Bloomberg: Κορεάτες πεθαίνουν από καρκίνο στα εργοστάσια της Samsung


Ανήμερα της παγκόσμιας κυκλοφορίας του Galaxy S5 από την κορεατική Samsung το αμερικανικό Bloomberg BusinessWeek εστιάζει στις ιστορίες εργατών που χτυπήθηκαν από λευχαιμία και άλλες σπάνιες μορφές καρκίνου καθώς δούλευαν στα εργοστάσιά της.
Tο Bloomberg BusinessWeek κάνει εκτενή αναφορά σε λίγο-πολύ γνωστά αλλά συνάμα πολύ σοβαρά περιστατικά με την υγεία εργαζόμενων σε εργοστάσια παραγωγής ημιαγωγών της Samsung στην Κορέα, επικαλούμενο την παράλληλη προβολή δυο ντοκιμαντέρ γύρω από την πολύχρονη δικαστική διαμάχη των οικογενειών των θυμάτων με το γίγαντα των ηλεκτρονικών.
Όπως αναφέρεται, η ιστορία δυο εργατών που δούλευαν και πέθαναν μαζί έχει πλέον προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού στη Νότιο Κορέα. Η Hwang Yu-mi, εργάτρια σε μονάδα παραγωγής ημιαγωγών της Samsung, πέθανε το 2007 από μια πολύ επιθετική μορφή λευχαιμίας. 
Σύμφωνα με τους οικείους της ερχόταν σε επαφή με καρκινογενή υλικά. Την ίδια μοίρα είχε και ο Lee Suk-young, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν στην ίδια γραμμή παραγωγής.
Οι δυο τους - σύμφωνα με τις καταγγελίες - δούλευαν μαζί, στον ίδιο σταθμό εργασίας, εμποτίζοντας τσιπάκια υπολογιστών στην ίδια δεξαμενή με χημικά. Και οι δυο χτυπήθηκαν από μια επιθετική μορφή του καρκίνου του αίματος, γνωστή ως οξεία μυελογενή λευχαιμία.
Το ένα από τα δυο σχετικά ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Empire of Shame” (Η αυτοκρατορία της Ντροπής), εστιάζει στο κίνημα που γεννήθηκε ως συνέχεια των προσπαθειών του πατέρα της Hwang.
Όπως μάλιστα τονίζεται, έχουν ανακαλυφθεί άλλες 58 περιπτώσεις εργατών σε εργοστάσια της Samsung που χτυπήθηκαν από λευχαιμία και μορφές καρκίνου του αίματος.
Ακτιβιστές ισχυρίζονται ότι η χρήση καρκινογενών υλικών στα εργοστάσια της εταιρείας σχετίζονται με τα μαζικά κρούσματα (όταν στη Νότιο Κορέα 3 στους 100.000 ανθρώπους πεθαίνουν από λευχαιμία) και ζητούν από τη Samsung να αναλάβει τις ευθύνες της.
Σύμφωνα με το Bloomberg BusinessWeek, η Samsung αρνήθηκε να αναφερθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αναφέροντας μέσω δήλωσης ότι δαπάνησε περίπου 88 εκατομμύρια δολάρια το 2011 για τη διατήρηση και τη βελτίωση των υποδομών στον τομέα της ασφάλειας στα εργοστάσια της.
Σημειώνεται ότι το 2013 η συμμετοχή του ομίλου Samsung στο ΑΕΠ της Νοτίου Κορέας ανήλθε περίπου στο 24%.
Ο όμιλος αποτελείται από δεκάδες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστικών, ασφαλιστικών, ναυπηγοεπισκευαστικών (δεύτερη στον κόσμο) και φυσικά της Samsung Electronics, που μεταξύ όλων των άλλων κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά των κινητών τηλεφώνων και των τηλεοράσεων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μετά το «USS Donald Cook» και Γαλλικά Πολεμικά περνούν τα Στενά …Σαν να έχει δίκιο ο Πούτιν.

kb-14-04-10-frgemi-0022
σχόλιο Γ.Θ : Μόνη εναντίον όλων η Ρωσία. Αυτό είναι το αντίτιμο, όταν είσαι Ορθόδοξος. Μένεις μόνος από τους ανθρώπους, αλλά έχεις δίπλα σου τον Θεό.


Το πρωί το Γαλλικό Πολεμικό συλλογής  πληροφοριών πλοίο FS Dupuy de Λομέ πέρασε απο τα  Στενά , ακολουθώντας το  USS ΗΠΑ Donald Cook  των ΗΠΑ

    Σε πρώτο πλάνο οι δορυφορικές δίδυμες κεραίες εκπομπής και λήψης μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο   πληροφορίες απο το πεδίο της μάχης KB-14-04-10 - FrGemi-0007
KB-14-04-10 - FrGemi-0002
Στις 28 Μαρτίου 2014 FS Alizé, καταδύσεις πλοίο υποστήριξης που χρησιμοποιείται από τη γαλλική εξωτερική υπηρεσία πληροφοριών πέρασε  από τουρκικά Στενά.και πήρε μέρος σε  ναυτική άσκηση στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που βρίσκεται θα μπορούσε να είναι ακόμη στη Μαύρη Θάλασσα.(φώτο)FS_ALIZE_633826.940x1000
Στις 14 Απρίλη του 2014 αναμένουμε το  FS Dupleix να περάσει μέσω των Τουρκικών Στενών.(φώτο)975911
Το Γαλλικό  FS Dupuy de Λομέ  Είναι εξοπλισμένο με COMINT και τον εξοπλισμό ELINT. Ελικοδρόμιο της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για απογείωση μη επανδρωμένων   που μπορούν να μεταφέρουν επιπλέον αισθητήρες συλλογής πληροφοριών. Το πλοίο είναι  μπορεί να είανι διαθέσιμο 350 ημέρες το χρόνο και να επιχειρεί  για 240 ημέρες.
Το να στείλει η Γαλλία πλοία συλλογής πληροφοριών αυτή τη στιγμή στη Μαύρη Θάλασσα μπορεί η Ρωσία να το λάβει ώς πολεμική πράξη (;)
Σαν να έχει δίκιο ο Πούτιν που δηλώνει οτι το ΝΑΤΟ ετοιμάζει Στόλο Μάχης στη Μαύρη Θάλασσα !

http://veteranos.gr/meta-uss-donald-cook-ke-gallika-polemika-pernoun-ta-stena-san-na-echi-dikio-o-poutin/

Στη Wall Street έρχεται συντριβή »ακόμη χειρότερη» από ό, τι το 1987, λέει ο Marc Faber.

Μην εκπλαγείτε αν τέσσερις καβαλάρηδες αρχίσουν την πτώση στη  Wall Street. US technology stocks suffered their sharpest dive in more than two years overnight.
Οι μετοχές της τεχνολογίας των ΗΠΑ υπέστησαν απότομες βουτιές - περισσότερο από τα δύο τελευταία χρόνια- το βράδυ της Πέμπτης, διαμορφώνοντας το σκηνικό για μια αποκάλυψη στις μετοχές, λέει ο Ελβετός  επενδυτής  Marc Faber.Ο Δρ Faber κάνει πρόβλεψη για χρηματιστηριακό κραχ μέσα στο  τρέχον έτος - μόνο που θα είναι χειρότερο από το 1987. Είπε στο CNBC ότι η πτώση στους τομείς διαδικτύου και της βιοτεχνολογίας  μόλις ξεκινήσε, ενώ η αγορά είχε αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η αμερικανική Federal Reserve. ήταν «ανίδεη στην οργάνωση"."Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό, ότι θα δούμε, μέσα στους επόμενους 12 μήνες, μια συντριβή τύπου ¨87," είπε ο Δρ Faber στο CNBC. "Και υποψιάζομαι ότι θα είναι ακόμη χειρότερη." Η πρόβλεψη  του Δρ Faber έρχεται μετά από την πρόβλεψη ενός άλλου επενδυτή υψηλού προφίλ,του Jeremy Grantham, που δήλωσε τον περασμένο μήνα, η'' επόμενη προτομή θα είναι διαφορετικη από οποιοδήποτε άλλη''. Η βαριά τεχνολογία των ΗΠΑ στο Nasdaq έπεσε κατακόρυφα κατά 3,1 τοις εκατό το βράδυ της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ), η μεγαλύτερη ημερήσια πτώση από το Νοέμβριο του 2011. Μια απότομη ατομική  πτώση στον τομέα της βιοτεχνολογίας σε ηχηρά ονόματα, όπως η  Gilead Sciences και η TripAdvisor ζυγίζονται στην αγορά, τροφοδοτώντας τους φόβους μεταξύ των επενδυτών για μια  ευρύτερη υποχώρηση. 
«Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες αποθεμάτων που είναι ιδιαίτερα ευάλωτες επειδή είναι σε επίπεδο αποτιμήσεων," είπε ο Δρ Faber. "Δεν έχουν κέρδη. Αποτιμώνται στην τιμή προς πωλήσεις. Και αυτό δεν είναι  καλό μετρικό μακροπρόθεσμα."
Ο Δρ Faber, ο εκδότης του , Boom & Doom Report, έχει ήδη προβλέψει ότι τα αποθέματα της ανάπτυξης  θα μειωθούν φέτος. Some stocks 'in cuckoo land': Investment guru Marc Faber. Ο ΔΡ.ΦΑΜΠΕΡ.
Είπε για τις  γελοίες αποτιμήσεις των μετοχών που είναι  οι καταλύτες στη συντριβή, λέγοντας ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ , επίσης, θα τις κατηγορήσει. Αφού η Fed άρχισε να λεπταίνει το μαζικό πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, λίγα λεπτά από την τελευταία σύνοδό του τον Μάρτιου, ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι τόσο πρόθυμη,για να τελειώσει εύκολα τη νομισματική πολιτική της."Πιστεύω ότι η αγορά  ξυπνά αργά  από το γεγονός ότι η Federal Reserve είναι ανίδεη στην οργάνωση," είπε ο Δρ Faber.
"Δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Και έτσι το επίπεδο εμπιστοσύνης των επενδυτών μειώνεται, κατά την άποψή μου.
"Αυτό το έτος, αυτό είναι σίγουρο - ίσως από ένα υψηλότερο βατήρα - η S & P θα μειωθεί κατά 20 τοις εκατό,"δήλωσε  ο Δρ Faber , πριν από τη διόρθωση στον εαυτό της. «Νομίζω ότι, μάλλον, θα είναι κατά  30 τοις εκατό. Ποιος ξέρει; Αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι μια πολύ καλή στιγμή, τώρα, να αγοράσετε μετοχές."
Το CNBC  να σημειωθεί αναφέρει ότι ο Δρ Faber προβλέπει από τον Αύγουστο του περασμένου έτους ότι το κραχ τύπου 1987, πλησιάζει.
Από τότε ο S & P 500 έχει αυξηθεί περίπου 9 τοις εκατό. Ο κ. Grantham είπε ότι η προτομή θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη, επειδή "η Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο έχουν αναλάβει την όλη  μόχλευση, που ήταν εκεί έξω και το βάζουν στους ισολογισμούς τους.
«Δεν είχαμε ποτέ πριν αυτή την κίνηση." Ο κ. Grantham - ο συνιδρυτής και επικεφαλής  επενδυτικής στρατηγικής με US112 δισ. δολάρια (119.180 εκατομμύρια δολάρια) με έδρα τη Βοστόνη είναι διαχειριστής του ταμείου ΓΤΟ - είπε ότι τα περιουσιακά στοιχεία είναι υπερτιμημένα γενικά.
'' Θα γίνουν και πάλι φθηνά. Αυτό σημαίνει  πώς θα πληρώσουν γι 'αυτό. Είναι πρόκειται να είναι πολύ επώδυνη για τους επενδυτές,'' είπε. Σημαντικές μετοχές τεχνολογίας των ΗΠΑ την Πέμπτη έπεσαν σε σχέση με τα "υψηλά" του  2014.Αυτές είναι:
Google: -10.34%
Apple: -1.67%
Yahoo: -15,44%
Yelp: -35,08%
Tesla: -19,18%
Facebook: -17,34%
Twitter: -23.98%
Netflix: -26,19%
Cisco: +3,57%
Intel: +7,86%
Microsoft: +3,28%
Zynga: -28,47%
Amazon: -14.84%
eBay: -8,12%
LinkedIn: -18,17%      http://www.theage.com.au/business/markets/wall-street-crash-even-worse-than-1987-is-coming-says-marc-faber-20140411-36gok.html    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE AGE:Corfiatiko.blogspot.com.

Βγήκαμε στις αγορές: Βγάζουν στο σφυρί σπίτι ανέργων για ανεξόφλητα δημοτικά τέλη ύψους 376,29 ευρώ!


20140411-093340.jpg
Για οφειλή 376,29 ευρώ που αφορά τέλη ύδρευσης, ο Δήμαρχος Μάνδρας- ΕΙδυλλίας και η Δημοτική Αρχή βγάζουν στο σφυρί το σπίτι άνεργου ζευγαριού με δυο παιδιά, ενώ η μητέρα είναι άτομο με Αναπηρία
και λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Το σπίτι βγαίνει στο σφυρί με αρχική προσφορά 40 χιλιάδες ευρώ…http://www.hellasforce.com/blog/h-nea-ellada-vgazoun-sto-sfiri-spiti-anergon-gia-anexoflita-dimotika-teli-ipsous-37629-evro/

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. Ανακοινώνουν την Δευτέρα τριπλές κάλπες για τον Μάιο!


Η ιδέα είναι του Βενιζέλου και είναι ο ίδιος που ζήτησε την συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το πρωί της Πέμπτης στο περιθώριο της "επικής" εξόδου στις αγορές. Επίσημα υποτίθεται ότι θα κουβεντιάσουν τις θετικές εξελίξεις για την οικονομία. Πίσω όμως από τις κουρτίνες του Μεγάρου Μαξίμου είναι πολύ πιθανό να ρυθμίσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό της Δευτέρας.

Λίγες ώρες μετά τα δώρα και την αποχώρηση της Άνγελα Μέρκελ, ο σχεδιασμός θέλει τους Σαμαρά-Βενιζέλο να ανακοινώνουν πρόωρες βουλευτικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές σε περίπου ένα μήνα από σήμερα! Οι τριπλές κάλπες είναι αυτή την στιγμή το πιο πιθανό σενάριο, προάγγελος του οποίου ήταν η δημοσκόπηση του Θεοδωρικάκου στην Ανατροπή, που έδειχνε την ΝΔ να προηγείται στις βουλευτικές εκλογές.

-Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε νέα δημοσιονομικά μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές και να προχωρήσουμε επιτέλους τις μεταρρυθμίσεις. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με μια ασθενική πλειοψηφία ενός ή δύο βουλετών...Υπάρχει και κάτι ακόμη: O παράγων Ποτάμι που όσο περνάει ο καιρός φουσκώνει επικίνδυνα. Είναι πολύ πιθανό την Άνοιξη του 2015 να είναι πρώτο κόμμα...Γι΄ αυτό και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών από τον Μάιο. Πρέπει να στήσουμε τριπλές κάλπες...
Αυτές οι σκέψεις, απασχολούν τα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της NΔ και είναι ακριβώς αυτές οι σκέψεις που τους οδηγούν στην επιλογή της τριπλής κάλπης που όπως όλα δείχνουν θα την ανακοινώσουν την Δευτέρα με την σύμφωνη γνώμη της Μέρκελ!
Οι Σαμαρά και Βενιζέλος εκτιμούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκονται στην πιο αμήχανη φάση τους και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάνε σε εκλογές και να κερδίσει η ΝΔ την πρωτιά.
Ο Βενιζέλος εκτιμά ότι η Ελιά θα καταφέρει ένα ποσοστό κοντά στο 7%-10% και σ΄ αυτή την περίπτωση όλα θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Την Δευτέρα λοιπόν τα σπουδαία...
APO EMAIL     http://www.katohika.gr/2014/04/anakoinonoun-tin-deutera-triples-kalpes-ton-maio.html

Βίντεο: Αμερικανός της Blackwater συλλαμβάνεται αιχμάλωτος στο Χάρκοβο - Η Μόσχα τους προειδοποιεί με εξόντωση.



Συγκλονιστικό βίντεο έρχεται από το Χάρκοβο με την σύλληψη Αμερικανού μισθοφόρου της Blackwater, ο οποίος ειχε σταλθεί από την ουκρανική κυβέρνηση για να καταστείλει διαδηλώσεις και για να εξουδετερώσει τους αρχηγούς των ρωσόφωνων. 
Μάλιστα ο Αμερικανός παραστρατιωτικός ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει "Ι am a US citizen"!
Σε άλλο βίντεο φαίνεται η άφιξη άλλων μισθοφόρων στο Ντονέτσκ οι οποίοι, αφού κατεβαίνουν από το λεωφορείο αρνούνται να μιλήσουν σε οποιονδήποτε, και απομακρύνονται από το πλήθος για να μην ακουστούν οι μεταξύ τους ομιλίες.
Δεν απάντησαν σε καμμιά ερώτηση και ήταν ντυμένοι με στρατιωτικές στολές.
Ο επικεφαλής τους είπε ότι πρόκειται για στρατολογημένους από το γραφείο του Kirovograd, όμως όταν ζητήθηκε από έναν εκ των στρατιωτών να δέιξει ταυτότητα, δεν απάντησε και έφυγε.
To ρωσικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πριν λίγο ότι "Από σήμερα 150 Αμερικανοί εξοπλισμένοι από την Greystone Ltd., θυγατρική της Blackwater, επιχειρούν στην νοτιοανατολική Ουκρανία μεταμφιεσμένοι ως ουκρανοί στρατιώτες. Οι οργανωτές και οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ωμή πρόκληση αναλαμβάνουν την ευθύνη για την δημιουργία τεράστιων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ελευθεριών αθώων πολιτών στο ουκρανικό κράτος. Θα αντιμετωπιστούν αναλόγως των πράξεων τους".
Η Ρωσία είχε προειδοποιήσει και στην περίπτωση της Κριμαίας ότι "Αν συλληφθούν ένοπλοι μισθοφόροι ξένου κράτος δεν καλύπτονται από τις συνθήκες μεταχείρισης αιχμαλώτων" αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την επι τόπου εκτέλεσή τους.

Η αντιπαράθεση μεταξύ κυβερνήσεως και διαδηλωτών εντείνεται, 24 ώρες πριν από τη λήξη του τελεσίγραφου από το Κιέβο.


Με 24 ώρες μέχρι να λήξει η προθεσμία του Κιέβου ,για να κάνει χρήση βίας εναντίον των αντικυβερνητικών διαδηλωτών που καταλαμβάνουν κτίρια στην ανατολική Ουκρανία, οι εκθέσεις που προκύπτουν είναι ότι τεθωρακισμένα βρίσκονται γύρω από την πόλη του Ντόνετσκ. Αρκετοί ντόπιοι υποτίθεται ότι τραυματίστηκαν προσπαθώντας να σταματήσουν τη φάλαγγα.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με τις στρατιωτικές δυνάμεις που φτάνουν στην πόλη σε μια συνέντευξη στο RT. "Στις 14:00 περίπου λάβαμε πληροφορίες ότι στρατιωτικό υλικό είχε φτάσει στο τοπικό σταθμό μας. Πήγαμε εκεί και είδαμε APC, στρατιωτικά οχήματα και στρατιώτες. Ολόκληρη η πόλη  συγκεντρώθηκε γύρω από το ξενοδοχείο. Οι στρατιώτες προσπάθησαν να αρχίσουν να κινούνται, και οι άνθρωποι προσπάθησαν να σταματήσουν τα οχήματα ", δήλωσε ο Λιουντμίλα.

Επεσήμανε, επίσης, τη σκληρή απάντηση από τους στρατιώτες, όταν οι ντόπιοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν.
"Οι στρατιώτες με στραμμένα τα όπλα στους συνταξιούχους, υπήρχαν δύο άνδρες που στέκονται εκεί και [οι στρατιώτες] οδήγησαν πάνω από τα πόδια τους [σε άρματα].Τράβηξαν πίσω από τους ανθρακωρύχους, ενώ εγώ προσπάθησα να σταματήσω τα οχήματα. Δεν ήξεραν καν να βλέπουνε ποιος ήταν μπροστά τους. Οι άνδρες άρχισαν να φωνάζουν για να σταματήσουν, λέγοντας ότι υπήρχαν κορίτσια και γυναίκες μπροστά τους, αλλά δεν τους ένοιαζε. " Σύμφωνα με διάταγμα που υπεγράφη μετά το πραξικόπημα που επέβαλαν στον ηγέτη Αλεξάντρ Turchinov, το τοπικό κτίριο διοίκησης στο Ντόνετσκ και στη γύρω περιοχή είναι ένας "σημαντικός αριθμός κυβερνητικών εγκαταστάσεων, τα οποία είναι ένα θέμα για την προστασία του κράτους."
Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ μετά την υπογραφή και Turchinov έχει ήδη δωθεί στην υπηρεσία κρατικής ασφάλειας με τις κατάλληλες κατευθύνσεις της Ουκρανίας,αναφέρει το ITAR-TASS.
Αποφασίζοντας ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Αρσέν Avakov, δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη, ότι «ειδική αστυνομική ομάδα" είχε ήδη φτάσει στο Ντόνετσκ, το Λουγκάνσκ και το Χάρκοβο από τις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας και ήταν έτοιμη να θέσει υπό έλεγχο την περιοχή μέσα σε 48 ώρες - με τη χρήση βίας, αν χρειαστεί. 

Τα κτίρια των δομών εξουσίας στις ανατολικές πόλεις του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ παραμένουν υπό τον έλεγχο των διαδηλωτών. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει προσπάθειες να ανακτήσουν τα χρησιμοποιούμενα κτίρια, οι ακτιβιστές συνεχίζουν τα οδοφράγματαστο  κτίριο και την προετοιμασία για μια ενδεχόμενη επίθεση από τις δυνάμεις που αποστέλλονται από άλλες περιοχές της Ουκρανίας.
Οι άνθρωποι καίνε φωτιές για να παραμείνουν ζεστοί μπροστά από τα οδοφράγματα και τραγουδούν τραγούδια για να κρατήσουν ψηλά το ηθικό τους, με τις Ρώσικες περιφερειακές σημαίες  στο παρασκήνιο. Πολλές γυναίκες και οι ηλικιωμένοι είναι μεταξύ εκείνων που βρίσκονται τη νύχτα στο κέντρο της πόλης.  «Θα είμαστε στο καθήκον εδώ όλη τη νύχτα, επειδή η επίθεση θα μπορούσε να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή," είπε ένας από τους ακτιβιστές στη Ria Novosti. Χιλιάδες περισσότεροι άνθρωποι είναι έτοιμοι να σταθούν απέναντι στους επιτιθέμενους κατά την πρώτη πρόσκληση εκείνων . Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών οι ακτιβιστές να συναρμολογούν για να εκπαιδεύσουν την αντίδρασή τους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.   http://rt.com/news/kiev-forces-eastern-ukraine-512/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY:Corfiatiko.blogspot.com.

Ρωσία: «Το ΝΑΤΟ επιλέγει την οδό των όπλων – Δική τους η ευθύνη για ότι συμβεί»

«Οι σκληροπυρηνικοί στο ΝΑΤΟ έχουν το πάνω χέρι αλλά  δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στις στρατιωτικές προκλήσεις του ΝΑΤΟ να εξελιχθούν σε απειλή  για την στρατιωτική ασφάλεια της Ρωσίας»
Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας Anatoly Antonov  και δεύτερο πιο ισχυρό πρόσωπο στο υπουργείο  Άμυνας της Ρωσίας αναλύοντας τη στάση του ΝΑΤΟ στην ουκρανική κρίση λέγοντας πως η βορειοατλαντική συμμαχία ολισθαίνει σε ένα επικίνδυνο αντιπαράθεσης με τη Ρωσία «επιλέγοντας την οδό της όπλων»
«Ήρθαμε σε μια αντιπαράθεση  γύρω από το θέμα της Ουκρανίας. Κυρώσεις επιβλήθηκαν εναντίον μας και έχουμε απειληθεί με περισσότερες  και αυστηρότερες κυρώσεις. Η στρατιωτική συνεργασία με το ΝΑΤΟ αλλά και χώρες μέλη του έχει περικοπεί. Ακόμη και η πρόσβαση ορισμένων διπλωματών μας στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ έχει απαγορευθεί», είπε χαρακτηριστικά  ο Anatoly Antonov και επόμενος υπουργός Άμυνας της Ρωσίας κατά πολλούς αναλυτές περιγράφοντας το βαρύ κλίμα που υπάρχει σήμερα στις σχέσεις Ρωσίας και ΝΑΤΟ μιλώντας σε συνέδριο στη Μόσχα με θέμα «Σύγχρονες πτυχές της διεθνούς ασφάλειας».
«Μερικοί αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ δεν κρύβουν το γεγονός και παρά το ότι δεν αντιτίθενται σε μια συνεργασία με τη Ρωσία, εντούτοις επιδιώκουν τον ένα και μοναδικό σκοπό που δεν είναι άλλος από τα να κάνουν τη χώρα μας να ενεργεί όπως θέλουν αυτοί. Ακούμε μάλιστα τις Βρυξέλες να καλούν να αναθεώρηση ορισμένων συμφωνιών στρατιωτικής συνεργίας μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας», είπε ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας
Και ο Anatoly Antonov συνέχισε:
«Έχουμε αναφέρει τα σχέδια κάποιων χωρών του ΝΑΤΟ να αναπτύξουν μεγάλες δυνάμεις στα εδάφη τους κοντά όμως με τα ρωσικά σύνορα, κάτι που αν γίνει έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις συμφωνίες που έχουμε υπογράψει με το ΝΑΤΟ. Νέα μαχητικά και άλλα αεροσκάφη εμφανίζονται, και οι ασκήσεις του ΝΑΤΟ γίνονται όλο και πιο συχνότερες.
Ότι έγινε στην Ουκρανία απλά είναι μια υπενθύμιση της αυξανόμενης «προσοχής» του ΝΑΤΟ στη συγκεκριμένη  μετα-σοβιετική περιοχή.
Μάλιστα το ΝΑΤΟ έχει αυξήσει τις επαφές του όχι μόνο με την Ουκρανία αλλά και με τη Μολδαβία και τη Γεωργία», είπε με νόημα ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας για να προσθέσει: «Αυτά δεν είναι κάτι το νέο. Βλέπουμε τι κάνει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία προκειμένου να αποτρέψει την ομαλοποίηση των σχέσεων με τη Ρωσία»
Για την στρατιωτική και γενικότερη συνεργασία  μεταξύ της Μόσχας και των άλλων ευρωπαϊκών κρατών μελών του ΝΑΤΟ ο Antonov είπε:
«Σε ότι αφορά το πάγωμα της στρατιωτικής συνεργασίας χωρών του ΝΑΤΟ με εμάς θέλω να πω ότι παίρνουμε την υπόθεση αυτή ψύχραιμα. Θέλουμε τη συνεργασία όσο την θέλουν και αυτοί.
Σε κάθε περίπτωση αναλύουμε την κατάσταση παρακολουθώντας ταυτόχρονα κάθε εξέλιξη στην πολιτική του ΝΑΤΟ αναφορικά με τα πυρηνικά αλλά και την αντι-βαλλιστική του ασπίδα».
Ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας συνεχίζοντας την ομιλία του εστίασε την προσοχή του στις προσπάθειες διοργάνωσης «πολύχρωμων επαναστάσεων» σε χώρες που συνορεύουν με τη Ρωσία και οι οποίες σαν στόχο είχαν ουσιαστικά μόνο τη Ρωσία.
«Σοβαρές αλλαγές πραγματοποιούνται στο διεθνές πολιτικό σκηνικό. Μπορούμε να παρατηρήσουμε μια νέα ισορροπία δυνάμεων αλλά και αλλαγές που σημειώνονται αναφορικά με τις απειλές έτσι όπως διαμορφώνονται στο θέμα της ασφάλειας.  Οι τρόποι και οι μέθοδοι αντιμετώπισής τους αλλάζουν και αυτές επίσης. Ένα νέο φαινόμενο είναι οι «πολύχρωμες επαναστάσεις» οι οποίες δημιούργησαν αρνητικά δεδομένα τόσο στο στρατιωτικό όσο και στον πολιτικό τομέα σε πολλά μέρη του κόσμου.
Η Δύση θεωρεί ότι οι επαναστάσεις αυτές είναι ένα μέσο διεύρυνσης και διασποράς της Δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για μια μέθοδο να απομακρύνει κανείς ανεπιθύμητες κυβερνήσεις δια βίας» είπε τέλος ο Ρώσος υφυπουργός προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε και σε όλους τους υπουργούς Άμυνας και στη συνάντηση των χωρών μελών του συμφώνου της Σαγκάης.
«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να δώσουμε προσοχή στο συγκεκριμένο φαινόμενο καθώς δεν πρόκειται να φέρει θετικές εξελίξεις στις γειτονικές χώρες της Ρωσίας», κατέληξε.
Τμήμα ειδήσεων defenbcenet.gr

ΗΠΑ: Σατανιστικά σχέδια σε καφέ των Starbucks



Πολλοί χριστιανοί στις ΗΠΑ έχουν εκφράσει παράπονα για το λογότυπο των Starbucks, το οποίο επίσημα θεωρείται «γοργόνα», (η οποία όμως, στο αρχικό λογότυπο φαινόταν σαν να έχει πόδια και μάλιστα ανοιχτά...) Εκτός του "ύποπτου" πεντάκτινου αστεριού στο κεφάλι. Πολλοί μιλούν για την μορφή κάποιας αρχαίας ειδωλολατρικής θεάς, (Αστάρτη) κλπ.

Αυτό που είδε όμως μία Αμερικάνα ξεπερνά απόκρυφα μηνύματα και συνομωσίες..
Η Megan K. Pinion, χριστιανή καθολική, σοκαρίστηκε όταν είδε να της σερβίρουν καφέδες με σατανικά σύμβολα προσεκτικά σχεδιασμένα με καραμέλα στη κορυφή.
Συνδέθηκε στο Facebook για να περιγράψει την εμπειρία της με την πεντάλφα και τον αριθμό "666" που είδε.
«Αγόρασα δύο καφέδες στο Mall στη Louisiana», έγραψε στο Facebook την Κυριακή, και «ιδού πώς μου σερβιρίστηκαν ... Είμαι δασκάλα στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα και δεν θα παρουσίαζα μαθητή άθεο ή παγανιστή με ένα χριστιανικό έργο τέχνης. Είμαι πιστή καθολική και μου αρέσει να μιλάω για την πίστη μου καθημερινά. Έχω όμως και αρκετή κοινή λογική και σεβασμό στο επάγγελμά μου και ακολουθώ έναν κώδικα δεοντολογίας. Ίσως κάτι τέτοιο θα πρέπει να προταθεί και για αυτό το μέρος».
Η Starbucks δεν έχει αναφέρει κατά πόσον ο εργαζόμενος έχει δικαίωμα να προβάλλει τις πεποιθήσεις του σε έναν πελάτη με έναν τέτοιο προσβλητικό τρόπο. Και εδώ (όπως σε όλη την πολιτικά ορθή Δύση) υπάρχουν βέβαια τα δύο μέτρα και σταθμά. Εάν κάποιος τολμούσε να σχηματίσει σταυρό ή να μιλήσει για το ευαγγέλιο σε έναν πελάτη θα περίμενε την απόλυση.
Η Starbucks απολογήθηκε λέγοντας : «Αυτή προφανώς δεν είναι η εμπειρία που θέλουμε να εξασφαλίζουμε σε οποιονδήποτε από τους πελάτες μας και δεν είναι αντιπροσωπευτική της εξυπηρέτησης των εκατομμυρίων πελατών μας από τους συνεργάτες μας κάθε μέρα».
Ο τρόπος που η Starbucks χειρίστηκε το ‘σατανικό latte’ είναι τουλάχιστον κάπως αντιπροσωπευτικός της πορείας που έχει πάρει η γνωστή αλυσίδα καφέ. Τον περασμένο Μάρτιο, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Starbucks, ο CEO Howard Shultz υπερασπίστηκε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων και στην ουσία μίλησε άσχημα «δείχνοντας την πόρτα» σε έναν χριστιανό επενδυτή ο οποίος πρότεινε ότι η στήριξη της εταιρείας στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων ήταν ο λόγος που τα κέρδη έπεσαν. Διάβασε: Η Starbucks υπερασπίζεται τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων. Ο Αμερικανο-Εβραίος επικεφαλής της εταιρίας επιτέθηκε σε μέτοχο που δυσαρεστήθηκε. «Αν δεν σας αρέσει να πάρετε τις μετοχές σας και να πάτε αλλού».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ:Η Ουκρανία δίνει στους Ρώσους 48- ώρη διορία-- ανακοίνωση.


Ο  αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Avakov, έχει εκδώσει μια προειδοποίηση προς τη Ρωσία-που υποστηρίζει τους διαδηλωτές ότι αν διαδηλώσεις στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας δεν έχουν επιλυθεί μέσα σε 48 ώρες μέσω διαπραγματεύσεων, θα πρέπει να επιλυθούν με τη χρήση βίας. Η Ρωσία από την άλλη πλευρά έχει προειδοποιήσει ότι διατηρούν το δικαίωμα να προστατεύσουν τους  Ρώσους στην Ουκρανία, η δημιουργία μιας πιθανής σύγκρουσης μεταξύ των δύο εθνών μέσα σε 48 ώρες, είναι πιθανότατη ,εάν οι διαμαρτυρίες δεν έχουν επιλυθεί με διαπραγματεύσεις. Εκθέσεις παρακάτω βίντεο! Πρώτα από KITV.com.:


Ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας  Αρσέν Avakov δήλωσε την Τετάρτη ότι οι αυτονομιστικές διαδηλώσεις στην ανατολική περιοχή της Ουκρανίας θα πρέπει να επιλυθούν μέσα σε 48 ώρες - είτε μέσω διαπραγματεύσεων ή με την χρήση βίας.

"Μια λύση της κρίσης θα βρεθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες», ο υπουργός Εσωτερικών, Αρσέν Avakov, δήλωσε στους δημοσιογράφους στην πρωτεύουσα Κίεβο.

"Για εκείνους που θέλουν το διάλογο, προτείνουμε συνομιλίες και μια πολιτική λύση. Για τη μειοψηφία που θέλει σύγκρουση θα πάρουν μια ισχυρή απάντηση από τις ουκρανικές αρχές ", είπε.

Εν τω μεταξύ, η Ρωσία επιμένει στο γεγονός ότι τα στρατεύματά τους συγκεντρώνονται σε μεγάλους αριθμούς στη ρωσική πλευρά των συνόρων με την Ουκρανία,ότι  δεν ήταν λόγος για τις ΗΠΑ ή την Ουκρανία να ανησυχούν. Θα είναι αυτές οι τελευταίες απειλές από την Ουκρανία εναντίον των Ρώσων πολιτών στην Ουκρανία ,που θα οδηγήσουν τη Ρωσία να παρέμβει για να προστατεύσει τους πολίτες της ή αυτές οι ουκρανικές απειλές μοιάζουν με απειλές των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας, χωρίς καθόλου δόντια;

Η Ρωσία έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να εισβάλει στην ανατολική Ουκρανία, αν και λέει ότι διατηρεί το δικαίωμα να παρέμβει για την προστασία των Ρώσων.

Η Μόσχα επιμένει ότι τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή των συνόρων, λαμβάνουν μέρος σε στρατιωτικές ασκήσεις.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν", δήλωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών. «Η Ρωσία έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν διεξάγει οποιεσδήποτε ασυνήθιστες ή μη προγραμματισμένη δραστηριότητα στο έδαφός της, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, που θα έχει στρατιωτική σημασία."

significance.”
 




http://beforeitsnews.com/international/2014/04/ukraine-gives-russians-48-hour-notice-2480604.html    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Το ΡΚΚ άρχισε τις πιέσεις στον Ερντογάν - Παρακολουθήστε το βίντεο με προσοχή.



Στο άρθρο μας της Κυριακής αναφερθήκαμε στα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, λέγοντας μάλιστα ότι μπήκαν τα θεμέλια και αρχίζει η οικοδόμηση των τριών πρώτον κουρδικών καντονιών στη σημερινή τουρκική επικράτεια, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα.
Δεν στέγνωσε η μελάνι του άρθρου μας και το ΡΚΚ μας επαλήθευσε, στήνοντας Σημείο Ελέγχου Κυκλοφορίας (ΣΕΚ) σε εθνική οδό, στο Χακιάρι.
Το ΣΕΚ  στήθηκε χθες, 7 Μαρτίου 2014, σύμφωνα με δημοσίευμα ΕΔΩ.
Πάντως, επειδή έχουμε δει πολλά, να σημειώσουμε ότι η είδηση χρήζει επαλήθευσης, ειδικά ως προς το χρόνο που στήθηκε στο ΣΕΚ.
 http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/04/blog-post_889.html

Η έφοδος στο κτίριο της SBU στο Λουγκάνσκ - Μονάδες αυτοάμυνας καταστρέφουν όχημα στο Χάρκοβο (upd - video)




Aνανέωση (22:35) Συγκλονιστικές εξελίξεις και στο Χάρκοβο όπου πλήθος ρωσόφωνων απέτρεψε την "αποβίβαση" ειδικών δυνάμεων του υπουργείου Εσωτερικών, "τσαλακώνοντας" κυριολεκτικά το λεωφορείο που τους μετέφερε.
Στη Δύση μπορέι να λένε ότι θέλουν, αλλά οι Ρώσοι την Ανατολικής Ουκρανίας έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους.


Ακολουθεί βίντεο με τους πολίτες του Λούγκανσγκ που πηγαίνουν προς υποστήριξη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας που κατέλαβαν ττα γραφέια της SBU και έχουν συλλάβει 60 πράκτορες αιχμαλώτους.

Συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο της SBU ψέλνουν τον ύμνο της Ρωσίας.

--------------------------------------------------------------------------------------
(Αρχικό κείμενο): Δυνάμεις αυτοάμυνας των ρωσόφωνων πολιτών στην περιφέρεια του Λουγκάνσκ κατέλαβαν τα γραφεία της μισητής μυστικής υπηρεσίας του μουκρανικού καθεστώτος SBU, άρπαξαν τον οπλισμό τους και συνέλαβαν αιχμαλώτους 60 πράκτορες του Κιέβου.
Ειδικές δυνάμεις του ουκρανικού καθεστώτος πολιορκούν το κτίριο, αλλά στην περιοχή έχουν αρχίζει να συγκεντρώνονται όλο και περισσότεροι ρωσόφωνοι πολίτες για να υποστηρίξουν τους καταληψίες.
Η ρωσική κυβέρνηση προειδοποιεί την Ουκρανία να μην χρησιμοποιήσει βία και να μην τολμήσει βίαιη ανακατάληψη του κτιρίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εφοδος των Δυνάμεων Αυτοάμυνας του Λουγκάνσκ στο κτίριο της SBU - Kρατούν 60 αιχμαλώτους (vid)




Δυνάμεις αυτοάμυνας των ρωσόφωνων πολιτών στην περιφέρεια του Λουγκάνσκ κατέλαβαν τα γραφεία της μισητής μυστικής υπηρεσίας του μουκρανικού καθεστώτος SBU, άρπαξαν τον οπλισμό τους και συνέλαβαν αιχμαλώτους 60 πράκτορες του Κιέβου.
Ειδικές δυνάμεις του ουκρανικού καθεστώτος πολιορκούν το κτίριο, αλλά στην περιοχή έχουν αρχίζει να συγκεντρώνονται όλο και περισσότεροι ρωσόφωνοι πολίτες για να υποστηρίξουν τους καταληψίες.
Η ρωσική κυβέρνηση προειδοποιεί την Ουκρανία να μην χρησιμοποιήσει βία και να μην τολμήσει βίαιη ανακατάληψη του κτιρίου.
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΝΕΑ ΘΗΡΙΩΔΙΑ! ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ). Η ΔΥΣΗ ΣΙΩΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

ΠΑΙΔΙ ΣΥΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ Η ΔΥΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Το έγκλημα είναι μέρος της γενοκτονίας πιθανότατα στην Αρμενικη πόλη Κεσάμπ και το βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα προφανώς μετά την έλευση των Αρμένιων μαχητών που έσπευσαν στην περιοχή μέσω Ταρτούς. Για εκφοβισμό.


Οι τελευταίες στιγμές του αγοριού πραγματικά συγκλονίζουν κάθε άνθρωπο μα ειδικά κάθε Έλληνα που γνωρίζει πως σφαγιάστηκαν τα εκατομμύρια γηγενών από τους υπάνθρωπους τσέτες και τους συμμάχους τους. Τους γερμανούς και τον μουσολίνι. Δεν έχουμε δικαίωμα στην σιωπή.

ΠΗΓΗ

ΧΑΡΚΟΒΟ ΤΩΡΑ: Μαζικές συλλήψεις πολιτών από τη ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου!ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΕΝΟΠΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ!



 http://olympia.gr/2014/04/08/%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b2%ce%bf-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84/     

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ.


επιθεση φασιστων ουκρανια νικολαεφ
επιθεση φασιστων ουκρανια νικολαεφ


Πανικός: Γρονθοκόπησαν τον αρχηγό της τουρκικής αντιπολίτευσης μέσα στη Βουλή.

Πανδαιμόνιο επικράτησε στους διαδρόμους της τουρκικής βουλης, όταν την ώρα που ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ηγέτης της αντιπολίτευσης, κατευθυνόταν στην αίθουσα συνεδριάσεων και ενώ αντήλλασε χειραψία με κάποιον, δέχθηκε επίθεση με μπουνιά από άγνωστο άντρα.
Τα γυαλιά του εκσφεντονίστηκαν και ο ίδιος έδειξε όχι μόνο ξαφνιασμένος, αλλά και να πονά. Η ασφάλεια της Βουλής και οι άνδρες του προέδρου έριξαν στο πάτωμα τον άγνωστο άνδρα πριν τον οδηγήσουν στα ενδότερα...


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης δέχθηκε δύο γροθιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσους τα γυαλιά του στο πάτωμα. Μετά το επεισόδιο επέστρεψε στο βήμα της βουλής, λέγοντας «Ο δρόμος προς τη δημοκρατία είναι γεμάτος εμπόδια».

ΗΡΘΕ "ΤΟ" ΒΙΝΤΕΟ: Η ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ... «Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ»...!!!



Η ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ Μ@Λ@ΚΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙ Ο ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΤΟΥ...

Β.Καπερνάρος: Το βίντεο του Η.Κασιδιάρη προστατεύει υπέρτερα έννομα αγαθά- Ορθώς το δημοσιοποίησε (vid)

Αποκαλυπτικός ήταν ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Βασίλης Καπερνάρος όσο αφορά τη νομιμότητα του βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλίας Κασιδιάρης. Συγκεκριμένα είπε:
"Δεν εχουμε λόγο να μην πιστέψουμε αυτά που λέει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου αλλά έχουμε ενα τηλεφώνημα μεταξύ του κ.Αθανασίου ο ποίος είναι εκτελεστική εξουσία και της προισταμένης του Πρωτοδικείου της Αθήνας η οποία είναι δικαστική εξουσία. Άρα έχουμε ένα τηλεφώνημα μεταξύ εκτελεστικής εξουσίας και δικαστικής εξουσίας"...
Και πρόσθεσε ότι "καλά έκανε ο Η.Κασιδιάρης, ορθώς έπραξε νομικά για να προστατέψει τα έννομα συμφέροντα του, γιατί του δίνει ο νόμος το δικαίωμα"!
Διότι όπως τόνισε "Το βίντεο του Κασιδιάρη προστατεύει υπέρτερα έννομα αγαθά"
Τέλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Κώνστα στον οποίο είπε ότι είναι βαλτός για να υπερασπίζεται την Ε.Ε. και την Μέρκελ!
Δείτε το βίντεο:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ένα βήμα πριν την κόλαση: Ουκρανοί αστυνομικοί στο πλευρό των διαδηλωτών – στέλνουν στρατό οι φασίστες!

ουκρανοι αστυνομικοι με διαδηλωτεςΗ συγκλονιστική φωτογραφία χθες από το Dnepropetrovsk. Ουκρανοί αστυνομικοί…

πήραν το μέρος των διαδηλωτών που απαιτούν ανεξαρτησία από το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου, φορώντας στην στολή τους την κορδέλα του Αγ. Γεωργίου.

Την ίδια στιγμή οι ναζί του Κιέβου στέλνουν στρατό υπό τον μανδύα των “αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων” προετοιμάζοντας αιματοχυσία.

Οι κάτοικοι των περιοχών έχουν στείλει επίσημο αίτημα για αποστολή ειρηνευτικής δύναμης από την Ρωσία, προκειμένου να προστατευθούν από τα τάγματα εξόντωσης που θα περιλαμβάνουν και τους περιβόητους μισθοφόρους της Blackwater αφού οι Ουκρανοί αστυνομικοί δεν έχουν καμμία πρόθεση να συγκρουστούν με τ’ αδέλφια τους.

 

ΠΗΓΗ

Έρευνα της NASA προβλέπει κατάρρευση του πολιτισμού εκτός εάν υπάρξει «δραματική μείωση του πληθυσμού»



LifeSiteNews//ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Μια νέα μελέτη που χρηματοδοτείται από το εργαστήριο ‘Goddard Space Flight Center’ της NASA, προβλέπει την κατάρρευση της κοινωνίας παρόμοια με την προειδοποίηση που είχε κάνει ο Δρ Paul Ehrlich στο βιβλίο του από την δεκαετία του ’60The Population Bomb («Η Πληθυσμιακή Βόμβα»), που έλεγε ότι μέσα σε μια δεκαετία ο πολιτισμός μας θα καταρρεύσει από τον υπερπληθυσμό και την παγκόσμια πείνα.

Το βιβλίο του Αμερικανο-Εβραίου βιολόγου Paul Ehrlich του 1968 The Population Bomb προκάλεσε εκείνη την εποχή πανικό για το θέμα του υπερπληθυσμού. Ωστόσο, δημογράφοι τώρα προειδοποιούν για ένα επερχόμενο «δημογραφικό χειμώνα» εξαιτίας της χαμηλής αύξησης του πληθυσμού

Την μελέτη πρώτη έφερε στο φως η βρετανική εφημερίδα Guardian, για την οποία ο περιβαλλοντολογικός συγγραφέας Nafeez Ahmed και διευθυντής του ‘Institute for Policy Research & Development’, λέει ότι είναι ένα «πολύ αξιόπιστο κάλεσμα αφύπνισης», αλλά σημείωσε ότι «η μελέτη είναι σε μεγάλο βαθμό θεωρητική».
Ο κοινωνικός επιστήμονας και υπέρμαχος της ζωής (κατά των αμβλώσεων) Steven Mosher, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερεύνης Πληθυσμού (PRI), ωστόσο, επέκρινε έντονα τόσο τη μέθοδο όσο και την πηγή της μελέτης. «Θα πρέπει να διαβάζεται όχι ως επιστήμη, αλλά ως επιστημονική φαντασία», είπε στο LifeSiteNews.
Η μελέτη χρησιμοποιεί μαθηματικό μοντέλο για την υποβολή του πληθυσμού της γης σε δύο κατηγορίες, τους Ελίτ (πλούσιοι) και τους Commoners δηλ. κοινούς (φτωχούς). Χρησιμοποιώντας πέντε παράγοντες κινδύνου στην εξίσωση - πληθυσμός, κλίμα, νερό, γεωργία και ενέργεια – αναφέρει η μελέτη, ότι οι ελίτ θα καταναλώνουν πάρα πολύ από τα πάντα, οδηγώντας σε «πείνα τους Commoners κάτι που τελικά θα προκαλέσει την κατάρρευση της κοινωνίας».
Υπό την διεύθυνση του μαθηματικού Safa Motesharrei του ‘National Socio-Environmental Synthesis Center και με μια ομάδα φυσικών και κοινωνικών επιστημόνων, η μελέτη κάνει έκκληση για μια «σημαντική μείωση της ανισότητας και των ποσοστών αύξησης του πληθυσμού».
Η μελέτη προεξοφλεί το αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων τόσο στην παραγωγή τροφίμων όσο και στη μείωση της χρήσης ενέργειας. «Η τεχνολογική αλλαγή μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα της χρήσης των πόρων, αλλά τείνει επίσης να αυξήσει την κατά κεφαλήν κατανάλωση των πόρων και την κλίμακα εξόρυξης των πόρων, έτσι ώστε, με την απουσία πολιτικής, οι αυξήσεις στην κατανάλωση συχνά θα αντισταθμίσουν την αύξηση της αποδοτικότητας της χρήσης των πόρων», αναφέρει η έκθεση.
Οι ερευνητές λένε ότι, «η πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και το ίδιο (αν όχι περισσότερο) των αυτοκρατοριών των Χαν, των Μαουρύα και των Gupta, καθώς και τόσων πολλών προηγμένων αυτοκρατοριών της Μεσοποταμίας, μαρτυρούν το γεγονός ότι οι προηγμένοι, σοφιστικέ, σύνθετοι και δημιουργικοί πολιτισμοί μπορεί να είναι τόσο εύθραυστοι και παροδικοί».
«Δύο σημαντικά χαρακτηριστικά φαίνεται να εμφανίζονται σε κοινωνίες που  έχουν καταρρεύσει», αναφέρει η έκθεση. «Η εξάντληση των πόρων λόγω λόγω της πίεσης που ασκείται πάνω στην υπάρχουσα οικολογική ικανότητα» και «η οικονομική διαστρωμάτωση της κοινωνίας σε Ελίτ (πλούσιους) και Μάζες (ή "Commoners")».
«Ιστορικά οι καταρρεύσεις επετράπησαν να συμβούν από τους Ελίτ που φαίνεται να αγνοούν την καταστροφική πορεία, με πιο εμφανείς τις περιπτώσεις της Ρώμης και εκείνης των Μάγια», αναφέρει η έκθεση.
«Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική διαστρωμάτωση, η κατάρρευση είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί και απαιτεί σημαντικές αλλαγές στην πολιτική, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων μειώσεων της ανισότητας και των ποσοστών αύξησης του πληθυσμού», συμπεραίνουν οι ερευνητές.
Ωστόσο, ειδικοί που υπερασπίζονται την ζωή του αγέννητου δίνουν μια διαφορετική εικόνα για τις αιτίες και τους λόγους της κατάρρευσης της κοινωνίας.
«Τέτοιες ιστορίες τρόμου είναι βούτυρο στο ψωμί των αριστερών, υπερασπιστών των αμβλώσεων και προβάλλονται ευρέως στον αφελή τύπο, προβάλλοντας την ιδέα ότι είμαστε απλά πάρα πολλοί ή ότι τα ανεπτυγμένα έθνη απλά καταναλώνουν πάρα πολύ», είπε ο Mosher.
«Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Με την τεχνολογική πρόοδο να επιλύει τα προβλήματα που προκύπτουν και τα ποσοστά των γεννήσεων να συνεχίζονται να μειώνονται, είναι εξαιρετικά απίθανο να ζήσουμε αυτό το σενάριο», είπε.
Ο Mosher πρόσθεσε εξάλλου ότι «η NASA υποτίθεται ότι είναι απασχολημένη στην εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος, όχι στην χρηματοδότηση άγριων ​​κερδοσκοπικών μελετών σχετικά με την υποθετική πολιτισμική κατάρρευση σε αιώνες από τώρα».
Το Population Research Institute (PRI) έχει παρουσιάσει επανειλημμένα την απόδειξη ότι μια κατάρρευση της κοινωνίας είναι πιο πιθανό να προκύψει από μια δημογραφική κατάρρευση που προκαλείται από τα συνολικά αποδεκατισμένα ποσοστά γεννήσεων που οφείλεται στις αμβλώσεις και την αντισύλληψη.
Η σειρά βίντεο του PRI με τον τίτλο "POP 101", (εδώ) που είχε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, διαψεύδει τον μύθο του υπερπληθυσμού σε 6 ενδιαφέροντα και σύντομα, αλλά τεκμηριωμένα, επεισόδια (Διάβασε σχετικά: Ο μύθος του υπερπληθυσμού).
Ο ‘συντηρητικός’ αρθρογράφος Mark Steyn έχει εκδώσει μια ζοφερή προειδοποίηση σχετικά με τη δημογραφική αυτοκτονία της Δύσης.
Γράφοντας στο βρετανικό περιοδικό ‘the New Criterion’, ο Steyn δηλώνει ότι η ραγδαία κατάρρευση των ποσοστών γεννήσεων στην Ευρώπη, τον Καναδά και τα «δυτικοποιημένα» μέρη της Ασίας, καθώς και η εγκατάλειψη των αρχών της παραδοσιακής χριστιανικής ηθικής είναι η αρχή του τέλους του Δυτικού Πολιτισμού.
«Πολλά μέρη του κόσμου που αόριστα ονομάζουμε ‘δυτικό κόσμο’», γράφει ο Steyn, «δεν θα επιβιώσουν αυτόν τον αιώνα, και πολλά από αυτά θα εξαφανιστούν αποτελεσματικά μέσα διάρκεια της ζωής μας . ... Η πρόκληση για όσους εκτιμούν τον δυτικό πολιτισμό είναι η ισορροπία παρά οι εναλλακτικές λύσεις στο να βρεθεί ένας τρόπος για να σωθούν τουλάχιστον ορισμένα τμήματα της Δύσης».
Ο Steyn επεσήμανε την κατάρρευση των ποσοστών γεννήσεων και τα υψηλά ποσοστά των αμβλώσεων στις δυτικές χώρες ως μια πρόσκληση κατάκτησης αυτού που ονομάζεται «μετα - χριστιανική» Δύση από τον πιο γόνιμο, κοινωνικά έχοντα αυτοπεποίθηση και ριζικά ανόμοιο ισλαμικό πολιτισμό που σήμερα το εκμεταλλεύεται αυτό.
«Η Ευρώπη στο τέλος αυτού του αιώνα», γράφει, «θα μοιάζει νε μια ήπειρο που έχει δεχθεί βόμβα νετρονίου: τα μεγάλα κτίρια θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι που τα έχτισαν θα έχουν εξαφανιστεί. Διανύουμε μια αξιοσημείωτη περίοδο: Την αυτο- εξαφάνισης των φυλών, που, καλώς ή κακώς, διαμόρφωσαν τον σύγχρονο κόσμο».

Η μελέτη υπό την αιγίδα της NASA, με τίτλο “Human and Nature Dynamics (HANDY): Modeling Inequality and Use of Resources in the Collapse or Sustainability of Societies,” έχει γίνει δεκτή για δημοσίευση στο περιοδικό Ecological Economics.
Το πλήρες κείμενο της μελέτης είναι διαθέσιμα online εδώ. Διάβασε: 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Πως οι Ροκφέλερς "επανασχεδίασαν" τις γυναίκες με τον Φεμινισμό

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ: «ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ»...!



Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στην εκπομπή "στον ενικό" υποστήριξε ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο, εξήγησε γιατί επέλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να δημοσιοποιήσει το βίντεο με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν και άλλα αποσπάσματα του επίμαχου βίντεο με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης που δοθούν αργότερα στη δημοσιότητα, υπογράμμισε ότι θα δώσει απαντήσεις αν και εφόσον κληθεί από τη δικαιοσύνη.

Ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι στο ένα βίντεο στο οποίο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου δηλώνει επί λέξει στη Βουλή ότι τηλεφώνησε στην κ. Τσάμη, την προϊσταμένη των ανακριτών για να δει πως πάει η κατάσταση και πως ουσιαστικά ομολογεί την παρέμβασή του στη δικαιοσύνη.

Αυτοκτόνησε ο τραπεζίτης που είχε σκοτώσει τη σύζυγο και την κόρη του

Σήμερα, η αστυνομία της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι ένας Ολλανδός πρώην τραπεζίτης, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στο σπίτι του, σκότωσε τη σύζυγο και την κόρη του πριν αυτοκτονήσει.
Ο Γιαν Πέτερ Σμίτμαν, 57 ετών, ήταν ο επιχειρησιακός διευθυντής της ολλανδικής τράπεζας ABN Amro εντός της Ολλανδίας από το 2003 μέχρι το 2007 και είχε επικριθεί έντονα επειδή έλαβε αποζημίωση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ μετά την κατάρρευση και την εθνικοποίηση της τράπεζας.
Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι βάσει των στοιχείων της έρευνας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τον θάνατο του Σμίτμαν, της συνομήλικής του συζύγου του και της 22χρονης κόρης του.
«Η μητέρα και η κόρη δολοφονήθηκαν από τον πατέρα, κατόπιν ο πατέρας αυτοκτόνησε», αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ενώ πρόσθεσε ότι ο Σμίτμαν είχε αφήσει ένα σημείωμα. Πάντως αρνήθηκε να αναφερθεί στο περιεχόμενο του σημειώματος ή στον τρόπο με τον οποίο πέθαναν τα τρία πρόσωπα αυτά.
Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Σμίτμαν επισημαίνει ότι ο πρώην τραπεζίτης έπασχε από κατάθλιψη. «Ότι αυτό θα οδηγούσε τελικά σε αυτά τα γεγονότα είναι ακόμη αδύνατο να το κατανοήσουμε», ανέφερε η ανακοίνωση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι ΗΠΑ κάλεσαν τη Ρωσία να σταματήσει τις προσπάθειές της να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στην Ουκρανία.H Aμερικανική αντίδραση σε περαιτέρω ανεξαρτητοποιήσεις θα είναι ο πόλεμος.

Ουάσιγκτον. 7 Απριλίου. INTERFAX.RU - Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκφράσει την ανησυχία της για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην Ουκρανία, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Jay Carney. Протестующие у здания областной администрации в Донецке

"Ανησυχούμε για μια σειρά από βήματα που οδήγησαν στην κλιμάκωση της κατάστασης στην Ουκρανία το Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των αυξημένων Ρωσικών πιέσεων στην Ουκρανία,." - είπε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ντόνετσκ, το Λουχάνσκ και το Χάρκοβο.
"Είδαμε μια ομάδα φιλορώσους διαδηλωτές που κατέλαβαν τα κυβερνητικά κτίρια στο Χάρκοβο,το Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ. Έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι ορισμένοι διαδηλωτές ήρθαν από αλλού και ότι δεν είναι ντόπιοι κάτοικοι,." - είπε.
"Αν η Ρωσία  μεταβεί στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, ανοιχτά ή κρυφά, αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κλιμάκωση», - δήλωσε ο Carney. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ουάσιγκτον κάλεσε τη Μόσχα να "σταματήσει τις προσπάθειες να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στην Ουκρανία."
"Και εμείς προειδοποιούμε για περαιτέρω στρατιωτική επέμβαση», - δήλωσε ο Carney.   http://www.interfax.ru/370040   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ INTERFAX:Corfiatiko.blogspot.com.

Μάχη στο κτίριο της τηλεόρασης του Ντόνετσκ - Κατελήφθη από κομάντο χωρίς διακριτικά (vid)

Mάχη διεξάγεται στο κτίριο της τηλεόρασης στο Ντόνετσκ αυτή την στιγμή.
Ομάδα κομάντο χωρίς διακριτικά, όπως και στην Κριμαία, κατέλαβαν το κτίριο και ήδη έχουν εμπλακεί σε μάχη με τις ειδικές δυνάμεις των Ουκρανών και τους μισθοφόρους της Blackwater.
Στο μεταξύ πανικοβλημένος από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Ντόνετσκ και από τον τεμαχισμό της, ούτως ή άλλως τεχνητής οντότητας, του ουκρανικού κράτους ο εμφανιζόμενος ως "πρόεδρος" της Ουκρανίας, Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ δήλωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ότι "Η Ρωσία  υλοποιεί τη δεύτερη φάση της ειδικής επιχείρησης ανατροπής της κυβέρνησης του Κιέβου" και στέλνει παραστρατιωτικές δυνάμεις, μισθοφόρους της Blackkwater και ειδικές δυνάμεις στην περιοχή, μια που ουκρανικός Στρατός δεν υφίσταται.
«Οι εχθροί της Ουκρανίας προσπαθούν να επαναλάβον το σενάριο της Κριμαίας αλλά εμείς δεν θα το επιτρέψουμε» ανέφερε ο Τουρτσίνοφ κατηγορώντας «αυτονομιστικές ομάδες που συντονίζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες» για τις εισβολές στα ουκρανικά κυβερνητικά κτίρια.
«Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι υλοποιείται σχέδιο αποσταθεροποίησης της κατάστασης. Το σχέδιο περιλαμβάνει την εισβολή ξένων στρατευμάτων και την κατάληψη των ανατολικών επαρχιών της χώρας» υποστήριξε από την πλευρά του ο Ουκρανός "πρωθυπουργός" Αντρέι Γιάτσενιουκ.
Tα μέλη του ρωσόφωνου Εθνικού Συμβουλίου του Ντονετσκ ανακοίνωσαν πριν λίγο ότι οι αρχές του Κιέβου έστειλαν δυνάμεις ασφαλείας και στρατιωτικό εξοπλισμό στο Ντόνετσκ, για να εξουδετερώσουν τους υποστηρικτές του δημοψηφίσματος και την δημιουργία της Δημοκρατίας του Ντονετσκ.
"Μας στέλνουν οπλισμένους άνδρες και στρατιωτικό εξοπλισμό. Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιφέρειας να υποστηρίξουν τον σκοπό μας. Αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να τον πετύχουμε. Οι άνθρωποί μας μας είπαν ότι στέλνουν και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς πρωσικού, όπως και πολυβόλα".
Στο μεταξύ σε επιφυλακή τέθηκαν και οι ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή της Κριμαίας και ήδη δεκάδες ρωσικά ελικόπτερα Mil Mi-17 Hip και Mil Mi-24 Hind έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα αεροδρόμια περιμετρικά των ανατολικών περιοχών της Ουκρανίας που έχουν εξεγερθεί και οι πολίτες τους ζητούν ένωση με την Ρωσία.
Στο μεταξύ όπως γράφουμε και σε άλλο σημείο της σελίδας
Δύο μαχητικά πέταξαν το πρωί εκφοβιστικά επάνω από το Χάρκοβο πργαμττοποιώντας μχαμηλές διευλεύσεις και προειδοποιώντας κατ'αυτό τον τρόπο ότι είναι έτοιμοι να βομβαρδίσουν την πόλη.
Δύο μαχητικά πέταξαν το πρωί εκφοβιστικά επάνω από το Χάρκοβο πραγματοποιώντας χαμηλές διευλεύσεις και προειδοποιώντας κατ'αυτό τον τρόπο ότι είναι έτοιμοι να βομβαρδίσουν την πόλη.
Ιδού το βίντεο από την μάχη στην τηλεόραση του Ντόνετσκ.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΣΑΜΠ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ “ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ”. Θα είναι η πρώτη τουρκοαρμενικη σύρραξη;


MOUNTAIN BATALLION ARMENIAN BRIGADEΟι μπαρουτοκαπνισμένοι Αρμένιοι εθελοντές της ταξιαρχίας “μαχητών του Χριστού” είναι εδώ και μερικές ημέρες στην Συρία. Αποβιβάστηκαν στην Ταρτούς και ήδη τα πρώτα τμήματα έφτασαν στην Αρμένικη πόλη Κεσάμπ όπου ισλαμοφασίστες με την στήριξη της ναζιστικής τουρκίας έκαναν ανείπωτες θηριωδίες εις βάρος αμάχων.

Ο “στρατός του Χριστού” όπως ονομάζεται, είναι οι ικανότεροι μαχητές του Καυκάσου, έχοντας δώσει επικές μάχες στο Ναγκόρνο Καραμπαχ και η έλευση…

τους είχε προκαλέσει συναγερμό στις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και ελπίδα στους κατοίκους της μαρτυρικής πόλης. Οι πρώτοι Αρμένιοι μαχητές ενώθηκαν με την “ταξιαρχία του βουνού” – Συροκουρδική πολιτοφυλακή και ετοιμάζονται να αποκρούσουν τους εισβολείς. Τα διεθνή μέσα έκαναν λόγο για μεγάλα φορτία Ρώσικου οπλισμού που είχαν φτάσει στο λιμάνι της Ταρτούς πριν από ημέρες, γεγονός που διαψεύσθηκε από την Ρώσικη πλευρά.

Αναμένουμε να δούμε εάν οι Τούρκοι θα επαναλάβουν εισβολή κάτω από τις νέες συνθήκες, αφού η εξέλιξη μπορεί να επιφέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ευρύτερη περιοχή.

 

ΠΗΓΗ

ΤΩΡΑ: Οι Ουκρανοί ναζιστές με τις ζαρτιέρες κήρυξαν πόλεμο στην Ρωσία & Ανατολική Ουκρανία! (βίντεο)

Προαναγγέλουν επιθέσεις κατά ουκρανών πολιτών που ζητούν την αυτονόμηση των περιοχών τους λόγω του φασιστικου πραξικοπήματος. Θεωρείται βέβαιη πλέον η αποστολή Ρώσικης ειρηνευτικής δύναμης.

ΠΗΓΗ

Aμερικανικά αντιαρματικά συστήματα TOW παραδόθηκαν στους αντάρτες της Συρίας! (vid)






Aμερικανικά όπλα άρχισαν να παραλαμβάνουν ισλαμιστές αντάρτες στην Συρία. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ​​βίντεο στα χέρια ισλαμιστών μαχητιών από την περιοχή του χωριού Idlib  εμφανίστηκε η ύπαρξη αμερικανικού αντιαρματικού TOW .
Με δεδομένο ότι τα εν λόγω αντιαρματικά συστήματα δεν υπάρχουν στο οπλοστάσιο του συριακού στρατού , αποδεικνύεται ότι παρελήφθησαν μόλις πρόσφατα από Τουρκία και βέβαια με την έγκριση των ΗΠΑ αφού είναι αδύνατον να παραδοθούν τέτοια όπλα χωρίς την έγκριση της Ουάσιγκτον.
Κρίνοντας από το λογότυπο στο βίντεο , ανήκει σε ό, τι έχει απομείνει στην βόρεια Συρία από τον λεγόμενο « Ελεύθερο Συριακό Στρατό », που υποστηρίζεται από τη Δύση και τις μοναρχίες του Περσικού Κόλπου 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαλύεται η Ουκρανία. Αυτονομήθηκε το Ντονέτσκ. Ακολουθούν Χάρκοβο και Λουγκάνσκ.


russian-t72Διαλύεται βήμα βήμα η Ουκρανία. «Λαϊκή Δημοκρατία» αυτοανακηρύχθηκε σήμερα το Ντονέτσκ μετά από ομόφωνη απόφαση των βουλευτών της, ζητώντας από τον Πούτιν να παρέμβει.
«Το έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ βρίσκεται εντός αναγνωρισμένων συνόρων, τα οποία είναι αδιαίρετα και απαραβίαστα» αναφέρει το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε.  
Οι βουλευτές ψήφισαν επιπλέον ομόφωνα την διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το εάν η περιοχή θα διατηρήσει την αυτονομία της ή εάν θα ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία, στα πρότυπα της Κριμαίας. Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί το αργότερο την Κυριακή, 11 Μαΐου.
Μάλιστα όπως δήλωσε ένας βουλευτής, αντίστοιχες εξελίξεις θα υπάρξουν συντονισμένα τόσο στο Χάρκοβο όσο και στο Λουγκάνσκ».  
Πέτρος Χασάπης

ΠΗΓΗ