Τ’ άκουσε για τα καλά τα γαλλικά του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν αλλά όχι από τον δήμαρχο Κηφισιάς αλλά από τον δήμαρχο Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.


Όλα έγιναν σε συνάντηση δημάρχων με τον Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Γιοχάνες Χαν, παρουσία και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού.

Εξ αρχής, ο δήμαρχος Ιλίου ζήτησε συγγνώμη γιατί «ίσως χρησιμοποιήσω και λέξεις τις οποίες δε συνηθίζω» αλλά το έκανε, όπως είπε, για να συμπτύξει το λόγο του.

«Η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, Δημοκρατία, αθλητισμό, τέχνη. Για τη λαϊκή ελληνική ρήση που λέει μάθαμε και μαστορεύουμε και γ@@@με και το μάστορά μας, αυτό κάνουν οι Ευρωπαίοι σήμερα», είπε.

Αφού τόνισε πως οι Έλληνες πολιτικοί φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, κατηγόρησε το «χρηματοοικονομικό κατεστημένο της Ε.Ε. που χρηματοδοτούσε ασύστολα χωρίς να προγραμματίζει πως θα πάρει τα λεφτά πίσω, γνώριζε ότι επρόκειτο να εξαθλιώσει το λαό μας».

Εξαπέλυσε μάλιστα προσωπική επίθεση στον Γιοχάνες Χαν. «Επειδή είστε στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, έχετε μεγάλο μερίδιο στην εξαθλίωση του λαού μας. Εξαθλιώσατε την πατρίδα μας. Ο λαός μας δε φταίει σε τίποτα. Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει κι αν εκραγεί, η Ευρώπη θα βρεθεί προς εκπλήξεων».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Project Christine"



Στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2013, που έλαβε χώρα στο Las Vegas τις προηγούμενες ημέρες, η Razer παρουσίασε μια νέα, εντυπωσιακή πρόταση σε ό,τι αφορά το μέλλον των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πρόκειται για το λεγόμενο ως "Project Christine", έναν υπολογιστή με σύγχρονο σχεδιασμό, ο οποίος "κόβεται και ράβεται" στα μέτρα του χρήστη και δέχεται "modules" για να αναβαθμιστεί. Τα modules αυτά έχουν μορφή κουτιών, που τοποθετούνται σε έναν πύργο τύπου "βιβλιοθήκη", και περιλαμβάνουν σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, drives και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείται σε ένα "κανονικό" υπολογιστή. Επίσης, τα κουτιά αυτά θα είναι noise canceling, υδρόψυκτα και τύπου plug 'n' play, δηλαδή απλά τα προσθέτουμε στον πύργο και λειτουργούν.
Κατά την παρουσίασή του, η Razer ανέφερε ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Project Christine δεν είναι σταθερά, αφού το σύστημα μπορεί να αναβαθμιστεί με πολλαπλούς τρόπους, να δεχτεί μέχρι τέσσερις GPUs (Quad SLI) και κάθε μορφής σκληρό δίσκο. Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο προϊόν της Razer δεν έγιναν γνωστά.

ΠΗΓΗ

Σχόλιο: Δώστε βάση στο λογότυπο.Τα συμπεράσματα δικά σας...

Είμαστε έτοιμοι για “gay τραμπουκισμούς”;



ΚΟ: Την ώρα που ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πετούσε τον σταυρό στη θάλασσα την ημέρα του αγιασμού των υδάτων, κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων, μία μικρή ομάδα ομοφυλόφιλων χωρίστηκε σε ζευγάρια αντρών και γυναικών, τα οποία άρχισαν επιδεικτικά, να φιλιούνται στο στόμα, ενώ άλλοι αποθανάτιζαν την σκηνή. Ανέμισαν μια σημαία τους και μοίρασαν φυλλάδια, τα οποία έφεραν την υπογραφή PustiRiot - ως παράφραση του ονόματος των Pussy Riot και το σύνθημα "Queers Fight Back". Το πρωτοφανές περιστατικό παρουσιάστηκε γενικά, από εφημερίδες και ενημερωτικές σελίδες με ένα μάλλον ‘ανάλαφρο’ ύφος, ενώ κάποιες προσπάθησαν να παρουσιάσουν περίπου ως «ηρωικούς» τους συμμετέχοντες, χαρακτηρίζοντας την κίνησή τους από «πρωτότυπη», έως πράξη «αντίστασης»! 
Σημειώνεται, ότι τα Θεοφάνεια αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθοδοξίας και μια από τις αρχαιότερες του χριστιανισμού. Μέχρι τον 4ο μ.Χ. αιώνα εορταζόταν μαζί με τα Χριστούγεννα.
Ο λόγος της «κίνησης» αυτής των ομοφυλόφιλων ήταν, όπως λένε οι ίδιοι, για να δείξουν στον κόσμο ότι δεν ντρέπονται που είναι ομοφυλόφιλοι και ότι η «αγάπη δεν είναι αμαρτία». Επιλέχτηκε ο Πειραιάς, καθώς ο μητροπολίτης Πειραιώς θεωρείται «ομοφοβικός», ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και για ζευγάρια ομοφυλόφιλων «θα αφοριστούν».
Έτσι, τα media έτρεξαν να παρουσιάσουν - και έμμεσα να δικαιολογήσουν - την κίνηση ως «έμπρακτη αντίδραση των ομοφυλόφιλων στις απόψεις του μητροπολίτη Σεραφείμ». Και εδώ αρχίζει να ξεδιπλώνεται η αρρωστημένη υποκρισία των «μέσων ενημέρωσης», αλλά και του πολιτικού κατεστημένου που - από κοινού – χειραγωγούν και υπνωτίζουν τον ελληνικό λαό.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κάνει σημαία και σύνθημά τους την ανοχή – αποδοχή στην «διαφορετικότητα», σημαία τους μάλιστα είναι εκείνη με τα χρώματα του ουρανίου τόξου. Εντάξει. Πως εξηγείται όμως, την ίδια στιγμή να μην ανέχονται «τις απόψεις» του μητροπολίτη που είναι «διαφορετικές» από τις δικές τους; Και φυσικά τις απόψεις αυτές δεν τις έχει μόνο ο συγκεκριμένος μητροπολίτης, αλλά τις συμμερίζεται ένα μεγάλο κομμάτι του ορθόδοξου ελληνικού λαού. Η απάντηση βέβαια, είναι, (εισαγόμενη ως σύνθημα από το εξωτερικό, όπως και κάθε τέτοιου είδους «ακτιβιστική» κίνηση) «καμία ανοχή σε όσους δεν έχουν ανοχή»! Βράσε ρύζι δηλαδή.
 
Επίσης, η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι «αντίδραση κατά του μητροπολίτη», αλλά ευθεία πρόκληση και προσβολή της θρησκευτικής πίστης όλων των ορθοδόξων που βρίσκονταν εκεί, αλλά και όσων είδαν την σκηνή από τις εφημερίδες. Αλλιώς, ας πήγαιναν έξω από την οικία του.
Αλλά για να μην το επεκτείνουμε το θέμα, ας επικεντρωθούμε λίγο στην υποκρισία και στην «διπλή γλώσσα» του συστήματος.
Καταρχάς, πραγματικοί «ήρωες» θα ήταν οι συμμετέχοντες, εάν φιλιόντουσαν σε κάποια μουσουλμανική εορτή και όχι χριστιανική. Είναι γνωστό ότι το Ισλάμ, εξίσου δεν δέχεται την ομοφυλοφιλία, ενώ σε αρκετές χώρες που επικρατεί δεν τίθεται θέμα «δηλώσεων», «απόψεων» ή «αφορισμών», αλλά υπάρχουν πραγματικές εκτελέσεις, (συνήθως δια κρεμάλας). Ιμάμηδες και μουσουλμάνοι ιεροκήρυκες εντός Ευρώπης, κηρύττουν ανοιχτά την δολοφονία των ομοφυλόφιλων. Στον ‘πολυπολιτιστικό’ λοιπόν, Πειραιά, κάθε χρόνο το Νοέμβριο, λαμβάνει χώρα δημόσιο αυτομαστίγωμα Σιιτών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, με κραυγές, άφθονο αίμα και χατζάρες. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία οι «αντιδρώντες» ομοφυλόφιλοι να δηλώσουν σε εκείνη την όμορφη πολιτιστική εκδήλωση, ότι η «αγάπη δεν είναι αμαρτία».
Αλλά, να πούμε το άλλο. Φανταστείτε να υπήρχε κάποια ανοικτή εορτή μουσουλμάνων στην χώρα μας και να άρχιζε μία ομάδα «αντιδραστικών» Ελλήνων να τρώει χοιρινό μπροστά τους ή να αμόλαγε καμιά δεκαριά γουρούνια να τρέχουν ανάμεσα στο πλήθος. Νομίζετε ότι θα μιλούσαν τότε για «πρωτοτυπίες», «ηρωισμούς» και «αντιστάσεις» οι ίδιες αυτές εφημερίδες και σελίδες; Ήδη βλέπω τους τίτλους τους : «ρατσιστική πρόκληση», «εμετική ενέργεια ισλαμόφοβων» και λοιπά.     
Παρένθεση: Το newspeak παραγγέλλει : όποιος προβάλλει το ισλάμ είναι «ισλαμόφοβος». Δηλαδή, «ρατσιστής». Δηλαδή «κακός». Όποιος προσβάλει τον χριστιανισμό είναι «αντιδραστικός» (Η λέξη «χριστιανόφοβος» δεν υπάρχει στα λεξικά τους, παρόλο που ο χριστιανισμός, επίσημα, είναι η πιο διωκόμενη θρησκεία με χιλιάδες νεκρούς κάθε χρόνο). Δηλαδή, «προοδευτικός». Δηλαδή, «καλός».
Θυμάστε τι έγινε στο Χυτήριο και στο “Corpus Christi”. Πως παρουσιάστηκαν τα επεισόδια; Περιττό να επεκτεινόμαστε. «Μεσαίωνας» είναι να μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην πιο χυδαία επίθεση κατά της πίστης σου. «Πρόοδος» είναι να ποδοπατείς την πίστη του άλλου. «Ρατσισμός» είναι όταν η πίστη του άλλου που ποδοπατείται είναι οποιαδήποτε άλλη εκτός του χριστιανισμού.
Φανταστείτε, επίσης, χάριν «αντίδρασης» να μπούκαρε κάποια ομάδα χριστιανών «ακτιβιστών» σε κάποιο “gay pride” και να τους χάλαγε το όλο happening. Π.χ. να έστηναν μεγαφωνική και να έψελναν τροπάρια στη διαπασών, να απλώνανε κανένα πανό που να έλεγε «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία», να έκαιγαν δημόσια καμία σημαία του ουράνιου τόξου κλπ. Εκεί δεν θα είχαμε «αντίδραση» ή «πρωτοτυπία», αλλά «ομοφοβία» «μισαλλοδοξία» και «ρατσισμό».
Να μην γελιόμαστε. Είναι σίγουρο, ότι η κίνηση αυτή στον Πειραιά ήταν μόνο η αρχή. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες «ακτιβιστικές» ενέργειες, των οποίων η ένταση και η πρόκληση θα κλιμακώνονται και το σύστημα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τις παρουσιάσει και αυτές ως «πρωτότυπες» και «πράξεις αντίστασης».
Ο ελληνικός λαός και οι χριστιανοί που εκκλησιάζονται ιδιαίτερα, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και να περιμένουν να δουν και να βιώσουν αυτά που γίνονται εκτός συνόρων, στην μετα-χριστιανική ‘Δύση’, εκεί όπου κλιμακώνεται ένα ιδιαίτερα σκληρό και πολεμικό αντιχριστιανικό πνεύμα με «προμαχητές», κατά κύριο λόγο, ομοφυλόφιλους «ακτιβιστές» και κατά δεύτερο λόγο «φεμινίστριες», «αντίφα» και αθεϊστές. Όλες αυτές οι ομάδες συχνά συνασπίζονται και εφορμούν κατά του «κοινού εχθρού», που δεν είναι άλλος παρά η «αντιδραστική χριστιανική εκκλησία».  
Στην χώρα μας μέχρι στιγμής, έχουμε δει υβριστικά αντιχριστιανικά συνθήματα σε εκκλησίες και προσκυνητάρια και βανδαλισμούς μικρή έκτασης, που και αυτά βέβαια, είναι φαινόμενα το τελευταίων ετών. Ή μάλλον «σημεία των καιρών». 
Τα φιλιά των ομοφυλόφιλων είναι κάτι το καινούργιο για τα πράγματα εδώ, αλλά όχι για το εξωτερικό. Στην Ισπανία το 2010, κατά την επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου είχαμε μαζικά φιλιά ομοφυλόφιλων ως «διαμαρτυρία». (Τον τωρινό Πάπα τον αγαπάνε γιατί δεν είναι «ομοφοβικός» και τον έβαλαν μάλιστα εξώφυλλο σε περιοδικό τους, ως «πρόσωπο της χρονιάς»).
Το 2011, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, είχε προγραμματιστεί μια τέτοια εκδήλωση φιλιών (‘kiss-in’ το αποκαλούνε) μπροστά από την Παναγία των Παρισίων. Μετά από ξεσηκωμό των καθολικών, κατέφυγαν έξω από την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ για να φιληθούν. Σε εκείνη την περίπτωση δεν υπήρχε ως δικαιολογία κάποιος «αντιδραστικός» ιερωμένος, (όλο και σπανίζει το είδος), αλλά ήθελαν λέει να «προκαλέσουν» ολόκληρη την καθολική εκκλησία να «ξαναδεί» το θέμα θρησκεία και αγάπη –«γάμος» ομοφυλόφιλων.
Πρόσφατα, άλλοι ομοφυλόφιλοι φιλήθηκαν μέσα σε καθολικές εκκλησίες της Ρώμης  χάριν "έκθεσης φωτογραφιών". Το Βατικανό απείλησε με μηνύσεις αν πραγματοποιηθεί η έκθεση. 
Στην καθολική Αργεντινή είχαμε, αρχές Δεκεμβρίου, την βίαιη επίθεση όχλου «φεμινιστριών υπέρ των αμβλώσεων» σε καθολικό ναό και πιστούς. Εάν είχαμε το 1/10 της έντασης αυτής της επίθεσης σε ιουδαϊκή συναγωγή, σήμερα θα μίλαγε όλος κόσμος, ενώ θα είχε εκδώσει ανακοίνωση «καταδίκης» μέχρι και η Ντόρα. Επειδή όμως δεν ήταν συναγωγή, αλλά εκκλησία, οι πιο πολλοί άνθρωποι ούτε καν ξέρουν ότι έγινε. (Γνωρίζω ένα σωρό ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα, προφανώς γιατί δεν τους ενημέρωσε το MEGA και η Τρέμη).  
Τον περασμένο Απρίλιο είχαμε επίθεση με βρισιές και νερά στον επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στο Βέλγιο, αρχιεπίσκοπο Andre-Joseph Leonard, από τις γνωστές γυμνές «ακτιβίστριες» του Σόρος, τις ‘FEMEN’. Ο εν λόγω επίσκοπος έχει γίνει στόχος λόγω της ανησυχίας που εκφράζει δημόσια για εκείνους που ακολουθούν το ομοφυλοφιλικό lifestyle.
Σε άλλα περιστατικά, που έχει γράψει ο ΚΟ, είχαμε έφοδο «αντίφα λεσβιών» της ομάδας "Bash Back" στην Αμερική, σε «ομοφοβική» προτεσταντική εκκλησία και ομοφυλοφιλικά φιλιά μπροστά στους πιστούς (μεταξύ αυτών υπήρχαν και παιδιά), διανομή προφυλακτικών και φυλλαδίων ιδιαίτερα υβριστικών για τον Χριστό. Να μην αναφέρουμε τις ευθείες απειλές θανάτου κατά παντός «ομοφοβικού» χριστιανού, κάτι συνηθισμένο πλέον στον δυτικό κόσμο, μέχρι και την επιχειρούμενη δολοφονική επίθεση ένοπλου ομοφυλόφιλου κατά των γραφείων χριστιανικής οργάνωσης στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την ομολογία του, ήθελε να σκοτώσει «όσο πιο πολλούς μπορούσε». Σώθηκαν στο τσακ. Πραγματικά, είναι πάμπολλα τα περιστατικά που έχει παρουσιάσει ο ΚΟ.
Πιο πρόσφατα, στις 20 Δεκεμβρίου, μια γυναίκα «μέλος των FEMEN», στάθηκε μπροστά από τον κύριο βωμό της καθολικής εκκλησίας της Μαγδαληνής στο Παρίσι, γυμνή από την μέση και πάνω, έχοντας καλυμμένο το κεφάλι της με ένα γαλάζιο πέπλο, (κάτι το οποίο παραπέμπει σε μια οικεία εικόνα που έχουν οι Καθολικοί για την Παναγία), κρατώντας κομμάτια από κρέας μοσχαριού στα χέρια της, που απεικόνιζαν την «έκτρωση του εμβρύου του Ιησού» και είχε στην γυμνή πλάτη της γράψει «Τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν». (Μία φράση που χρησιμοποιούν κάθε Χριστούγεννα κάποιοι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» που πολεμάνε σκληρά την εξουσία κλέβοντας το πλαστικό ομοίωμα του Χριστού από τις φάτνες που στολίζουν τις πλατείες). Το μήνυμα της γυμνής «ακτιβίστριας» ήταν σαφές. Προκαλούσε όχι μόνο την πίστη των χριστιανών, αλλά και αυτήν ακόμα την ανθρώπινη ζωή. Για αυτά τα πολυδιαφημιζόμενα νευρωτικά άτομα, το έμβρυο είναι «ένα κομμάτι κρέας».. Και μάλιστα βοδινό. (Ίσως να το έφαγαν κιόλας). Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τις πολιτικές αρχές. Ο ιερέας κατέθεσε καταγγελία, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.
Για το περιστατικό, η Ουκρανή Inna Shevchenko, που φέρεται ως η «ιδρύτρια» των FEMEN στη Γαλλία, αφού εγκατέλειψε την Ουκρανία και έγινε «το σύμβολο της Γαλλικής Δημοκρατίας» (σε ένα γραμματόσημο!) σχολίασε: «Τίποτα δεν συνέβη, η Eloise δεν κλήθηκε από την αστυνομία. Αυτό δείχνει πόσο αδύναμη έχει γίνει η Εκκλησία στη Γαλλία».
Η ίδια σε ανάλογη «ακτιβιστική ενέργεια» έβγαλε την μπλούζα της σε σημείο κοντά στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό και φώναξε «Τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν», σύνθημα που είχε γράψει και στο στήθος της.
Ανάλογο περιστατικό έγινε τα Χριστούγεννα στην Κολωνία, όπου άλλη γυμνόστηθη της FEMEN ανέβηκε στο βωμό καθολικής εκκλησίας έχοντας γραμμένη στο σώμα της τη φράση "Είμαι Θεός".
Η Shevchenko επίσης, τον Αύγουστο του 2012, είχε κόψει με αλυσοπρίονο μεγάλο ξύλινο σταυρό στο Κίεβο, ως «ένδειξη συμπαράστασης στις ‘Pussy Riot’. Οι τελευταίες δεν είναι καμία «πανκ μπάντα», όπως ψευδώς μεταδίδουν τα ΜΜΕ, αλλά ένας καλοπληρωμένος, ‘γυαλιστερός’ αριστερός μοχλός προπαγάνδας.
Οι Pussy Riot είχαν μπουκάρει σε καθεδρικό ναό της Μόσχας, (ο οποίος ανοικοδομήθηκε στην θέση που υπήρχε ο καθεδρικός ναός του Χριστού του Σωτήρα που είχε κατεδαφίσει ο Στάλιν και ο Εβραίος Kaganovich), ανέβηκαν στο βωμό φωρώντας κουκούλες, και άρχισαν  να γκαρίζουν τραγουδούν βλάσφημους στίχους κατά του Χριστού και της Παναγίας και βρίζοντας τον Πούτιν.
Μέλος των FEMEN επίσης είχε επιτεθεί στον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο στο αεροδρόμιο του Κιέβου, φωνάζοντας «Σκοτώστε τον Κύριλλο!», σύνθημα που είχε γράψει και στην πλάτη της.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι αντιχριστιανικές «ακτιβιστικές» ενέργειες, έχουν μια αρχή. Αλλά, δεν έχουν τέλος. Ξεκινάνε από «απλά φιλιά», κόντρα σε «αντιδραστικούς» ιερείς, προχωράνε σε φιλιά κόντρα σε όλη την εκκλησία που πρέπει «να αλλάξει», προχωράνε σε γκράφιτι, «ρητορική μίσους», λεκτικές επιθέσεις, βλασφημίες, προσβολές και πράξεις χουλιγκανισμού, διακοπή θρησκευτικών συνάξεων, βανδαλισμούς, αποκαθηλώσεις ιερών συμβόλων, ιεροσυλίες, μέχρι και δολοφονίες. Όλα αυτά με την δικαιολογία ότι πρέπει να σταματήσει η εκκλησία να είναι «αντιδραστική» και «ομοφοβική».
Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν κλιμακούμενο άτυπο πόλεμο.

Ο κορυφαίος Ρώσος γεωπολιτικός Aleksadr Dugin είχε πει : «Αν κοιτάξουμε την ιστορία των Pussy Riot, έχουμε να κάνουμε, αναμφίβολα, με μια περίπτωση πολέμου πληροφορίας. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το είδος του πολέμου ο σκοπός του οποίου είναι ο ίδιος με τον σκοπό του κάθε πολέμου. Ο σκοπός αυτός είναι: η αποδυνάμωση της επιρροής του αντιπάλου, η υπονόμευση της ηθικής και ψυχολογικής του κατάστασης, καθώς και η υποταγή του σε μια συγκεκριμένη εξωτερική βούληση. Αυτός είναι ο στόχος του κάθε πολέμου».
Ο «εχθρός», στον συγκεκριμένο πόλεμο, για όλους αυτούς τους ασυνείδητους ή ενσυνείδητους «πολεμιστές», είναι αποκλειστικά η χριστιανική εκκλησία και όχι γενικώς η «θρησκεία», πολύ δε περισσότερο το Ισλάμ, που είναι σαφώς πιο σκληρό στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά μοιάζει να μένει στο απυρόβλητο.
Η εκκλησία είναι η πιο επικίνδυνη, αλλά την ίδια ώρα και η πιο ακίνδυνη.
Θυμηθείτε αυτό που είπε η «ιδρύτρια» των FEMEN: «Τίποτα δεν συνέβη. Αυτό δείχνει πόσο αδύναμη έχει γίνει η Εκκλησία στη Γαλλία».
Πως θα αντιδράσει η Εκκλησία στην Ελλάδα σε τέτοια φαινόμενα; Πως θα αντιδράσουν οι ιεράρχες και ο πιστός λαός, εάν αύριο, έχουμε «ομοφυλοφιλικά φιλιά», έξω από κάποιον ιερό ναό με την αιτιολογία ότι ο ιερέας εκεί είναι «αντιδραστικός»; Τι θα γίνει εάν έχουμε «ομοφυλοφιλικά φιλιά» την ώρα της θείας λειτουργίας ή την ώρα κάποιας θρησκευτικής τελετής, π.χ. περιφοράς του Επιταφίου; Ποια θα είναι η αντίδραση όταν θα προκαλείται βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων; Θα υπάρξει αντίδραση; Και ποια; Θα γίνει επίκληση του νόμου; Ή θα υπάρξει σιωπή λόγω «αγάπης»; Η εφαρμογή των νόμων είναι «μίσος»; Η ανομία και η ζούγκλα είναι «αγάπη»; Ή οι πάντες δικαιούνται προστασίας και επίκλησης των νόμων, εκτός από τους χριστιανούς; Τα άρθρα 198, 199 και 200 του Ποινικού Κώδικα (που ακόμα ισχύουν) αναφέρουν ότι όποιος εκδηλώνει δημόσια, βλασφημία προς τα θεία ή κακόβουλα καθυβρίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία ή διαταράσσει μια θρησκευτική συνάθροιση για λατρεία ή τελετή, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. Εάν η ιεραρχία σιωπήσει, όπως στην Γαλλία, τι θα γίνει αν βρεθεί κάποιος «απλός πιστός», που ναι μεν σέβεται τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου μέχρι και τις επιλογές του, αλλά ζητά την ίδια ώρα, να γίνει σεβαστή και η δική του πίστη; Που για έναν τέτοιον άνθρωπο ένας θρησκευτικός χώρος δεν είναι φόντο για φωτογραφίες και happenings και μία θρησκευτική τελετή δεν είναι κοσμικό event. Έναν άνθρωπο που απαιτεί (ναι, απαιτεί!) να μην προσβάλλεται η πίστη του; Εάν πάει στην Εκκλησία μόνος του ή με την οικογένειά του να λατρέψει τον Θεό και δει να γίνονται τέτοια «πρωτότυπα» και ως «αντιδραστικός» που είναι αντιδράσει «εν θερμώ» ή «εν ψυχρώ», πως θα χαρακτηριστεί; Τι θα πουν τα «προοδευτικά» media; Τι θα πουν οι «προοδευτικοί» και προπάντων «ευαίσθητοι» πολιτικοί; Αυτοί που όλα τα δικαιολογούσαν όταν οι μουσουλμάνοι έκαψαν την Αθήνα για ένα Κοράνι που, δήθεν, σκίστηκε, θα δικαιολογήσουν ένα χριστιανό που δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια; Ή θα τον χαρακτηρίσουν «μισαλλόδοξο», «ρατσιστή» και «ομοφοβικό»; Ή θα χρησιμοποιήσουν τις δηλώσεις κάποιου «ανοιχτόμυαλου» «μη αντιδραστικού» ιεράρχη και όλοι μαζί θα θυμηθούν και θα επικαλεστούν την «χριστιανική αγάπη», το «αγαπάτε αλλήλους», το «γυρίστε και το άλλο μάγουλο», το «μείνετε αγάλματα να σας αποτελειώσουμε» και το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»;
Για να δούμε.
Τάδε έφη: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΞΕΦΤΙΛΑ – Η ντροπή για τα Carrefour


23473-300x201Στην πρωτοφανή κίνηση να εγκαταστήσουν εντός των πολυκαταστημάτων ενεχυροδανειστήρια προχώρησαν τα Carrefour που πλέον ελέγχονται εξ ολοκλήρου από τον όμιλο….
Μαρινόπουλου. Τα ενεχυροδανειστήρια Gold Buyers λειτουργούν μετά από συμβάσεις με την Carrefour και προβαίνουν σε συναλλαγές με τους πελάτες των super markets οι οποίοι προφανώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και ενδεχομένως να δίνουν τα κοσμήματά του προκειμένου να λάβουν σε αντάλλαγμα μετρητά και να προχωρήσουν σε αγορές προϊόντων άμεσης ανάγκης.
5346
Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το περιεχόμενο των συμβάσεων της Gold Buyers με την Carrefour δηλαδή αν η αλυσίδα Super Market ενοικιάζει μόνο το χώρο ή έχει και ποσοστά επί του τζίρου ή των κερδών. Επισημαίνεται ότι η Gold Buyers ελέγχεται από εταιρία με Βρετανική έδρα και την επωνυμία Euro Bullion (Greece) και διοικείται από βρετανούς. Μάλιστα φαίνεται να έχει προβεί σε 3 αλλαγές έδρας από το 2010 που ιδρύθηκε.

5345
http://www.trelokouneli.gr/xeftila-i-ntropi-gia-ta-carrefour/

Έγκλημα-Λίβανος: Στην πυρά ελληνικός πνευματικός θησαυρός


Ναζιστικές πρακτικές αναβίωσαν στον Λίβανο, θυμίζοντας τη ρήση του Χάινριχ Χάινε στην Χιτελερική Γερμανία, ότι «εκεί όπου καίνε βιβλία, μία μέρα θα καίνε και ανθρώπους»…
Ισλαμιστές κατέστρεψαν μία ολόκληρη βιβλιοθήκη με ελληνικούς θησαυρούς επειδή ιερέας κατηγορήθηκε για «προσβολή κατά του Ισλάμ». Ο Ελληνορθόδοξος ιερέας Ιμπραχίμ Σαρούτζ, 72 ετών, συλλέκτης και φύλακας ενός ολόκληρου πνευματικού θησαυρού, στην βιβλιοθήκη Αλ-Σαέχ της Τρίπολης του Λιβάνου είδε τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη, στην κυριολεξία.
Ο ιερέας συνέλλεγε έργα από το 1972, ενώ η βιβλιοθήκη αποτελούσε πόλο έλξης για ολόκληρη την κοινωνία της πόλης και όχι μόνο για τους Ορθόδοξους, ενώ δεχόταν και πλήθος επισκεπτών από το εξωτερικό.

Προσέξτε τώρα την κατηγορία όπως αυτή γνωστοποιήθηκε από τον τύπο του Λιβάνου: Ο ιερέας είχε δημοσιοποιήσει μέσω ενός άρθρου σε ένα… ιστοχώρο της Δανίας το 2010 κάποιες προσβλητικές για το Ισλάμ απόψεις. Κατά μία άλλη εκδοχή μέσα στις σελίδες από τα βιβλία της βιβλιοθήκης είχε ανακαλυφθεί κάποιο «βλάσφημο» για το Ισλάμ κείμενο σε ένα κομμάτι χαρτί…
Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο εμπρησμός έχει να κάνει με επιχειρηματική διαφωνία μεταξύ του ιερέα και ενός δυνητικού αγοραστή της συλλογής. Πέραν της «επενδυτικής» εκδοχής, γεγονός είναι ότι η ιερέας είχε συναντηθεί με τους ηγέτες τη ισλαμικής κοινότητας στην Τρίπολη με σκοπό να λύσει την παρεξήγηση και να διαμαρτυρηθεί για τις κατηγορίες…
Παρά τις εξηγήσεις ένα άλλο γεγονός είναι ότι ένας από τους εργαζόμενους στην βιβλιοθήκη με το όνομα Μπασίρ Χατζούρι, είναι τραυματισμένος από πυροβολισμό. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο αφορά τις δηλώσεις τοπικών παραγόντων σύμφωνα με τους οποίους ο ιερέας δεν έχει προβεί σε καμία προσβλητική κίνηση εναντίον κανενός.

«Ο πατέρας Σαρούτζ δεν σχετίζεται με το άρθρο», δήλωσε ο διοικητής ασφαλείας της περιοχής Ιμάντ Αγιούμπι σε συνέντευξη τύπου. «Η ιστοσελίδα είναι στην Δανία και το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 2010», είπε ο αξιωματούχος και συμπλήρωσε ότι «όποιος προσπαθεί να δημιουργήσει ζήτημα στην Τρίπολη είναι καταδικασμένος σε φυλάκιση, καθώς και αυτοί που προέβησαν στην συγκεκριμένη επίθεση».
Τι να το κάνεις; Η ζημιά έγινε και είναι και τεράστια και μη αναστρέψιμη… Έχασε κυριολεκτικά ο πανανθρώπινος πολιτισμός. Θα σημειώσει κάποιος ότι στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική αυτοί που καίνε βιβλία, αποκεφαλίζουν ανθρώπους εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, και η «πολιτισμένη» Δύση απλώς παρατηρεί τα φαινόμενα και ομφαλοσκοπεί, μιλώντας για «Δημοκρατία», «Ανθρώπινα δικαιώματα», «Ελευθερία» και άλλα… χαριτωμένα (όπως αποδεικνύεται…), να δούμε τι θα λέμε όταν όλα αυτά θα αρχίσουν να συμβαίνουν και στο σπίτι μας.
Με βάση την είδηση και τη συσχέτισή της με ναζιστικές πρακτικές, φαίνεται πως ο όρος «ισλαμοφασισμός» δεν βγήκε τυχαία… Τι άλλο να πει κανείς;

ΠΗΓΗ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ή ΣΙΩΠΗΤΗΡΙO; - Του Δρ. Βαρδάκα Κωνσταντίνου



ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ή ΣΙΩΠΗΤΗΡΙO;



 Αν δικαιολογημένα  ρωτάτε που συμβαίνουν αυτά; Δεν έχουμε παρά να δούμε τα γεγονότα ακόμα  και ενός 24ωρου.  Μάλιστα η ταχύτητα της  εναλλαγής των είναι τέτοια  που δείχνει ότι έρχεται πιθανόν μεγάλο γεγονός στην περιοχή μας.

Λοιπόν στην Αθήνα  πρώτα κτύπησε Συναγερμός και μετά Σιωπητήριο.
Ο Μπαρόζο μιλώντας στο πλαίσιο της τελετής για την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ελλάδα, μίλησε για "τριπλές" εκλογές τον ερχόμενο Μάιο.
Τελικά, ο συναγερμός έλαβε τέλος όταν ο κ. Μπαρόζο, διευκρίνισε  ότι αναφέρθηκε σε τριπλές εκλογές, εννοώντας τις ευρωεκλογές, τις εκλογές για τους δήμους και τις εκλογές για τις περιφέρειες, που ουσιαστικά είναι μία εκλογική αναμέτρηση.  economikos  Ιανουάριος  9, 2014
Στην Ακριτική Σάμο τελικά τι κτύπησε;

Τουρκική πρόκληση στη Σάμο. Ελικόπτερο τύπου Κούγκαρ πέταξε πάνω από το έδαφος της Σάμου, στο ανατολικότερο σημείο του νησιού.
Το ελικόπτερο εντοπίστηκε από τα ελληνικά ραντάρ και όπως λένε οι πληροφορίες παρέμεινε πάνω από το έδαφος του νησιού για δύο λεπτά και συνολικά πέταξε στο FIR Αθηνών επί τετράλεπτο.
Η πρόκληση δεν σχετίζεται με καμία εκπαιδευτική δραστηριότητα των Τούρκων. Όχι ότι αυτό θα την δικαιολογούσε. Ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπήρχε άσκηση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πτήση πάνω από τη Σάμο ήταν ένα από τα πολλά "τεστ" αντανακλαστικών που επιχειρούν το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι.  09.01.2014http://www.onalert.gr/
Αυτό θα επιτρέψει στην Τουρκία την κατασκευή πυρηνικών όπλων πριν από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας .lougantina.blogspot.gr/09/01/14
Αυτό θα επιτρέψει στην Τουρκία την κατασκευή πυρηνικών όπλων πριν από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας .lougantina.blogspot.gr/09/01/14

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Σάμου στο άκουσμα του χαρακτηριστικού ήχου ενός τουρκικού ελικοπτέρου ειδικών επιχειρήσεων το οποίο πέταξε σε ύψος μόλις 3000 μέτρων  πάνω από  το έδαφος του ακριτικού νησιού.

Λόγω και της φοράς του ανέμου ο ήχος του ελικόπτερου ήταν εκκωφαντικός με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν διακρίνοντας κιόλας εν συνεχεία ορισμένοι τα τουρκικά εθνόσημα.
Tο γεγονός δεν είναι άσχετο με την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα και τους φόβους των Τούρκων ότι η Αθήνα θα επιχειρήσει κινήσεις στο Αιγαίο -καθόλα νόμιμες προς το διεθνές δίκαιο βέβαια- αναφορικά με την ΑΟΖ.. defencenet.gr 09/01/14
Όμως που κτύπησε ο πραγματικός Συναγερμός;
Η Τουρκία και επίσημα πλέον ξεκινά την μεγάλη περιπέτεια για την απόκτηση πυρηνικών όπλων: Σε ρεπορτάζ της η ιαπωνική εφημερίδα...Asahi Shimbun (ημερήσια κυκλοφορία 8.000.000 αντίτυπα) με τίτλο «Japan's energy pact with Turkey raises nuclear weapons concerns»,  αποκαλύπτει ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ.Ερντογάν προκειμένου να κλείσει την συμφωνία ύψος 22 δισ. δολ. με την γαλλο-ιαπωνική κοινοπραξία, ζήτησε και πέτυχε την δυνατότητα απόληψης από τους αντιδραστήρες καυσίμου για πυρηνικά όπλα μέσω της πρόβλεψης χρήσης στους αντιδραστήρες εμπλουτισμένου ουρανίου!
Ποιος δεν θέλει ένα δεύτερο Ιράν- μπελά στο κεφάλι του;

Φυσικά το Ισραήλ.

Απ ότι φαίνεται στην Τουρκία κάποιοι βιάζονται να κλείσουν ¨λογαριασμούς¨ και για αυτό όχι μόνο μέρα  με την ημέρα αλλά από στιγμή σε στιγμή γίνονται απρόβλεπτοι και επικίνδυνοι για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.  Το γεγονός αυτό  ενισχύεται και από την παρακάτω καταγγελία που συνηγορεί σε προσπάθεια εξαγωγής προς τα έξω της κρίσης που υποβόσκει στο εσωτερικό της γείτονας  χώρας και μάλιστα προς τα δυτικά.
Μια καταγγελία "παραγγελία" για τον Ερντογάν έκανε η πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Κουρδιστάν (KCK), εντοπίζοντας ελληνικό και αρμενικό λόμπι μέσα στο παρακράτος που δρα στην Τουρκία.
Αναλυτικότερα, σε δηλώσεις της στο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, η Μπεσί Χοζάτ υιοθέτησε το χαρακτηρισμό «παράλληλο κράτος» που χρησιμοποιεί εδώ και μέρες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας.
Ο χαρακτηρισμός έχει την έννοια του «παρακράτους» και χρησιμοποιείται στην Τουρκία εδώ και μέρες ως κατηγορία εναντίον του θρησκευτικού τάγματος του χότζα Φετχουλάχ Γκιουλέν.
Η Χοζάτ είπε ότι «εκτός από το επίσημο κράτος, υπάρχουν στην Τουρκία και παράλληλα κράτη. Για παράδειγμα, το τάγμα του Γκιουλέν είναι παράλληλο κράτος. Το ισραηλινό λόμπι και τα λόμπι των εθνικιστών Αρμενίων και Ελλήνων είναι παράλληλα κράτη»
Σύμφωνα με την Χοζάτ, «σκοπός των παράλληλων αυτών κρατών είναι να εμποδιστεί ο εκδημοκρατισμός στην Τουρκία».
Η Ένωση Κοινοτήτων Κουρδιστάν (KCK) είναι ένα είδος ανώτερης οργάνωσης η οποία αποσκοπεί στη συνοχή των διαφόρων κουρδικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και το ΡΚΚ
Σημειώνεται ότι, ως προς το «ελληνικό λόμπι», η Χοζάτ χρησιμοποιεί τον όρο «ρωμαίικο λόμπι» http://www.ethnos.gr 09/01/14
Τελικά σε εμάς κτυπάει Συναγερμός ή Σιωπητήριο;

 Ζούμε ανατρεπτικά γεγονότα  και αντί για Συναγερμό ¨ακούμε¨  Σιωπητήριο.

¨Έχουμε αγκαλιάσει  πλέον το τέλος¨ και ενώ ο εχθρός φαίνεται να είναι  προ των πυλών ο Λαός εξουθενώνεται με χαράτσια και δυσβάστακτα μέτρα.

Όταν εκ των πραγμάτων κτυπήσει ο κανονικός Συναγερμός και οι Εφεδρείες επιστρατευθούν σύμφωνα με την κανονική διαδικασία, οι Έφεδροι δεν θα αφήσουν πίσω μόνο τις οικογένειες και τα παιδιά  αλλά και τα χρέη και τα απλήρωτα χαράτσια !!!

Και σας ρωτάω που θα βρίσκετε τότε το μυαλό τους μπροστά ή πίσω;

Η  ψυχή του Έλληνα σε τέτοια καλέσματα της Πατρίδας κοιτούσε πάντα μπροστά για να βλέπει κατάματα τον εχθρό.

Γιατί λοιπόν ο Έλληνας στην σημερινή συγκυρία να βρεθεί στην πρώτη γραμμή και να κουβαλάει νοητά στο κεφάλι του τις έγνοιες και τα χρέη του;

Από την πληθώρα των γεγονότων που μας διατρέχουν  ο  Συναγερμός έπρεπε να κτυπήσει εδώ και καιρό για να σφυρηλατηθεί το φρόνημα,  η ενότητα και η συνοχή.

Σκεφτήκατε ποτέ  κάποιον να πολεμάει για μια Πατρίδα που αφού πρώτα την καταλήστεψαν , μετά χρέωσαν αυτόν και τα παιδιά του με τα κλεμμένα της ;

 Ο Έλληνας θα πήγαινε να υπερασπισθεί την πραγματική Πατρίδα του και όχι αυτούς που θέλουν να του πάρουν το σπίτι και να αφήσουν τα παιδιά του στους δρόμους.

Η συλλογική είναι απλή αλλά το σχέδιο είναι δόλιο ...

Αν αυτή την στιγμή που κανείς δεν το εύχεται γινόταν μία πολεμική σύρραξη, θα μας στέλνανε στο μέτωπο  καταχρεωμένους ;

Ποιοι προκαλούν τα γεγονότα και σε τι αποσκοπούν;

Ας γνωρίζουν ...

Στους κλέπτες δεν χρωστάμε τίποτε.

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ  ΤΟ ΑΙΜΑ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Κούρδοι παράφρονες: Φταίνε οι Έλληνες και οι Αρμένιοι!

Αντιδράσεις από τους Αρμένιους της Τουρκίας προκαλούν οι δηλώσεις της προέδρου της Ένωσης Κοινοτήτων Κουρδιστάν (KCK) η οποία χαρακτήρισε μέρος του παρακράτους, το ελληνικό και αρμενικό λόμπι.
Σε δηλώσεις της στο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF η Μπεσί Χοζάτ υιοθέτησε τον χαρακτηρισμό «παράλληλο κράτος» που χρησιμοποιεί εδώ και μέρες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο χαρακτηρισμός έχει την έννοια του «παρακράτους» και χρησιμοποιείται στην Τουρκία εδώ και μέρες ως κατηγορία εναντίον του θρησκευτικού τάγματος του χότζα Φετχουλάχ Γκιουλέν.
Κι αυτό με την έννοια ότι το τάγμα με την ισχύ που απέκτησε στην ασφάλεια και τη δικαιοσύνη οργάνωσε και σκηνοθέτησε τις υποθέσεις διαφθοράς που απασχολούν την τουρκική κοινή γνώμη εδώ και περίπου ένα μήνα, με στόχο, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση Ερντογάν, το πλήγμα εναντίον της κυβέρνησης. Ωστόσο, όπως αναφέρεται παρακάτω, τον χαρακτηρισμό «παράλληλο κράτος» έχει χρησιμοποιήσει πρώτος ο ηγέτης του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτζαλάν.

Η Χοζάτ είπε ότι «εκτός από το επίσημο κράτος, υπάρχουν στην Τουρκία και παράλληλα κράτη. Για παράδειγμα το τάγμα του Γκιουλέν είναι παράλληλο κράτος. Το ισραηλινό λόμπι και τα λόμπι των εθνικιστών Αρμενίων και Ελλήνων είναι παράλληλα κράτη». Σύμφωνα με την Χοζάτ «σκοπός των παράλληλων αυτών κρατών είναι να εμποδιστεί ο εκδημοκρατισμός στην Τουρκίας».
Η Ένωση Κοινοτήτων Κουρδιστάν (KCK) είναι ένα είδος ανώτερης οργάνωσης η οποία αποσκοπεί στη συνοχή των διαφόρων κουρδικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και το ΡΚΚ.
Η αρμενική εφημερίδα «Άγκος» που κυκλοφορεί στην Τουρκία πρόβαλε τις δηλώσεις της Χοζάτ σημειώνοντας ότι η τελευταία περιλαμβάνει μεταξύ των παρακρατικών μηχανισμών τους Αρμένιους και τους Έλληνες της Τουρκίας.
Σημειώνεται ότι, ως προς το «ελληνικό λόμπι» η Χοζάτ χρησιμοποιεί τον όρο «ρωμαίικο λόμπι» . Αυτό χρησιμοποιείται γενικά στην Τουρκία και έχει συνήθως αόριστο περιεχόμενο, αφού με τον όρο ορισμένες φορές εννοούνται οι Ελληνοκύπριοι, ορισμένες φορές η Ελλάδα και ενίοτε Ελληνοκύπριοι και Ελλάδα μαζί.
Είναι η πρώτη φορά που ο όρος χρησιμοποιείται με τρόπο που μπορεί να ερμηνευτεί ως λόμπι των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Κι αυτό επειδή γίνεται λόγος για συμμετοχή σε παρακρατικούς μηχανισμούς εντός Τουρκίας.
Παρόμοια πράγματα είχε πει στο παρελθόν και ο ηγέτης του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτζαλάν. Σύμφωνα με τα πρακτικά της συνάντησης που είχε η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ με τον Οτζαλάν στις φυλακές Ίμραλι τον Φεβρουάριο του 2013, ο Οτζαλάν είχε πει «μετά τον εξισλαμισμό της Μικρασίας υπάρχει το μίσος των Χριστιανών που συνεχίζεται εδώ και χίλια χρόνια. Οι Έλληνες, οι Αρμένιοι και οι Εβραίοι έχουν αξιώσεις στη Μικρασία» (σ.σ δική μας: πρόκειται για τον άνθρωπο που ήθελε να αναλάβει την ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμνεων για να νικήσει την Τουρκία…μάλλονμ φαιδρό πρόσωπο λοιπόν).
Είπε επίσης, ότι «οι Κούρδοι είναι αποκλεισμένοι από το κράτος εδώ και έναν αιώνα. Στην πραγματικότητα, αρχικά ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ τους είχε περιλάβει, αλλά μεσολάβησαν το εβραϊκό λόμπι, οι Αρμένιοι και οι Εβραίοι και είπαν εμείς θα πετύχουμε στο βαθμό που θα παραγκωνιστούν οι Κούρδοι. Αυτό είναι παράλληλο κράτος».
Σημειώνεται, ότι η ΜΙΤ συνομιλούσε με το ΡΚΚ και στο Όσλο την περίοδο 2009-2011. Τα πρακτικά της συνάντησης με τον Οτζαλάν το Φεβρουάριο του 2013 είχε αποκαλύψει στις 28 Φεβρουαρίου 2013 η τουρκική εφημερίδα «Μιλιέτ».
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Θα φορολογήσουν και τα σκουπίδια λόγω ..ανακύκλωσης!

Το είχαμε αποκαλύψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ από το Σεπτέμβριο του 2011, μόλις λίγους μήνες μετά την απογραφή!
Σε εκείνο το έντυπο υπήρχε ερώτηση ακόμα και για το ποσοστό ανακύκλωσης των σκουπιδιών από κάθε νοικοκυριό! Σε σημερινό της άρθρο η Ελευθεροτυπία επιβεβαιώνει αυτά που γράφαμε τότε..

20140108-183723.jpg
εδώ ολόκληρο το άρθρο με την αποκάλυψη στο θέμα για το χαράτσι στα ακίνητα και τα στοιχεία που δώσαμε μόνοι μας για να το φέρει λίγο μετά ως Βενιζέλος ως έκτακτο μετρό!
Διαβάστε τι γράφαμε τότε:
Το ΟΛΥΜΠΙΑ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο τραπέζι έχουν πέσει και μέτρα, όπως η φορολόγηση των απορριμάτων, με την δικαιολογία ότι η Ελλάδα πληρώνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ, ως πρόστιμα.
Να θυμίσουμε ότι στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Γερμανία, πέραν από τον τομέα της ενέργειας που δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο.
Για να δούμε πόσο «τυχαίο» είναι και αυτό:
Στην δεύτερη σελίδα της απογραφής, υπάρχει μια περίεργη ερώτηση για το αν ανακυκλώνουμε τα απορρίμματά μας και μάλιστα σε τι ποσοστό! Στόχος της κυβέρνησης ήταν να δείξει (με νούμερα) ότι οι Έλληνες έχουν χαμηλή συνείδηση ανακύκλωσης, θέλοντας να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς που «τρώμε» τα πρόστιμα από την Ε.Ε.!



ΠΗΓΗ20140108-185736.jpg

Ο αριθμός των θανάτων των χριστιανών που πέθαναν για την πίστη τους διπλασιάστηκε το 2013


Όπως αναφέρει σε άρθρο του το Reuters, ο αριθμός των περιπτώσεων που οι χριστιανοί σκοτώθηκαν για την πίστη τους σε όλο τον κόσμο διπλασιάστηκε το 2013 από το προηγούμενο έτος, με τη Συρία να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το σύνολο του παγκόσμιου συνόλου το 2012, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της ‘Open Doors’, μιας οργάνωσης που υποστηρίζει τους διωκόμενους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Η οργάνωση δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει τεκμηριωμένες 2.123 δολοφονίες «μαρτύρων», σε σύγκριση με τις 1.201 το 2012. 1.213 τέτοιοι θάνατοι υπήρχαν μόνο στη Συρία πέρυσι, αναφέρει η οργάνωση.

 
«Αυτή είναι μια πολύ ελάχιστη μέτρηση με βάση τα όσα έχουν αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης και μπορούμε εμείς να επιβεβαιώσουμε», δήλωσε ο Frans Veerman, επικεφαλής της έρευνας για την Open Doors. Οι εκτιμήσεις από άλλες χριστιανικές ομάδες ανεβάζουν το ετήσιο ποσοστό στο ύψος των 8.000.
Η έκθεση της Open Doors τοποθετεί την Βόρεια Κορέα στην κορυφή του καταλόγου των 50 πιο επικίνδυνων χωρών για τους χριστιανούς, μια θέση που κατέχει από τότε που η ετήσια έρευνα ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια. Η Σομαλία, η Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν είναι στις επόμενες τέσσερις θέσεις.
 

Η ομάδα που εδρεύει στις ΗΠΑ ανέφερε αυξανόμενη βία κατά των χριστιανών στην Αφρική και είπε ότι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι η κύρια πηγή των διωγμών σε 36 χώρες στη λίστα.
«Ο ισλαμικός εξτρεμισμός είναι ο χειρότερος διώκτης της παγκόσμιας εκκλησίας», αναφέρει η έκθεση.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Ανακάλυψαν «ρατσισμό» στα παιδιά του νηπιαγωγείου



Μια εντελώς «απαράδεκτη» μελέτη δείχνει ότι τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας αισθάνονται πιο άνετα να παίζουν με παιδιά παρόμοιας εθνοτικής καταγωγής και ότι στην πραγματικότητα τείνουν να αισθάνονται εχθρικά προς τα παιδιά που έχουν διαφορετικό εθνοτικό υπόβαθρο. Φυσικά αποκλείεται να είναι η πολυπολιτισμικότητα το λάθος. Το σφάλμα είναι όλο των μικρών παιδιών.
Αναφέρει η National Post:
Μαζί με την ζωγραφική με το δάχτυλο και τα παραμύθια, στα νηπιαγωγεία του Καναδά δεν λείπουν επίσης οι «εθνοτικές εντάσεις», σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Πανεπιστήμιο Concordia.
«Βρήκαμε ότι τα Ασιατο-Καναδικά παιδιά και τα Γαλλο-Καναδικά παιδιά φαίνεται να προτιμούν την σχέση με παιδιά της ίδιας εθνοτικής καταγωγής», δήλωσε η συν-συγγραφέας της έκθεσης Nadine Girouard.
Σε παιδιά μιγάδες σε όλο το Μόντρεαλ, οι ερευνητές πήραν παιδιά Ασιατο-Καναδικά και Γαλλο-Καναδικά, που κυμαίνονταν από την ηλικία των 3 έως και 5 ετών και τα έβαλαν σε δωμάτια με «ελκυστικά παιχνίδια». Όταν τοποθετήθηκαν με μέλη της ίδιας φυλής, τα παιδιά έπαιζαν μαζί ευτυχισμένα. Όταν αναμιγνύονταν με διαφορετικές φυλές, όμως, τα παιδιά συνήθως επέλεγαν να παίξουν μόνα τους. Τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας «εκφράζουν την προτίμησή τους για σχέσεις με ομοειδή εθνοτικά παιδιά», αναφέρει η μελέτη.

Η αποκάλυψη δεν λέει κάτι καινούργιο. Για περισσότερα από 60 χρόνια, οι ψυχολόγοι βρίσκουν αποδεικτικά στοιχεία ότι τα παιδιά εμφανίζουν «επιβλαβείς τάσεις». Στα τέλη του 1940, οι Αμερικάνοι ψυχολόγοι Kenneth και Mamie Clark προσπάθησαν να μετρήσουν τις εγγενείς προκαταλήψεις των παιδιών δείχνοντάς τους μαύρες και άσπρες κούκλες και ζητώντας τους να πουν ποια ήταν καλύτερη. Είτε το παιδί ήταν λευκό είτε μαύρο, το παιδί “έδειχνε την σαφή προτίμησή του για τους λευκούς”. Είναι σαφές ότι το μαύρο παιδί, από την ηλικία των πέντε ετών έχει επίγνωση του γεγονότος ότι πρέπει το να είσαι έγχρωμος στη σύγχρονη αμερικανική κοινωνία είναι ένδειξη κατώτερης θέσης», έγραψαν οι ψυχολόγοι. Η έρευνά τους ήταν τελικά ένας παράγοντας που το 1954 το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ  αποφάσισε σταματήσει τον διαχωρισμό στα δημόσια σχολεία. Σε μεταγενέστερες αμερικανικές μελέτες, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα μαύρα και τα λευκά παιδιά διαχωρίζονται μόνα τους στο Νηπιαγωγείο.
Η «προκατάληψη» στα παιδιά ξεκινά πρώτα από την ηλικία των τριών ή των τεσσάρων, λέει η Frances Aboud, καθηγήτρια ψυχολογίας του Πανεπιστημίου McGill που ειδικεύεται στην ανάπτυξη του «ρατσισμού στα παιδιά». Όταν για πρώτη φορά τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με διαφορετικές εθνικότητες, η αρχική τους αντίδραση είναι «κανένας στην οικογένειά μου δεν μοιάζει με αυτό», λέει η Aboud.
Διάβασε:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ