπώς θα ήταν μάλλον απίθανο οι διοργανωτές να είχαν κατά νου συγκρούσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο τον κόσμο που τους ακολουθούσε.
 
Μόλις όμως 10 λεπτά μετά την έναρξη, ακτιβίστριες της FEMEN προσπάθησαν με άκρως προκλητικό τρόπο, να περάσουν μέσα από την πορεία (!) γυμνόστηθες, φορώντας μόνο μαγιό και καλύπτρες στο κεφάλι όπως αυτές που έχουν οι καλόγριες, τραγουδώντας ''Μαρία, ας παντρευτούμε'' και ψεκάζοντας τον κόσμο με άσπρο αφρό! Μετά τα πρώτα σπρωξίματα και την σκληρή αποδοκιμασία του πλήθους έπεσαν πάνω στον σκληρό πυρήνα της περιφρούρησης που βρίσκονταν στο τέλος της διαδήλωσης, και απωθήθηκαν βιαίως, λαμβάνοντας ένα γερό μάθημα, μαζί με αυτές και οι δημοσιογράφοι που κατά περίεργη σύμπτωση τις ακολουθούσαν και κάλυπταν μόνο το συγκεκριμένο επεισόδιο.
 
Προπηλάκιση δέχτηκε και η Καρολίν Φουρέστ * γνωστή αριστερή δημοσιογράφος και δηλωμένη ομοφυλόφιλη, όχι τόσο για το γεγονός ότι βρέθηκε να καλύπτει με κάμερα την διαδήλωση όσο για το ότι βρισκόταν να το κάνει μεταμφιεσμένη σχεδόν, κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο ότι γνώριζε πολύ καλά τι θα συνέβαινε. Κατόπιν αυτού η πορεία συνεχίστηκε κανονικά εν μέσω συνθημάτων και χιουμοριστικών τραγουδιών, των οποίων επίκεντρο ήταν η υπεράσπιση της οικογένειας, των παιδιών (αφού μετά τον γάμο, σειρά έχει και η άδεια υιοθέτησης παιδιών) και της φυσικής τάξης.
(* Η Fourest έφαγε ξύλο πριν δύο μήνες σε κομμουνιστικό φεστιβάλ από μουσουλμάνους που ήταν μαζί με τους «συντρόφους»!)
Ακούγονταν μεταξύ άλλων: ''Η Γαλλία θέλει δουλειά, όχι γάμους ομοφυλοφίλων'', ''Ένας μπαμπάς,  μια μαμά για όλα τα παιδιά'', ''Πρώτη, δεύτερη, τρίτη γενιά! Είμαστε όλοι παιδιά από φυτόχωμα'' (υπαινιγμός στην φυσική αναπαραγωγή), ενώ πλακάτ έγραφαν όχι δίχως χιούμορ ''1 άνδρας + 1 άνδρας = ντούο όχι ζευγάρι''! Εκείνο μάλιστα που προκαλούσε μεγαλύτερη αίσθηση ήταν η ατμόσφαιρα γιορτής και σατιρικής διάθεσης που επικρατούσε σε μια κατά πλειοψηφία χριστιανική εκδήλωση, ενώ η υπερασπιστές του πολιτικά ορθού έπαιρναν το ύφος της πιο υστερικής σοβαροφάνειας για να υποστηρίξουν το απαράγραπτο και ιερό ''δικαίωμα στην ισότητα''. Τελικώς η πορεία κατέληξε κοντά στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης όπου και έληξε μετά από αρκετά και μελωδικά Άβε Μαρία και προσευχές!
Το ίδιο βράδυ μέλη των FEMEN όπως και η περιβόητη Φουρέστ έδιναν σόου έξω από κεντρικό νοσοκομείο ενώ την επομένη ο ''σοσιαλιστής'' (λέμε τώρα) και ελευθεροτέκτων βουλευτής του διαμερίσματος των Εκβολών του Ροδανού, Πατρίκ Μενουτσί ζήτησε με τον πιο χυδαίο τρόπο την απαγόρευση του Civitas επικαλούμενος την  επικινδυνότητα του, λόγω της απώθησης των Ουκρανών φεμινιστριών, και την διασύνδεση του με το εθνικιστικό κίνημα.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ 








Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση! Όμως ένα είναι βέβαιο. Καθένας που θα διαβάσει για τούτο το παλικάρι, θα νιώσει πως δίκαια του αξίζει μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερους Ήρωες του Ελληνισμού! Και καθένας θα θελήσει να γίνει «Μπικάκης» σαν έρθει η ώρα να ξοφλήσει η Ελλάδα τους λογαριασμούς της με τους παρανοϊκούς Στρατηγούς της Τουρκίας, που κρατώντας σε στρατιωτική κατοχή τη μισή σχεδόν Κύπρο για 35 ολόκληρα χρόνια και παραβιάζοντας σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα, παραβιάζουν την Ειρήνη, αλλά και την υπομονή του Θεού, που θα αποδώσει κάποτε Δικαιοσύνη…


ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ
ο Έλληνας «Ράμπο»
  «...Η προδοσία της Κύπρου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Αττίλας προχωρά και οι Καταδρομείς βρίσκονται στην Μεγαλόνησο να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη. Ανάμεσα σ’ αυτούς ένας απόγονος των Μινωιτών τοξοτών, του Δασκαλογιάννη, του Γιαμπουδάκη, ο καταγόμενος από το χωριό Ασή Γωνιά, στα σύνορα Ρεθύμνου – Χανίων, καταδρομέας Μπικάκης, μια ηρωική μορφή των μαχών, ανάμεσα σε όλες τις άλλες των Ελλήνων πολεμιστών της Α΄ Μοίρας της ΕΛΔΥΚ και των Κυπρίων καταδρομέων.
Η μοίρα χωρίζεται σε ζευγάρια έχοντας βαρύ οπλισμό, μερικά οπλοπολυβόλα και ΠΑΟ. Σε ένα από αυτά ο Μπικάκης μαζί με τον έτερο κρητικό Μπιχανάκη καλούνται να υπερασπιστούν την περιοχή αριστερά της αντιπροσωπίας της “Ford”, γνωστό ως ανώνυμο λόφο αφού οι Τούρκοι προωθούνται στα προάστια της Λευκωσίας.




Ο Μπιχανάκης μεταφέρει και εναποθέτει 8 βλήματα ΠΑΟ και ο Μπικάκης με το ΠΑΟ του παρατηρεί τον χώρο και το πεδίο βολής που του έδινε.
Υπό συνεχή βροχή από όλμους των 4,2 χιλιοστών των Τούρκων, ο Μπικάκης μετακινείται προς άλλο σημείο, πιστεύοντας ότι ο Μπιχανάκης τον είχε αντιληφθεί, όμως απορροφημένος από την μεταφορά των βλημάτων, δεν είδε την μετακίνηση του Μπικάκη και αμέσως άρχισε να τον καλεί χωρίς να λαμβάνει απάντηση. Γύρισε πίσω και ανάφερε την απώλεια του συντρόφου του. Όμως ο Μπικάκης ζει και με την σειρά του ψάχνει τον σύντροφο του, νομίζοντας ότι σκοτώθηκε. Δεν παίρνει απάντηση, αφού το μόνο που ακούει είναι οι εκρήξεις από τους όλμους των Τούρκων!


Παρόλο που γνωρίζει ότι είναι μόνος, δεν λιποψυχεί αλλά μένει στη θέση του, ακολουθώντας τις εντολές που είχε. Μία ανεπανάληπτη και ανορθόδοξη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΝΘΡΩΠΟ και στις μηχανές.
Τοποθετεί το βλήμα, φέρνει το ΠΑΟ στον ωμό του και το μάτι του στην διόπτρα. Έρχονται 6 άρματα Μ-48-Α2 και πίσω τους ένα Τουρκικό Τάγμα Πεζικού!
  
Στα 300 μέτρα εγκλωβίζει το 1ο άρμα και στα 270 μέτρα το κάνει παλιοσίδερα, αναγκάζοντας τα δυο άτομα του πληρώματος να το εγκαταλείψουν!
Αλλάζει θέση, εγκλωβίζει το 2ο άρμα και το τυλίγει στις φλόγες χωρίς να γλιτώσει κανείς!
Στα 200 μέτρα καταστρέφει και το 3ο άρμα, ενώ οι Τούρκοι τον ψάχνουν σαν τρελοί, αλλάζει θέση και καταστρέφει και το 4ο μην αφήνοντας κανένα ζωντανό!!!

Τα δυο εναπομείναντα άρματα φοβούνται και κρύβονται, όμως
το 5ο κάνει το λάθος και εμφανίζεται δίνοντας την ευκαιρία στο Μπικάκη να το στείλει από εκεί που ήρθε!
Το 6ο και τελευταίο οπισθοχωρεί ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει 700 μέτρα μακριά από τον Μπικάκη, αυτός όμως το καταστρέφει και αυτό! Τα πληρώματά τους, που μέρες πριν έκαιγαν άμαχους, γυναίκες, ιερείς και παιδιά, κάηκαν σε λίγα λεπτά από τον μοναχικό Κρητικό εκδικητή! Θαρρείς κι ήταν ένα μακάβριο παιγνίδι θανάτου, που από Θεία θέληση έπρεπε να το κερδίσει ο Άνθρωπος…
  
Οι Τούρκοι πεζικάριοι βλέποντας το θάνατο μπροστά τους τρέχουν να καλυφθούν στη σχολή Γρηγορίου. Τα δυο εναπομείναντα βλήματα του Μπικάκη ρίχνονται στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο του κτιρίου! Ποσά πτώματα μέτρησαν οι Τούρκοι στο κτίριο δεν μαθεύτηκε ποτέ…


Παρέμεινε τέσσερις μέρες χωρίς τροφή, πολεμώντας με ένα πολυβόλο, που βρήκε πεταμένο στον διπλανό λόφο και έχοντας δίπλα του τη φωτογραφία της Ελένης που τον περίμενε στη Κρήτη!.

Ο Καταδρομέας Μπικάκης (όπως και κανένας άλλος Αξιωματικός ή οπλίτης από όσους έλαβαν μέρος στην άνιση τούτη Μάχη) δεν έλαβε ποτέ κάποια ηθική αμοιβή ή έπαινο! Η πρόταση του Διοικητού του, για άμεση απονομή του
Χρυσούν Αριστείου Ανδρείας, έμεινε για πάντα στα συρτάρια των "ΗΓΕΤΩΝ".
Από ένοχη σιωπή; Από ντροπή; Από προκατάληψη; Κανένας ποτέ δεν έμαθε…

Όταν απολύθηκε από το Στρατό, εργάστηκε σαν οικοδόμος. Έκανε οικογένεια και παιδιά. Άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα το 1994, στην εθνική οδό Αθηνών Πατρών, φεύγοντας από τη ζωή - όπως κι άλλοι μαχητές Καταδρομείς, Ελδυκάριοι και κυβερνήτες των Νοράτλας - με
την πίκρα της μη αναγνώρισης…

Τιμήθηκε μετά θάνατον από την Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας. Η τιμητική πλακέτα απεστάλη από τον - εν ζωή τότε - Πρόεδρο της Λέσχης Δρούγκα Στέφανο, στους Γονείς του στην Κρήτη…

Κανένας Δάσκαλος ή ιστορικός δεν μίλησε ποτέ στους μαθητές του γι αυτόνΚανένας ποιητής δεν αφιέρωσε λίγη απ τη σοφία του για κάποιες αράδες από λέξεις…έστω για ένα τραγούδι.

Σε ολάκερη την Ελλάδα, μήτε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δρόμος που να χωρέσει το όνομά του…»
Εμμανουήλ Μπικάκης, ένας μεγάλος, σύγχρονος εθνικός Ήρωας Πολέμου,
που κρύψανε οι άνανδροι, για να μην φαίνεται τόσο ανυπόφορη η ανανδρία τους…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η ιστορία του Μανώλη Μπικάκη αλλά και η φράση στο τέλος "Κανένας ποιητής δεν αφιέρωσε λίγη απ τη σοφία του για κάποιες αράδες από λέξεις…έστω για ένα τραγούδι" συγκίνησε ιδιαίτερα τον συμπατριώτη του ποιητή Γώργο Βολουδάκη που ένοιωσε υποχρεωμένος να γράψει κάτι για τον μεγάλο αυτόν ήρωα. Προτίμησε να γράψει ένα Κρητικό τραγούδι που ταιριάζει στην λεβεντιά και την αντρειωσύνη του.


Του νέου Ακρίτα το αντάμωμα
Ριζίτικο ή Ανωγιανό, σούστα ή πεντοζάλι
εγώ ποτέ δεν έγραψα ούτε θα γράψω πάλι

Μά για τον ήρωα τούτονε της Κρήτης το περβόλι
τον θρύλο των καταδρομών που λέγανε Μανώλη
θα γράψω ώς τον ουρανό σαν δάκρυ ένα στιχάκι
να μάθει ο Ελληνισμός  Μανώλη τον Μπικάκη.

Μόνος στη Κύπρο τάβαλε έξω απ΄τη Λευκωσία
με ένα τάγμα τουρκικό!!! Ακούστε αυτοθυσία!

Έξι άρματα κατέστρεψε με το αντιαρματικό του
του χάρου έστειλε πολλούς τούρκους στο μερτικό του.
Τέσσερις μέρες ύστερις χωρίς να σταματήσει
πολέμαε θεονήστικος, οι τούρκοι είχαν σαστίσει...
Για όλα αυτά, δεν έλαβε ανταμοιβή καμμία
ούτε ανδρείας  παράσημο, ούτε εύφημο μνεία
Απ΄την πατρίδα του ποτέ δεν πήρε ούτε ένα χάδι
και με την πίκρα αυτή έφυγε μια μέρα για τον άδη.

Όμως για μας τους Έλληνες είναι αντρειωμένος
Ένας ακόμη Διγενής Ακρίτας καμμωμένος
από ουρανό και πέλαγο, από όνειρο κι αγάπη
Και της Ελλάδας η καρδιά χρυσά "Μπικάκης" γράφει...
Γ. Βολουδάκης

ΟΑΣΘ: "Από 1η Δεκεμβρίου σταματάμε την εκτέλεση όλων των δρομολογίων"

Από 1η Δεκεμβρίου σβήνουν και οι μηχανές των αστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, το Δημόσιο χρωστά 80 εκατ.ευρώ στον Οργανισμό.
«Έχουμε ενημερώσει εγγράφως όλους τους φορείς ότι από την 1η Δεκεμβρίου σταματάμε την εκτέλεση όλων των δρομολογίων», αναφέρει στον Αγγελιοφόρο ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.
Το πρόβλημα δεν προέκυψε ξαφνικά. Για την ακρίβεια, ο Οργανισμός δυσκολεύεται να καλύψει τις ταμειακές ανάγκες του από το περασμένο καλοκαίρι.
«Το κράτος μας χρωστά, βεβαιωμένα με αποφάσεις της διαιτησίας, 35,5, εκατ. ευρώ. Οι αποφάσεις είναι υποχρεωτικά εκτελεστέες, τα 5,5 εκατ. ευρώ έπρεπε να μας καταβληθούν μέσα στον Οκτώβριο», αναφέρει ο κ. Στεφανίδης.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών προσθέτει επίσης ότι το κράτος χρωστά ακόμα 45 εκατ. ευρώ, από το οριστικό κλείσιμο των ετών 2010 και 2011.
«Συνολικά το Δημόσιο μάς χρωστά περίπου 80 εκατ. ευρώ. Πόσο να αντέξουμε;», αναφέρει ο κ. Στεφανίδης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία: Απόλυτη κυριαρχία στο πεδίο της μάχης


Βολή άρματος μάχης Leopard-2HEL της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στις 3 Οκτωβρίου.
Στις αρχές Οκτωβρίου, η ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία («3ο Σύνταγμα Ιππικού-Δορύλαιο») διεξήγαγε στο πεδίο ασκήσεων-βολών «Αετός», πλησίον της Αλεξανδρούπολης, την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΒΑΛΙΟΣ 2012» με βολές αρμάτων μάχης Leopard-2HEL, αυτοκινούμενων πυροβόλων Μ-109A3GEA2 και αντιαρματικών βλημάτων TOW από εκτοξευτές M901 ITV. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Πτήση & Διάστημα, η εξαιρετικά μεγάλης σημασίας εκπαιδευτική δραστηριότητα αντιπροσωπεύει πλέον περίοδο της ωριμότητας στην επιχειρησιακή αξιοποίηση του Leopard 2HEL, αλλά και την προσαρμογή του Ελληνικού Στρατού στις εξαιρετικά αντίξοες οικονομικές συνθήκες που ταλανίζουν τη χώρα μας και φυσικά επηρεάζουν και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως διαπιστώθηκε επί του πεδίου, ο Ελληνικός Στρατός εξοικονομεί οικονομικούς πόρους όπου είναι δυνατόν, αλλά η εκπαίδευση των σχηματισμών και των μονάδων του παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

Βολή άρματος μάχης Leopard-2HEL της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.

Προέλαση αρμάτων μάχης Leopard-2HEL της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.

Tαχεία τάξη αυτοκινούμενων πυροβόλων M109A3GEA2 της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.

Βολή βλήματος από αυτοκινούμενο πυροβόλο M109A3GEA2 της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στις 3 Οκτωβρίου.

Τροποποιημένο άρμα Leopard-1 με κυλίνδους διάσπασης ναρκοπεδίου.

ΚΑΙΡΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΕ…
ΠΗΓΗ

Pamela Geller : «Αν το Ιράν επιτεθεί, το Ισραήλ να ρίξει πυρηνικά στην Ευρώπη»



Του Rev. Ted Pike (National Prayer Network) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Είναι όμορφη, καλή ομιλήτρια και αμφιλεγόμενη. Αλλά είναι επίσης φανατική, ακόμα και επικίνδυνη. Φανατική φιλο-εβραία, αντι-ισλαμική ακτιβίστρια και τακτική προσκεκλημένη στο Fox News, η Pamela Geller, είχε γράψει στο blog της το 2010: "Και προσεύχομαι θερμά στην χειρότερη περίπτωση που η Τεχεράνη ή οι τζιχαντιστές αντιπρόσωποί της (Χεζμπολάχ, Χαμάς, κλπ.), στοχεύσουν το Ισραήλ με πυρηνικά, να προβεί (το Ισραήλ) σε αντίποινα με ό, τι έχει κατά της Τεχεράνης, της Μέκκας, της Μεδίνας ...... για να μην αναφέρω την Ευρώπη. Εξόντωσαν όλους τους Εβραίους τους, (οι Ευρωπαίοι) αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αυτά τα τέρατα (οι Ευρωπαίοι) στη συνέχεια πήγαν να εισαγάγουν την επόμενη γενιά των Εβραιοκτόνων". Με τον όρο «Εβραιο-κτόνοι», εννοεί τους μουσουλμάνους: "Αυτό το νέο μίσος προέρχεται από μουσουλμάνους μετανάστες (στην Ευρώπη). Οι Εβραίοι φοβούνται τώρα".
ΚΟ: Η Geller γεννήθηκε το 1958 στο Long Island της Νέας Υόρκης, σε εβραϊκή οικογένεια. Μαζί με τον Robert Spencer έχει ιδρύσει το ινστιτούτο ‘Freedom Defense Initiative’ και την οργάνωση ‘Stop Islamization of America’.
Πρόσφατα δημιούργησε θόρυβο με μια διαφημιστική καμπάνια στο μετρό της Νέας Υόρκης, με αφίσες που έγραφαν: «Σε οποιοδήποτε πόλεμο μεταξύ του πολιτισμένου ανθρώπου και του αγριάνθρωπου, υποστηρίξτε τον πολιτισμένο άνθρωπο». Πιο κάτω υπάρχει το αστέρι του Δαβίδ, το οποίο συνοδεύεται από το κείμενο: «Υποστηρίξτε το Ισραήλ, νικήστε την Τζιχάντ (ιερός μουσουλμανικός πόλεμος)». Η Geller πήρε την έγκριση ενός Νεοϋορκέζου δικαστή, ώστε να μπορέσει να προβάλει τις αφίσες σε 10 σταθμούς του μετρό.
Η Geller έχει τις ίδιες απόψεις με τους Ισραηλινούς υποστηρικτές του The Samson Option(η “Επιλογή Σαμψών” είναι ένας όρος που φέρεται να επινοήθηκε από τους Ισραηλινούς ηγέτες τη δεκαετία του 1960 και σημαίνει την στρατηγική που επιτρέπει τη χρήση πυρηνικών- αν κινδυνεύσει η υπόσταση της χώρας) : αν το Ισραήλ κινδυνεύει να καταστραφεί από πυρηνική επίθεση, θα πρέπει να καταστρέψει όλο τον κόσμο με το να αδειάσει ολόκληρο το πυρηνικό του οπλοστάσιο επάνω σε αυτόν.
Η Geller είναι επίσης υποστηρίκτρια του Νορβηγού μαζικού δολοφόνου Anders Behring Breivik. Γράφει το Think Progress Security : "Ο δεξιός τρομοκράτης της Νορβηγίας, Άντερς Μπρέιβικ, εξυμνείται στο blog της και αναφέρεται εκτενώς το πολιτικό του μανιφέστο ... Η Geller δικαιολογεί την επίθεση του Breivik στην καλοκαιρινή Κατασκήνωση της νεολαίας του νορβηγικού Εργατικού Κόμματος, επειδή λέει η κατασκήνωση αποτελεί μέρος ενός «εκπαιδευτικού κατηχητικού κέντρου κατά του Ισραήλ». Λέει ότι τα νεαρά θύματα όταν μεγάλωναν θα γίνονταν «οι μελλοντικοί ηγέτες του κόμματος και θα ήταν υπεύθυνοι για να πλημμυρήσει η Νορβηγία με μουσουλμάνους οι οποίοι θα αρνούνταν να αφομοιωθούν, και θα επιδίδονταν σε βίαια περιστατικά κατά των Νορβηγών υπηκόων συμπεριλαμβανομένων βίαιων ομαδικών βιασμών, μένοντας ατιμώρητοι και ζώντας στην ανεργία. "
Μερικοί ηγέτες του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και της αντι-ισλαμικής Δεξιάς την έχουν υποστηρίξει δημοσίως. Η ιστοσελίδα της Geller, "Atlas Shruggs" την δείχνει με τον ηγέτη της Πλειοψηφίας (Majority Leader) στον Λευκό Οίκο, τον εβραϊκής καταγωγής, Ρεπουμπλικάνο βουλευτή Eric Cantor (R-VA).
Αν και μερικές εβραϊκές οργανώσεις καλούν τα μέλη τους να αποστασιοποιηθούν από την Geller, αυτή χαρακτηρίζεται με πολύ κολακευτικά σχόλια από το εβραϊκό Southern Poverty Law Center (SPLC). Το SPLC λέει: "Με το χάρισμα ενός αισθησιακού σεξαπίλ στυλ Hollywood και με μια κοφτερή αυθάδεια - σαν να έχουμε την ευπαρουσίαστη Ann Coulter και την σαφή στο λόγο Sarah Palin σε μια συσκευασία – η Geller οδήγησε τη διαμαρτυρία σαν μια σούπερ σταρ."
 
Η Geller εκπροσωπεί το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία. Η αποξένωση πολλών εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων σε όλο τον κόσμο - θα μπορούσε να οδηγήσει σε φυλετικό πόλεμο. Υπάρχει στην αντι-σιωνιστική Δεξιά (στις ΗΠΑ) και στη σιωνιστική Δεξιά στο Ισραήλ. Είναι ιδιαίτερα τραγικό ότι η ευαγγελική / Ρεπουμπλικανική Δεξιά περιφρονώντας την πραγματικότητα ότι η εβραϊκή κυριαρχία αποτελεί μια γεωμετρικά αυξανόμενη μεγαλύτερη απειλή από το Ισλάμ, έχουν γίνει «κολλητοί» με τους αντι-μουσουλμάνους Σιωνιστές.
Ως εκ τούτου, όπως η Βίβλος περιγράφει, έχουν «ομοζυγίσει» με ένα φανατικά αντι-χριστιανικό λόμπι. Απορρίπτοντας την αλήθεια σχετικά με την σιωνιστική απειλή και την αντιβιβλική κατοχή της Παλαιστίνης, η θρησκευτική Δεξιά επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του Χριστού ότι τις τελευταίες ημέρες, οι δυνάμεις της εξαπάτησης θα είναι τόσο διάχυτες και πειστικές ώστε «ακόμη και οι εκλεκτοί, αν είναι δυνατόν, θα εξαπατηθούν» (Ματθ. 24:24).
Με Σιωνιστές όπως την Geller να συμβουλεύουν τους Ρεπουμπλικάνους και τους Χριστιανούς Σιωνιστές, το αποτέλεσμα είναι βέβαιο: "τυφλός δε τυφλόν εάν οδηγή αμφότεροι εις βόθυνον πεσούνται" (Ματθ. 15:14).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

12 ρουκέτες στο Ισραήλ μετά την συμφωνία για εκεχειρία

Απόψε μέσα στην πρώτη ώρα που ακολούθησε την έναρξη της εκεχειρίας ανάμεσα στο εβραϊκό κράτος και τις ένοπλες παλαιστινιακές ομάδες στη Γάζα, δώδεκα ρουκέτες εβλήθησαν κατά του Ισραήλ χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Μία ώρα μετά την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός, στις 21.00, ώρα Ελλάδος, το αντιαεροπορικό σύστημα του Ισραήλ «Σιδηρούς Θόλος» αναχαίτισε μία ρουκέτα πάνω από την πόλη Ασκελόν, διαπίστωσε επίσης ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως 130 ρουκέτες εβλήθησαν σήμερα από τη Λωρίδα της Γάζας κατά του Ισραήλ. Περίπου 1.300 έχουν εξαπολυθεί μέσα σε μία εβδομάδα.
Λίγο πριν την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, ένοπλος βραχίονας της Χαμάς, ανέλαβαν την ευθύνη για 10 ρουκέτες τύπου Γκραντ που έπεσαν στη Μπιρσίμπα στις 20.15, ώρα Ελλάδος και για δύο άλλες στην Ασντόντ, κοντά στη Γάζα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Το ΔΝΤ αρνείται να υπογράψει τη συμφωνία για τη βοήθεια στην Ελλάδα"

Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο πως το ΔΝΤ «αρνείται να υπογράψει μια συμφωνία, την οποία θεωρεί μη ρεαλιστική», επιβεβαιώνοντας τη φημολογία ότι Ευρωπαίοι και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν βρίσκονται κοντά σε μια συμφωνία για την εκταμίευση της βοήθειας προς την Ελλάδα.
«Δεν βρισκόμαστε αληθινά κοντά σε μια συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος.
Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, η διαπραγμάτευση επικεντρώνεται στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να καταστεί βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, με το ΔΝΤ να επιμένει πως τα όποια μέτρα αποφασιστούν, θα πρέπει να μειώσουν το χρέος της Ελλάδας από το 190% του ΑΕΠ που θα είναι το 2013 στο 120% του ΑΕΠ το 2020.
Υπό αυτά τα δεδομένα και με τον χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά, οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι διεθνείς δανειστές έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα, με την ελπίδα ότι σε αυτή τη συνάντηση θα έχουν καταφέρει να φτάσουν σε ένα συμβιβασμό και μια βιώσιμη λύση για το ζήτημα της Ελλάδας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ...!!!


Την ίδια ώρα που παραχωρούνται σε χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα μας στάδια και δημόσιοι χώροι για να τελέσουν τις λατρευτικές εκδηλώσεις τους, ενώ οι πιέσεις για ανέγερση τζαμιού είναι μεγάλες, οι Τούρκοι αποφάσισαν να γκρεμίσουν ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό.

Η εκκλησία που υπάρχει στην Αλικαρνασσό εδώ και 232 χρόνια είχε μετατραπεί από τους Τούρκους σε κέντρο λαϊκής επιμόρφωσης, αφού πρώτα είχε γίνει αποθήκη, κινηματογράφος, έως και λιμεναρχείο.

 Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος του CHP Ντουρσούν Γκιοκτεπέ δήλωσε σχετικά: «Μετά την αναφορά που συνέταξε το πανεπιστήμιο και η οποία έλεγε ότι είναι φθαρμένο και πρέπει να κατεδαφιστεί, έγιναν συνομιλίες ανάμεσα στη νομαρχία, στη διεύθυνση εθνικής παιδείας και τη διεύθυνση λαϊκής εκπαίδευσης και επιτεύχθηκε προσύμφωνο.

Το κτίσμα θα κατεδαφιστεί πλήρως και θα γίνει πλατεία». Σύλλογοι που για χρόνια μάζευαν υπογραφές ζητώντας την επισκευή της εκκλησίας αλλά και έμποροι αντέδρασαν στην απόφαση. Ο καταγόμενος από την περιοχή ερευνητής και συγγραφέας Ερντογάν Καγιαλάρ αναφέρει σε υπόμνημά του ότι για την ανεγερθείσα το 1780 εκκλησία είχαν βγάλει τρεις φορές άδεια επισκευής τρεις σουλτάνοι, ο Αβούλ Χαμίτ ο 1ος, ο Σελίμ ο 3ος και Αβδούλ Μετζίτ.

Ο κ. Καγιαλάρ τονίζει: «Το 232 ετών κτίσμα χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως εκκλησία των ορθοδόξων και έπειτα από χρόνια ως εκκλησία των Ρωμιών. Ακολούθως χρησιμοποιήθηκε ως αποθήκη, σινεμά, ΔΕΗ, θέατρο, λιμεναρχείο και τέλος ως κέντρο λαϊκής επιμόρφωσης.

Το γεγονός ότι τρεις σουλτάνοι είχαν δώσει άδεια επισκευής της εκκλησίας δείχνει τη σημασία και την αξία που απέδιδαν οι οθωμανοί και το τουρκικό έθνος στις διαφορετικές θρησκείες. Γι’ αυτόν τον λόγο θα ήταν επωφελές για τον τουρισμό η εκκλησία που επί 45 χρόνια είναι κάτω από τον σοβά να επανέλθει στην παλιά της κατάσταση. Το γκρέμισμα της θα βλάψει διεθνώς την εικόνα της Τουρκίας. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε μια τέτοια απόφαση στους εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που έρχονται κάθε χρόνο στην περιοχή μας. Μόλις ακουστεί ότι επισκευάστηκε η εκκλησία, θα συρρέουν τουρίστες, ιδιαίτερα από τα ελληνικά νησιά».

Εμείς έχουμε να προσθέσουμε ότι η Τουρκία πράττει τα πάντα ώστε να σβήσει από τον χάρτη οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, αντίθετα η τραγική συγκυβέρνηση συμβάλλει στη συντήρηση και την ανέγερση κάθε οθωμανικού μνημείου, προκειμένου να επιτύχει τον αφελληνισμό και εξισλαμισμό της χώρας μας το συντομότερο δυνατό.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και xryshaygh.com

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1871!!Ο Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!


Το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ, ηγέτης της αμερικανικής μασονίας,
προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…» Εκατόν σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά
 
 
 
(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου»…

Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλά site και forum. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτους να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού…

Ο Β’ Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή)… Ο Γ’ Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…» Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.

Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής. Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ,, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μία άλλη μερίδα –κυρίως αποκρυφιστών- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μίας Νέας Εποχής που θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, το περίφημο New Age. Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που όμως οι επικριτές του –κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με τη σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου»,αυτήν ακριβώς που ο Πάικ είχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά τη λήξη ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως και να έχει όμως, όλοι συμφωνούν πως μία μεγάλη παγκόσμια κρίση θα φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της απόγνωσης –ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ενδέχεται να καταλήξει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδώνα. Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι, αυτή τη στιγμή, στις ΗΠΑ ακμάζει και μία χριστιανική σέκτα παίζοντας σημαντικότατο ρόλο. Στην Αμερική του σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού –περίπου 40 με 50 εκατομμύρια- δηλώνουν αναγεννημένοι (newborn) χριστιανοί… Αυτοί οι φονταμενταλιστές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, παρουσιάζονται να έχουν μία εμμονή με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν, πριν συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες, να αναληφθούν στα σύννεφα(!) όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι(!!!). Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι νεοεποχίτες ψηφίζουν δημοκρατικούς (θεωρούν «δικό» τους άνθρωπο τον Αλ Γκορ), ενώ οι newborns, ρεμπουμπλικάνους.

Και πράγματι, ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πιστεύει στη θεωρία της «Αρπαγής των Πιστών». Μία τέτοια αντίληψη, σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν, τους οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες. Είναι φανερό ότι η εμφάνιση των τηλε-ευαγγελιστών και η δημιουργία αυτής της μεγάλης ψύχωσης σε ένα σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, δεν είναι διόλου τυχαία.

Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση ενός μεγάλου μέρους των αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, για κάθε ενέργεια που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!!! Και μην μας φανεί καθόλου παράξενο, αν εμφανιστεί σύντομα κάποιο χολυγουντιανό (πικρά ρεαλιστικό για τους κατοίκους του πλανήτη) σενάριο, το οποίο θα παρουσιάζει έναν κατασκευασμένο παγκόσμιο πόλεμο, με έναν κατασκευασμένο Αρμαγεδώνα και με γνωστούς ηθοποιούς για τους ρόλους του Αντιχρίστου, του Ψευδοπροφήτη και του Καβαλάρη του Λευκού Ίππου… God bless us all…! Ας κοιτάξουμε όμως γύρω μας, στο σήμερα, στις διαθέσεις του Ισραήλ, στην «ακατανόητη» υποστήριξη των ΗΠΑ προς τις συνεχείς καταπατήσεις των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων Αράβων και ας σκεφθούμε… Λέτε να έχει δίκιο τελικά ο Άλμπερτ Πάϊκ;

ΠΗΓΗ

ΓΙΑΤΙ ΚΥΛΙΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ...;;; ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΚΙ ΚΑΡΑΞΕΦΤΙΛΑΣ...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΟΓΙΑ...

ΠΗΓΗ

O Γέροντας Νίκων στο "ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" [βιντεο]


ΠΗΓΗ

«Ηχηρό» χαστούκι για το Παρίσι αλλά και για ολόκληρη την ευρωζώνη ήταν η απόφαση του οίκου Moody’s να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Γαλλίας κατά μια βαθμίδα.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης αποφάσισε να υποβαθμίσει τη Γαλλία από το ΑΑΑ σε Aa1, με αρνητική προοπτική. Το καμπανάκι για τις ισχυρές οικονομίες της ευρωζώνης είχε χτυπήσει από τη Moody’s τον περασμένο Ιούλιο, όταν μετέτρεψε σε «αρνητικές» τις προοπτικές της Γερμανίας, την Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου.
Η Γαλλία έχασε το 3Α κι αυτό είναι ένα ισχυρότατο πλήγμα για την κυβέρνηση Όλαντ, που ήδη επικρίνεται στους πρώτους πέντε μήνες της ζωής της. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από πλευράς του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί, που τα έριξε στους... πρώην!
Ο Γάλλος υπουργός μίλησε για «ποινή που έχει να κάνει με λάθη του παρελθόντος» και στάθηκε στην ανάγκη για μεταρρυθμίσεις.
Οι λόγοι υποβάθμισης της Γαλλίας, σύμφωνα με το capital.gr είναι:
- οι μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης της Γαλλίας είναι αρνητικά επηρεασμένες από τις πολλαπλές διαρθρωτικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων και η σταδιακή, σταθερή απώλεια ανταγωνιστικότητας και οι δυσκαμψίες στην αγορά εργασίας, την αγορά υπηρεσιών και αγαθών
- οι δημοσιονομικές προοπτικές της Γαλλίας είναι αβέβαιες εξαιτίας της επιδείνωσης των οικονομικών προοπτικών, τόσο βραχυπρόθεσμα (λόγω της υποτονικής εσωτερικής και διεθνούς ζήτησης) όσο και μακροπρόθεσμα, εξαιτίας της δυσκαμψίας που αναφέρεται πιο πάνω.
- η προβλεψιμότητα της ευελιξίας της Γαλλίας σε μελλοντικά σοκ στην ευρωζώνη περιορίζεται, εν όψει των αυξημένων ρίσκων για την οικονομική ανάπτυξη, των δημοσιονομικών επιδόσεων και του κόστους χρηματοδότησης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ Νέες πυραυλικές επιθέσεις από τη Χαμάς – Εννέα ρουκέτες αναχαίτισε το Iron Dome

Νέες πυραυλικές επιθέσεις στο νότιο Ισραήλ σήμερα το πρωί από τη Χαμάς θέτουν το όλο επιχείρημα της εκεχειρίας εν αμφιβόλω ενώ επίκειται και η απόφαση του Ισραήλ για στρατιωτική επέμβαση με δυνάμεις εδάφους στη Λωρίδα της Γάζας. Πιο συγκεκριμένα τουλάχιστον 16 ρουκέτες της Χαμάς εκτοξεύτηκαν εναντίον θέσεων στο νότιο Ισραήλ ενώ το αντιπυραυλικό σύστημα που καλύπτει όλη την περιοχή κατάφερε να αναχαιτίσει 9 εξ αυτών.
Τρεις ρουκέτες Grad χτύπησαν την Μπερ Σεβά (Beersheba) στις 07:30 σήμερα το πρωί προκαλώντας υλικές μόνο ζημιές ενώ μια ρουκέτα λίγο έλλειψε να τινάξει στον αέρα ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο.
Από αυτές μόνο μια σύμφωνα με πληροφορίες αναχαιτίστηκε.
Δύο ακόμη ρουκέτες εκτοξεύτηκαν εναντίον του λιμανιού του Ashkelon, μια από αυτές αναχαιτίστηκε από το Iron Dome ενώ η δεύτερη έπεσε σε ανοικτό χώρο χωρίς να προκαλέσει ζημιές ή τραυματισμούς.
Άλλες ρουκέτες έπληξαν την πόλη του Ofakim.
Οι νέες επιθέσεις αυτές της Χαμάς αλλά ναι της ισλαμικής Τζιχάντ αναμένεται να τινάξουν στον αέρα τις όποιες προσπάθειες για εκεχειρία την πρωτοβουλία για την οποία είχε αναλάβει η Αίγυπτος.
Το Ισραήλ δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση για μια χερσαία επέμβαση στη Λωρίδα της Γάζας εφτά ημέρες από την έναρξη των βομβαρδισμών, αλλά η αποτυχία των όποιων προσπαθειών για παύση πυρός ανάμεσα στα δύο μέρη, αναμένεται να προκαλέσει νέα επιδείνωση με την ισραηλινή Αεροπορία να εξαπολύσει –όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις- αντίποινα εναντίον στόχων στη Γάζα.
Η ισραηλινή Αεροπορία επιχείρησε να σκοτώσει και το νέο στρατιωτικό διοικητή της Χαμάς Raed al-Atar με τρεις πυραύλους οι οποίοι έπληξαν την κατοικία του αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς ο τελευταίος δεν βρισκόταν εκεί.
Εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων δήλωσε ότι αεροσκάφη έπληξαν τουλάχιστον 100 τρομοκρατικούς στόχους συμπεριλαμβανομένων και θέσεων εκτόξευσης ρουκετών και χώρους αποθήκευσης όπλων. Κατοικίες υψηλόβαθμων στελεχών της Χαμάς επλήγησαν επίσης χωρίς όμως να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα των επιθέσεων αυτών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το συνέδριο της Γενιάς της Ταυτότητας (video): 'H η παγκοσμιοποίηση θα σκοτώσει την ταυτότητα ή η ταυτότητα θα σκοτώσει την παγκοσμιοποίηση

Βίντεο από το συνέδριο της μαχητικής γαλλικής νεανικής ομάδας ‘Génération Identitaire(δες εδώ και εδώ) και στη συνέχεια η μετάφραση (το κατά δύναμιν εκ του γαλλικού) : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ριν από δύο εβδομάδες η Γενιά της Ταυτότητα κατέλαβε την οροφή του υπό έγερση τζαμιού του Πουατιέ.
Πριν από δύο εβδομάδες τα μέσα ενημέρωσης και η σοσιαλιστική κυβέρνηση πανικοβλήθηκαν με την ιδέα ότι δεν είναι σε θέση να ελέγχουν ολοκληρωτικά τη πολιτική συζήτηση στη Γαλλία.
Πριν από δύο εβδομάδες η Γενιά της Ταυτότητας έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στη γαλλική πολιτική ζωή.
Για δύο εβδομάδες, οι ιστορίες σχετικά με το κίνημά μας εξελίσσονται πολύ καλά. Όλοι κάνουν αναλύσεις και σχόλια.
Τι είναι η Γενιά της Ταυτότητας; Αυτό είναι που θα σας πω τώρα.
Η Γενιά της Ταυτότητα γεννήθηκε από την επιθυμία να εξοπλιστούν οι νέοι ακτιβιστές της Ταυτότητας μέχρι να οργανωθούν, στο πλαίσιο ενός δικτύου με άλλους νέους, σε ένα μοναδικό, ενιαίο εθνικό όργανο. Ίδιο όνομα, ίδιο χρώμα, ίδιες μέθοδοι. Αυτό θα μας επιτρέψει να ασκήσουμε την επιρροή μας και να επωφεληθούμε από μια πραγματική εθνική δυναμική. Ο πυλώνας της δραστηριότητας του κινήματος της Ταυτότητας ως σύνολο, η νεολαία, βρήκε το εργαλείο για να ακουστεί πλήρως η φωνή της.
Η Γενιά της Ταυτότητας είναι περισσότερο που ένα απλό πολιτικό κίνημα. Η Γενιά της Ταυτότητας είναι μια Κοινότητα που υπηρετεί την υπεράσπιση της ταυτότητάς μας, με την ανάκτηση των χαμένων εδαφών.
Είναι Κοινότητα, επειδή τα μέλη της ωθούνται από την έντονη επιθυμία της αμοιβαίας υποστήριξης και αλληλεγγύης, έννοιες που έχουν κατά πολύ, εγκαταλειφθεί από την κοινωνία μας σήμερα. Είναι Κοινότητα, επειδή έχουμε επίγνωση ότι η μοίρα μας συνδέεται στενά με την ικανότητά μας να κερδίσουμε τον πολιτικό αγώνα στον οποίο είμαστε ταγμένοι. Είναι Κοινότητα της οποίας ο σκοπός είναι να μας αφυπνίσει, και να μας καθοδηγήσει στην ανάκτηση, πριν να είναι πολύ αργά.
Είναι Κοινότητα Μάχης, διότι για μας η ζωή είναι μια μάχη. Είμαστε η πρώτη γενιά που αφεθήκαμε μόνοι μας στα προάστια, που μαστίζονται από συμμορίες τριτοκοσμικών τραμπούκων ("racailles") και αντι-λευκό ρατσισμό. Διαπιστώσαμε επίσης ότι η δικαιοσύνη δεν θα μας χαριστεί. Το έδειξε με το να εγκαλέσει τους εκπροσώπους μας, μέχρι και να τους απαγορεύσει να συμμετέχουν σε όλες τις πολιτικές δραστηριότητές μας. Ωραίο μάθημα δημοκρατίας, έτσι;
Η πολιτική δράση στην υπηρεσία της ανακατάληψης είναι ένας αγώνας. Αυτός είναι ο λόγος για το ότι, ήδη από το Σεπτέμβριο, έχουμε κηρύξει τον πόλεμο στις πολιτικές ελίτ που εδώ και 30 χρόνια, εργάζονται συνεχώς για την καταστροφή της ταυτότητάς μας.
Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα μαζικό πλειοψηφικό νεανικό κίνημα της Γαλλικής Ταυτότητας. Πλειοψηφικό διότι γνωρίζουμε ότι οι ιδέες μας είναι στο μυαλό των νέων. Γνωρίζουμε ότι τα ζητήματα της μετανάστευσης και της ισλαμοποίησης είναι θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους. Μια πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει ότι το 76% των Γάλλων πιστεύει ότι το Ισλάμ είναι μια απειλή, και το 56% πιστεύει ότι υπάρχουν πάρα πολλοί μετανάστες στη Γαλλία. Αυτό αποδεικνύει τη σημασία και τη νομιμότητα του αγώνα μας.
Η Γενιά της Ταυτότητας είναι η φωνή της νεολαίας που αντιστέκεται στην εισβολή, την ώρα που το κράτος ενδιαφέρεται για τους ‘νέο-Γάλλους’ και τον τριτοκοσμικό συρφετό ("racailles") για τους οποίους αξίζουν δουλειές με μέλλον.
Προκειμένου να δοθεί στη νεολαία ένα πραγματικά αποτελεσματικό πολιτικό κίνημα, η Γενιά της Ταυτότητας δεν θέτει κάποιο όριο. Ο αγώνας για την ανάκτηση είναι παντού και θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι παντού στον τόπο μας. Αυτός είναι ο λόγος που, εκτός από τον παραδοσιακό ακτιβισμό στο δρόμο ή στους δικούς μας χώρους, θα επενδύσουμε στην πολιτιστική μάχη μέσω της μουσικής ή του αθλητισμού. Θα είμαστε επίσης παρόντες στα πανεπιστήμια και στα σχολεία. Σας ανακοινώνω ότι ήδη σύντομα θα έχουμε εκλεγμένους αντιπρόσωπους στην ακαδημαϊκή Κοινότητα.
Μετά τη συμβολική κατάληψη του υπό κατασκευή τζαμιού του Πουατιέ, η γραμματεία μας είναι πλημμυρισμένη με αιτήσεις για ένταξη στο κίνημά μας. Το κίνημά μας μεγαλώνει. Η νεολαία περίμενε ένα ισχυρό σήμα και τώρα το έχει.
Ως φανερή κοινότητα μάχης, η Γενιά της Ταυτότητας έχει όμως εξίσου έγκυρες προτάσεις. Το παράδειγμα του τζαμιού του Πουατιέ είναι ενδεικτικό. Ποτέ η πρόταση να διεξαχθεί δημοψήφισμα δεν δημιούργησε τόση αντίδραση.
Ένα από τα πλεονεκτήματα μας υπήρξε, ότι εκτός από τα θέματα της συζήτησης (ισλαμοποίηση και μετανάστευση) θέσαμε τους όρους της συζήτησης, πράγμα πολύ πιο δύσκολο. Σε γενικές γραμμές, η συζήτηση για τη μετανάστευση περιστρέφεται μονίμως γύρω από τους ακόλουθους όρους: «ενσωμάτωση», «διαφορετικότητα», «ανοχή». Χάρη στη δράση μας, για πρώτη φορά στη Γαλλία, στη συζήτηση για τη μετανάστευση εισέρχονται λέξεις ευνοϊκές για τους Γάλλους: «Επανάκτηση», «Κάρολος Μαρτέλος», «732 μ.Χ». Τι ανάσα καθαρού αέρα, και τι πλήγμα για τους οπαδούς της παραπληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης. 

Είναι βέβαιο ότι με αυτή την κυβέρνηση που είναι αντίθετη στην Ταυτότητα, θα έχουμε πολλές άλλες ευκαιρίες να αποτελέσουμε μια δύναμη πρότασης. Οι θέσεις εργασίας για τους νέους, η νομοθεσία περί χρήσης ναρκωτικών, ο γάμος, η οικογένεια, είναι επίσης θέματα που αισθανόμαστε ότι έχουμε καθήκον να παρέμβουμε. Η Γενιά της Ταυτότητας είναι η ασπίδα για τους νέους για την προώθηση ενός τρόπου ζωής στηριγμένου στην ταυτότητα και στις ρίζες μας.
Νωρίτερα μίλησα για τη κοινότητα της μάχης. Έτσι, θα καλέσω όλα τα μέλη αυτής της κοινότητας της μάχης, τα οποία υπήρχαν στην οροφή του υπό ανέγερση τζαμιού στο Πουατιέ να έρθουν μαζί μου στη σκηνή. Σας ζητώ να τους επευφημήσετε γιατί το αξίζουν. Έχουμε επίσης στην σκέψη μας τους τέσσερις συντρόφους μας που το σύστημα αποφάσισε να στοχοποιήσει: Alban, Benoit, Julien Maxime. Το δικαστικό σύστημα τους απαγόρευσε να απομακρυνθούν από την περιοχή τους, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας, και σε αυτό οφείλεται η απουσία τους. Ωστόσο, ξέρουμε ότι είναι εδώ μαζί μας με τη σκέψη.
Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Αυτής της γενιάς από την οποία έκλεψαν τη μνήμη, την υπερηφάνεια, το θάρρος. Σε αντίθεση με ορισμένους από τους συμπολίτες μας, έχουμε επιλέξει να μην υποχωρήσουμε. Κάναμε την επιλογή της έκρηξης, της αφύπνισης. Βρήκαμε τη μνήμη του παρελθόντος μας, και ως εκ τούτου τη δυνατότητα για το μέλλον, γνωρίζοντας ότι εκείνος ο άνθρωπος που έχει μέλλον είναι αυτός που θα έχει τη μεγαλύτερη μνήμη.
 
Έχουμε διαλέξει τα πρότυπά μας. Οι γενναίοι πολεμιστές των Θερμοπυλών, το Πουατιέ το 732, τα τείχη της πόλης της Βιέννης ή οι ήρωες του Αγίου Συνδέσμου στη μάχη της Ναυπάκτου (Lepanto) είναι οι αναφορές μας.
Κάναμε την επιλογή μας να  επανακτήσουμε τη ταυτότητά μας, και κηρύξαμε τον πόλεμο στους εχθρούς του. Στην εισβολή της μετανάστευσης, καθώς και στα λόμπι του πολιτιστικού πολέμου, τους δηλώνουμε το εξής: αρκετά με τις προσφορές σας, αρκετά με τους συμβιβασμούς σας.
Γνωρίζουμε τη δέσμευσή μας να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου. Η παγκοσμιοποίηση θα σκοτώσει την ταυτότητα ή η ταυτότητα θα σκοτώσει την παγκοσμιοποίηση. Δεν υπάρχει άλλο εφικτό αποτέλεσμα.
Καλώ λοιπόν όλους τους νέους της Γαλλία και της Ευρώπης κάτω των 25 ετών να ενωθούν μαζί μας. Έχουμε το κουράγιο του πολεμιστή της αντίστασης, και την αψηφισιά του νέου. Η δέσμευση να πολεμήσεις είναι μία από τις τελευταίες περιπέτειες που πραγματικά αξίζει να ζήσει κάποιος σήμερα.
Μαζί για την επανάκτηση της ταυτότητάς μας, της πατρίδας μας, της ζωής μας.
Μαζί, κηρύττουμε τον πόλεμο στην πολιτική ελίτ. Μπορούμε να τους πούμε ήρεμα: είμαστε το αύριο, εσείς είστε το χθες: είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας".
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή