Περικυκλωμένος από πάρα πολλούς διαβόλους…

"Εκύκλωσάν με σαν κύνες πολλοί..."

Έλεγε ο π. Ευμένιος.
"Ήταν το έτος 1967 τέλη Σεπτεμβρίου, που βρέθηκα στον...
Αχεντριά στο χωριό της μάνας μου και έφυγα για να πάω στο χωριό μας στην Εθιά, που είναι περίπου μια ώρα απόσταση με τα πόδια. Είχε νυχτώσει πολύ, αλλά τι ώρα ακριβώς ήταν δε θυμάμαι. Ίσως εννέα ή δέκα. Ανέβηκα απ' την μεριά που υπάρχουν πολλά πουρνάρια και λέγεται Φαρμακαρά και βγήκα στο λάκκο του Δρυ.

Εκεί που βάδιζα, βρέθηκα περικυκλωμένος από πάρα πολλούς διαβόλους. Ήταν τόσοι πολλοί που δεν με άφηναν να βαδίσω. Με μεγάλη δυσκολία προχωρούσα και όσο περνούσε η ώρα γινόταν και πιο πολλοί, ήταν χιλιάδες - εκατομμύρια.

Όταν είχα φτάσει στο τέλος του μικρού οροπέδιου, στη θέση που λέγεται Αξώνι, που φαίνεται η κορφή και το εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης, ήταν τόσοι πολλοί, που δεν μπορούσα να βαδίσω. Έκανα τον σταυρό μου, έλεγα προσευχές, απολυτίκια αγίων, το "Θεοτόκε Παρθένε", το "Αναστήτω ο Θεός", αλλά οι διάβολοι δεν φεύγανε. Με μεγάλο κόπο ανέβηκα από το λάκκο στο υψωματάκι που είναι απόσταση εκατό μέτρων και λέγεται Κακό Κεφάλι. Μόλις ανέβηκα εκεί που είπαμε, και φάνηκε η Παναγία της Εθιάς, οι διάβολοι έγιναν άφαντοι.

Αφού ανάπνευσα με ανακούφιση και έκαμα τον Σταυρό μου ευχαριστώντας την Παναγία, συνέχισα το δρόμο μου με γρήγορο βήμα. Η απόσταση είναι περίπου μισής ώρας, αλλά πιστεύω ότι την έβγαλα σε 15 λεπτά μόνο. Ποτέ δεν είχα δει τόσους πολλούς διαβόλους", έλεγε ο Γέροντας και έκανε τον Σταυρό του.

(Από το βιβλίο του Αντωνίου Σαριδάκη "Ο Άγιος Γέροντας Ευμένιος - Ο πράος και ταπεινός τη καρδία", σελ. 78)

Επιμέλεια Έκτακτο Παράρτημα

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!! ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ .


Το Σκέιτμπορντ είναι πάρα πολύ δημοφιλες  στην Αμερική, και υπάρχουν πολλες εταιρειες που ασχολουνται με αυτό. Αλλά τώρα υπάρχει μια νέα εταιρεία που ονομάζεται Fallen υποδήματα,το σημα τους ο baphomet..o σατανισμος πλέον γίνεται μόδα και "κουλτούρα" στην Αμερική...η πτωση συνεχιζεται....





τελευταιος αγγελος

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Πάπας Φραγκίσκος : Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό!


Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική εκκλησία , ο παπάς Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα . Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας , μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID .

Όλα καλά σύμφωνα με την Έρευνα του...

« Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά , και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου . ” συμπλήρωσε ο Πάπας

Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγωντας τους να είναι ανοιχτόμυαλοι σε αυτή την εποχή όπου λαμπρές και νέες τεχνολογικές προόδους γίνονται καθημερινά. Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον , υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού .

Η Νέα τάξη προωθεί με έξυπνο τρόπο το εμφύτευμα

Τον περασμένο μήνα το NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017 , κάθε Αμερικανός θα έχει αγοράσει ένα εμφύτευμα RFID . Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη , λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία . Με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass , η δημιουργία “ανθρώπων μηχανών” ζυγώνει κάθε μέρα . Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη , θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα συμπληρώνει το NBC , προπαγανδίζοντας υπέρ της εμφύτευσης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός 6,5 ρίχτερ στη Λήμνο! Αισθητός μέχρι και την Αθήνα!!


Στις 12:25 το μεσημέρι του Σαββάτου σημειώθηκε ισχυρότατη σεισμική δόνηση στη Λήμνο που έγινε αισθητή μέχρι την Αθήνα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη!!

Η δόνηση ήταν 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και είχε μεγάλη χρονική διάρκεια.

Έτσι σε εξαπάτησε ο Σαμαράς το 2012! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ


Αυτές είναι οι προεκλογικές εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές του 2012.

Ένα φυλλάδιο που φρόντισαν επιμελώς μετά τις εκλογές να εξαφανίσουν… 18 σημεία τα οποία υποσχέθηκε προεκλογικά ο Σαμαράς και στα οποία σε όλα πλην...
της προώθησης των αποκρατικοποίησεων δεν τήρησε!

 

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη από την πρώτη μέρα!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ!

Από jodigraphics

Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/2012_21.html


  Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8870

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σύγχρονη «Μήδεια» έσφαξε τις τρεις κόρες της.

Με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τις τρεις κόρες της συνελήφθη μία 30χρονη γυναίκα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, την ίδια ώρα που ο σύζυγός της βρισκόταν έξω από το σπίτι και επιδιόρθωνε το αυτοκίνητό τους.
Η 30χρονη με μία από τις κόρες της σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές
Ειδικότερα, η γυναίκα αφού φέρεται να εσφαξε τα τρία άτυχα κοριτσάκια, ηλικίας από 2 μηνών έως τριών ετών, «πνιγμένη» η ίδια στο αίμα ξάπλωσε εντελώς γυμνή στο κρεβάτι, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αρχές και οι αυτόπτεις μάρτυρες. Πάντως, δεν είναι ακόμα σαφές πώς η μητέρα σκότωσε τα παιδιά της.

Μάλιστα, την αστυνομία ειδοποίησε η μητέρα της δράστιδας. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, οι συγγενείς τούς ενημέρωσαν πως η μητέρα ήταν εκείνη που είχε δολοφονήσει τα παιδιά της.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων επιβεβαιώνουν πως η 30χρονη Carol Coronado απομακρύνθηκε από το σπίτι της από τους αστυνομικούς «πνιγμένη» στο αίμα, ενώ ήταν τυλιγμένη μόνο με μία κουβέρτα. Το πρόσωπο και τα χέρια της ήταν γεμάτα αίματα.


Η 30χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της περιοχής και έπειτα για κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, όπου δεν έκανε καμία δήλωση.

Η μητέρα της σύγχρονης «Μήδειας» δήλωσε στους αστυνομικούς πως νωρίτερα μέσα στη μέρα η κόρη της της είχε τηλεφωνήσει γαι να της πει πως «αισθάνεται να τρελαίνεται». Όταν η γιαγιά των άτυχων παιδιών αποφάσισε να πάει μέχρι το σπίτι, είδε το σύζυγο της κόρης της στην αυλή να επιδιορθώνει το αυτοκίνητο της οικογένειας. Μπήκε στο σπίτι και είδε την κόρη της και τα τρία της εγγόνια σε μια λίμνη αίματος στο κρεβάτι. Αμέσως φώναξε τον άντρα να μπει στο σπίτι και όταν εκείνος αντιλήφθηκε τι συνέβη άρχισε να φωνάζει: «Σκότωσε τις κόρες μου!».

Έρευνα διενεργεί η αστυνομία.





http://www.protothema.gr/world/article/380954/frikiastiko-eglima-stis-ipa-sughroni-mideia-esfaxe-tis-treis-kores-tis/

ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ..;;; ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΕ... ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...!!!

Ευτράπελα κατά την εκλογική διαδικασία που είναι για γέλια και για κλάματα αποτυπώνουν οι καταγγελίες που δέχθηκε η Αστυνομία καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης Κυριακής.Μια δικαστική αντιπρόσωπος πήρε το σάκο με τα ψηφοδέλτια των εκλογών και πήγε με το σύζυγό της σε ξενοδοχείο για να συνεχίσει την καταμέτρηση. Ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής έβαζε κρυφά σταυρούς στον πατέρα του ο οποίος ήταν υποψήφιος. Δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι πήραν στο σπίτι τους εκλογικούς σάκους αντί να τους παραδώσουν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Ένας πιτσιρικάς, 18 χρόνων, συνελήφθη την ώρα που έγραφε… επαναστατικά συνθήματα σε τοίχο εκλογικού κέντρου. Μια καθαρίστρια βρήκε την επόμενη των εκλογών έντεκα κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, που για άγνωστο λόγο ποτέ δεν μπήκαν στην κάλπη. Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο:
 Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Kρίση προ των πυλών: Η Άγκυρα "θα διαβεί τον Ρουβίκωνα"; - Εξήγγειλαν έρευνες νότια της Θάσου!


Την πιο σοβαρή κρίση από την κρίση των Ιμίων το 1996 απειλεί να προκαλέσει η Τουρκία στο Αιγαίο με την δημοσιοποίηση προγράμματος ερευνών όχι απλώς εντός της ελληνικής υφαλοκριπήδας, αλλά μεταξύ ελληνικών νησιών στο βόρειο Αιγαίο, πολύ μακριά από τα τουρκικά χωρικά ύδατα κα δυτικά του 25ου Μεσημβρινού!

Για την ακρίβεια δίνουν ως περιοχή ερευνών την θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται ανατολικά της Χαλκιδικής, δυτικά της Σαμοθράκης και νότια της Θάσου, ακριβώς επάνω στα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα και πιο ειδικά στην περιοχή του ακρωτηρίου Μπάμπουρας, αντικείμενο της κρίσης του 1987!
Από τις πρώτες έρευνες στις αρχές της δεκαετίας του '70 φαίνεται ότι στην περιοχή το κοίτασμα είναι «καθαρό» από θειάφι. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή το συγκεκριμένο κοίτασμα προσφέρεται για μια παραγωγή που μπορεί να φτάσει και τα 200.000 βαρέλια ημερησίως.
10 ναυτικά μίλια από το Ακρωτήριο ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ της Θάσου, υπάρχει ένα τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου, ΑΜΕΣΑ αξιοποιήσιμο, σε μικρό βάθος από την επιφάνεια και με κόστος εξόρυξης ίσο με αυτό των πηγαδιών που υπάρχουν στη Σ. Αραβία! Το κόστος εξόρυξης στη Σ. Αραβία ήταν 5 δολάρια το βαρέλι και η μελέτη καταδείκνυε ότι στην θαλάσσια περιοχή του ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ το κόστος ήταν μόλις 4,8 δολάρια /βαρέλι γεγονός που την καθιστούσε ισότιμη με μια οποιαδήποτε εξόρυξη σε χερσαίο έδαφος. Αντίθετα, οι εξορύξεις σε θαλάσσιες περιοχές είναι πάντοτε ακριβότερες όπως αυτές για παράδειγμα του πετρελαίου Μπρέντ. Στον ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ, το κοίτασμα ήταν «καθαρό» από θειάφι, γεγονός που έκανε την εκμετάλλευσή του πιο ελκυστική Σύμφωνα με την έρευνα αυτή το συγκεκριμένο κοίτασμα προσφερόταν για μια παραγωγή που μπορούσε να φτάσει και τα 200.000 βαρέλια ημερησίως. Στον διπλωματικό πυρετό που ακολούθησε η ευρωπαίοι είχαν αρχίσει να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την Ελληνική συμμετοχή στην ΕΟΚ αφού προσδοκούσε από την Ελλάδα πολλά στον τομέα της Ενεργειακής Πολιτικής - See more at: http://www.inprecor.gr/archives/213538#sthash.TJceh6cv.dpuf
Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκε το πρόγραμμα ερευνών των τουρκικών ερευνητικών πλοίων το οποίο έδινε ως ημέρα έναρξης των ερευνών την σημερινή ημέρα!
Αμέσως σήμανε συναγερμός τόσο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όσο και στο υπουργείο Εξωτερικών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη Τετάρτη ο Ε.Βενιζέλος έμεινε όλη τη νύχτα στο υπουργείο και το πρωί ενημέρωσε τον Α. Σαμαρά. Μετά την ενημέρωση του πρωθυπουργού την διαχείριση ανέλαβε ομάδα αξιωματούχων του υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου να αποτρέψει μια κλιμάκωση η οποία θα ήταν φυσικά ανεξέλεγκτη στην παρούσα φάση: Τυχόν αποδοχή των τουρκικών ερευνών δυτικά του 25ου Μεσημβρινού θα ήταν μια επανάληψη της κρίσης του Μαρτίου του 1987 με ότι αυτό συνεπάγεται και με όλες τις αναλογίες του τότε με το σήμερα...
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς συμφώνησε ότι η μοναδική λύση ήταν να ενημερωθούν οι ΗΠΑ για το ζήτημα, κάτι το οποίο έγινε: Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε για την επερχόμενη κρίση και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Ελλάδα και επικοινώνησε με την Άγκυρα.
Την ίδια στιγμή στα ελληνικά Επιτελεία σήμανε συναγερμός εν αναμονή της NAVTEX η οποία όμως δεν είχε εκδοθεί μέχρι την στιγμή που γράφονταν οι γραμμές αυτές. Και τα δύο ερευνητικά πλοία που αναφέρονταν στο πρόγραμμα ερευνών, το Piri Reis και το TCG CUBUKLU (A594), βρίσκονται μέχρι τώρα εντός των λιμένων τους. Το πρώτο στο λιμάνι της Σμύρνης και το δεύτερο στην Μαρμαρίδα.
Αριθμός πολεμικών πλοίων έχει "απλωθεί" στο βόρειο Αιγαίο (θα μας επιτραπεί να μην αναφέρουμε ποια και πού), ένας άλλος αριθμός βρίσκεται σε τρίωρη ετοιμότητα στο ναύσταθμο, ενώ τα ναυτικά παρατηρητήρια σε Λήμνο, Λέσβο, Σαμοθράκη και Χίο είναι σε επιφυλακή. Ταυτόχρονα υπάρχει και δορυφορική κάλυψη της περιοχής των τουρκικών ναυστάθμων με συνεχή ροή φωτογραφιών από το Helios II...
Η ΠΑ είναι στην κατάσταση που βρίσκεται πάντα: Αυξημένη επιφυλακή.
Το ότι δεν έχουν βγει ακόμα οι Τούρκοι στο Αιγαίο, δεν σημαίνει τίποτα. Και μόνο το ότι έχουν βάλει στον προγραμματισμό τους περιοχή δυτικά του 25ου Μεσημβρνού (όχι ότι τους ... "χαρίζουμε" την περιοχή ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, απλά τώρα πέρασαν από το "hall" του σπιτιού στην "τραπεζαρία".
Η προηγούμενη κρίση ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όπως είχε πάλι αποκαλύψει το defencenet.gr, όταν εκδόθηκε NAVTEX με το TCG CUBUKLU μεταξύ 21 και 25 Οκτωβρίου, αλλά τότε το σκάφος δεν βγήκε καν από την Μαρμαρίδα.
Να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση σήμερα. Πάντως ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ.Αβραμόπουλος είναι σε ανοικτή σύνδεση με τις ΗΠΑ. Οσο μπορούνοι ΗΠΑ ακόμα να "συνετίσουν" τον Ρ.Τ.Ερντογάν που δείχνει να έχει αφηνιάσει...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr        http://www.defencenet.gr/defence/item/k%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%85%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%AE%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!


Captufffffffre  “Θεέ μου, τι τους έφταιξαν τα παιδιά; Καταραμένοι να είναι…” Η κραυγή της μαρτυρικής μάνας που ακούγεται από τον Πόντο μέχρι την Δαμασκό, μέσα στους αιώνες.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΔΥΣΗ, ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ.

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ : ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ DARAA

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Στις 18/05/14, το λιβανέζικο ειδησεογραφικό AlManar μετέδωσε τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τα παιδιά θύματα μιας τρομοκρατικής επίθεσης της οποίας ανέλαβε την ευθύνη η ομάδα al-Muthannaη οποία ανήκει στην JabhatalNousra, το γνωστό παρακλάδι της Al-Qaïda στη Συρία.

Οι Ισλαμιστές επιτέθηκαν…

με όλμο στο ανατολικό προάστειο Bosraal-Chamτης πόλης Daraa- κοντά στα ιορδανικά σύνορα- στοχεύοντας μια κατοικημένη περιοχή.

CaptuDDdaareΤα βλήματα έσκασαν επάνω σε μια παρέα μικρών παιδιών που έπαιζαν στο δρόμο της γειτονιάς τους. Πολλά από αυτά τραυματίσθηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του καναλιού , μιλάει ένα αγόρι που έχει τραυματισθεί ελαφρά: “Είναι πολύ κακό αυτό που μας έκαναν. Εμείς δεν κάναμε τίποτα

Η μητέρα του ξεσπά: “Ο Παντοδύναμος Θεός να τους τιμωρήσει. Τι τους έφταιξαν τα παιδιά; »

Συνεχίζει : “Χτυπάνε τους πολίτες και στοχεύουν τα σχολεία και τα παιδιά. Θέλουν να μας σκοτώσουν και να σκοτώσουν και κάθε μορφή ζωής στη Συρία. Η Συρία όμως θα μείνει όρθια , όπως και ο Bacharal-Assad , ό,τι και ας μας κάνουν. »

μικρό θύμαΗ επίθεση εντάσσεται στην τακτική των αντιποίνων των τρομοκρατών για τις Ο συριακός αραβικός στρατός έχει περισφίξει τον κλοιό γύρω από τις τρομοκρατικές ομάδες ενόπλων στον ανατολικό και δυτικό άξονα στο προάστειο Nawa της Daraa. Βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν στις παρυφές του κρατικού νοσοκομείου στο κέντρο της πόλης καθώς οι ισλαμιστές θέλουν να καταστρέψουν σε όλη τη Συρία κάθε υποδομή περίθαλψης των σύριων τραυματιών.Ο στρατός κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της δυτικής πλευράς της πόλης, καταστρέφοντας κανόνια, πολυάριθμα επανδρωμένα οχήματα (DaraaalBalad) .

Σήμερα το πρωί (20/05/14), άλλη μια επίθεση στοχευμένη κατά των παιδιών. Το γυμνάσιο Omayaστη Δαμασκό χτυπήθηκε από τρία βλήματα όλμων προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές , σύμφωνα πάντα με τον πρώτο απολογισμό.

κοριτσάκιCadddddddpture10365888_688811484487809_2751159711863535975_n

Καζάνι που βράζει τα Σκόπια: Άναψε το φιτίλι των εθνικών διαφορών (βίντεο).

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν στα Σκόπια ανάμεσα σε Σλάβους και Αλβανούς στην περιοχή Γκιόρτσε Πέτροφ των Σκοπίων μετά την δολοφονία 18χρονου σλαβικής καταγωγής, από νεαρό Αλβανό.
Ο δράστης είχε κλέψει το ποδήλατο του θύματος από την αυλή του σπιτιού του.
Στη συνέχεια, το θύμα τον καταδίωξε και ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα ο νεαρός Αλβανός να τον σκοτώσει με μαχαίρι.
Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσουν πρωτοφανή επεισόδια.
Αυτοκίνητα καταστράφηκαν, μαγαζιά κάηκαν κυρίως στις μουσουλμανικές συνοικίες και η αστυνομία προχώρησε σε 18 συλλήψεις
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά media αναμένονται νέες διαδηλώσεις σήμερα στο απόγευμα.
Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια:


skopia 5
skopia 4
skopia 2 http://www.tribune.gr/world/news/article/34590/kazani-pou-vrazi-ta-skopia-anapse-fitili-ton-ethnikon-diaforon-vinteo.html

Oσμή νοθείας: Καθαρίστρια βρήκε εκλογικούς φακέλους κάτω από ...θρανίο!

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το πρωί, βρέθηκαν 11 αριθμημένοι κλειστοί φάκελοι με ψηφοδέλτια σε ένα από τα τέσσερα εκλογικά τμήματα των Μακρισιών στο δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά.
Σύμφωνα με το patrisnews, χθες το πρωί, η καθαρίστρια του σχολείου, βρήκε κάτω από ένα θρανίο 11 (σ.σ 12 κατά άλλους) κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, που δεν είχαν ανοιχτεί και συνεπώς δεν είχαν καταμετρηθεί.
Η καθαρίστρια τηλεφώνησε αμέσως στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, από τον οποίο ενημερώθηκε ο γενικός έφορος εκλογών αλλά και το αστυνομικό τμήμα που επελήφθη του συμβάντος.
Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα κατατεθεί, μαζί με την κατάθεση της δικαστικής αντιπροσώπου που κλήθηκε στην περιοχή, και τους φακέλους, ως στοιχεία, στον εισαγγελέα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει, αν αρκεί μια απλή επανακαταμέτρηση ή απαιτείται κάποια άλλη διαδικασία.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τις απόψεις να διίστανται, για το αν πρόκειται για απλή αμέλεια ή όχι, αν και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει το περιεχόμενο των φακέλων.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χαμός στο Ποτάμι με τα πονηρά βίντεο του Σ.Θεοδωράκη για την "πρώτη φορά" που το "έκαναν"



"Της μουρλής" γίνεται από χθες στο Ποτάμι με τα "ροζ" διαφημιστικά προεκλογικά βίντεο που κυκλοφόρηε ο Σ.Θεοδωράκης και την εξομολόγηση δύο γυναικών για την "πρώτη τους φορά"!  
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Περικλής Βαλλιάνoς με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι «οι "διαφημίσεις" αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ» προσθέτοντας ότι «προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι».
Ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ζητά, μάλιστα, συγγνώμη «για τα ανοσιουργήματα αυτά» και καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη «να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των "διαφημίσεων" αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο».
Ανάλογη αντίδραση σημειώνεται και από άλλα μέλη του κόμματος.
Ας δούμε τα "πονηρά" ποταμίσια βίντεο:


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗΣ (1901)


«ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ»
 
… «Τελικά, είδα το θόλο του ναού της Ιερουσαλήμ. Πάνω του ήταν ένα αστέρι. Μέσα στην εκκλησία μυριάδες άνθρωποι συνέρρεαν και πάλι πολλοί προσπαθούσαν να μπουν. Ήθελα να κάνω το σημείο του σταυρού, αλλά ο γέροντας μου άρπαξε το χέρι και είπε: «Εδώ είναι το βδέλυγμα της ερημώσεως». Έτσι μπήκαμε στoν ναό, που ήταν γεμάτος από ανθρώπους. Είδα μια “Αγία Τράπεζα”, στην οποία έκαιγαν κεριά από λίπος ζώων. Στην "Αγία Τράπεζα" ήταν ένας βασιλιάς με κόκκινα, φλογισμένος, πορφυρός. Στο κεφάλι του ήταν ένα χρυσό στέμμα με ένα αστέρι. Ρώτησα το γέροντα: «Ποιος είναι αυτός»; Μου απάντησε: «Ο Αντίχριστος». Ήταν πολύ ψηλός με μάτια σαν φωτιά, μαύρα φρύδια, ξυρισμένο μούσι, θηριώδης, πανούργος, διαβολικός, με τρομακτικό πρόσωπο. Ήταν μόνος του στην Αγία Τράπεζα και έτεινε τα χέρια στους ανθρώπους. Είχε νύχια σουβλερά σαν της τίγρης και φώναζε: «Είμαι ο Βασιλιάς. Είμαι ο Θεός. Είμαι ο Αρχηγός. Αυτός που δεν έχει τη σφραγίδα μου θα θανατωθεί».

Όλοι οι άνθρωποι έπεσαν κάτω και τον προσκυνούσαν και εκείνος άρχισε να βάζει τη σφραγίδα του στα χείλη τους και στα χέρια τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να λάβουν λίγο ψωμί και να μην πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα. Γύρω από τον Αντίχριστο, οι υπηρέτες του οδηγούσαν αρκετούς ανθρώπους των οποίων τα χέρια ήταν δεμένα, που δεν είχαν πέσει να τον προσκυνήσουν. Αυτοί είπαν: «Είμαστε Χριστιανοί, και όλοι πιστεύουμε στον Κύριό μας Ιησού Χριστό»! Ο Αντίχριστος σύντριψε τις κεφαλές τους αστραπιαία, και το Χριστιανικό αίμα άρχισε να ρέει.
Ένα παιδί οδηγήθηκε μετά στην "Αγία Τράπεζα" του Αντιχρίστου να τον προσκυνήσει, αλλά τολμηρά διακήρυξε: «Είμαι Χριστιανός και πιστεύω στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, αλλά εσύ είσαι μεσίτης και υπηρέτης του σατανά»! - «Θάνατος σ’ αυτόν»!, αναφώνησε ο Αντίχριστος. Άλλοι που δέχθηκαν το σφράγισμα του Αντιχρίστου έπεσαν κάτω και τον προσκύνησαν.

Ο αντίχριστος στον θρόνο του προσκυνούμενος από τους
πλανεμένους, λεπτομέρεια, (τοιχογραφία - Ι.Μονή Osogovo των Σκοπίων). 
Ξαφνικά, ένα βουητό από κεραυνό αντήχησε, και χιλιάδες αναλαμπές αστραπών άρχισαν να αναβοσβήνουν. Βέλη άρχισαν να χτυπούν τους υπηρέτες του Αντιχρίστου.  Έπειτα, ένα μεγάλο φλεγόμενο βέλος άστραψε και χτύπησε τον ίδιο τον Αντίχριστο στο κεφάλι. Καθώς κουνούσε το χέρι του, το στέμμα του έπεσε και συνετρίβη στο έδαφος. Μετά εκατομμύρια πουλιά πέταξαν και κούρνιασαν στους υπηρέτες του Αντιχρίστου. Ένιωσα το γέροντα να με παίρνει από το χέρι.

Προχωρήσαμε περισσότερο, και εγώ είδα πάλι πολύ αίμα Χριστιανών. Ήταν εδώ που θυμήθηκα τις λέξεις του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο βιβλίο της Αποκάλυψης ότι το αίμα θα έφτανε ως το χαλινάρι του αλόγου. Σκέφτηκα: «Θεέ μου, σώσε μας»! Εκείνη τη στιγμή είδα Αγγέλους να πετούν και να ψάλουν «Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ»!

Ο γέροντας κοίταξε πίσω, και άρχισε να λέει: «Μη λυπάσαι, γιατί σύντομα, πολύ σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου! Προσευχήσου στον Κύριο. Ο Θεός είναι εύσπλαχνος σε όσους τον υπηρετούν».

Ο καιρός πλησίαζε στο τέλος. Έδειξε προς την Ανατολή, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να προσεύχεται. Κι εγώ προσευχήθηκα μαζί του. Μετά ο γέροντας άρχισε να απομακρύνεται γρήγορα από τη γη εις τας Ουρανίους Μονάς. Καθώς το έκανε αυτό, θυμήθηκα ότι δεν γνώριζα το όνομά του, και έτσι ικέτεψα δυνατά: «Πάτερ, ποιο είναι το όνομά σου»; Τρυφερά απάντησε: «Σεραφείμ του Σαρώφ». Αυτά είναι που είδα και κατέγραψα για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Ένα μεγάλο κουδούνι χτύπησε πάνω από το κεφάλι μου, άκουσα τον ήχο και σηκώθηκα από το κρεβάτι. «Κύριε, ευλόγησε και βοήθησέ με, μέσω των προσευχών του Αγίου Γέροντα! Με φώτισες, τον αμαρτωλό δούλο σου, τον ιερέα Ιωάννη της Κροστάνδης».
ΠΗΓΗ : «Voronezh Eparchy Messenger" 11,1992,
               www.imdleo.gr
http://tribonio.blogspot.gr/2014/05/1901.html

Η ΝΕΡΙΤ στην υπηρεσία της Νέας Τάξης.

Γιώργο καλημέρα, Χριστός Ανέστη
Δε μας έφταναν οι Δήμαρχοι των gay pride που απ' ότι φαίνεται επανεκλέγονται πανηγυρικά, δε μας έφτανε η Αυστρία και οι ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης, έχουμε και την κρατική τηλεόραση, την οποία πληρώνουμε, να μας κάνει πλύση εγκεφάλου. Σάββατο βράδυ 17 του μηνός, τα παιδιά κοιμούνται κι εγώ με τη γυναίκα μου χαλαρώνουμε μπροστά στην TV, μετά από μια κουραστική μέρα. Κατά τις 22:30 ξεκινάει μια ταινία στη ΝΕΡΙΤ με τίτλο "The kids are all right". Κι εκεί που περιμένουμε να είναι μια ακόμα αμερικανιά, διαπιστώνουμε ότι η ταινία έχει θέμα μια οικογένεια με δυο μαμάδες λεσβίες, οι οποίες μεγαλώνουν 2 παιδιά, 1 αγόρι κι 1 κορίτσι, τα οποία έχουν γεννήσει αυτές οι δύο με σπέρμα από τον ίδιο δότη (άρα τα παιδιά είναι ετεροθαλή αδέφλια). Φυσικά τα παιδιά τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα, μεγάλωναν φυσιολογικά και ήταν ευχαριστημένα με την όλη κατάσταση (εξού κι ο τίτλος "all right"). Οι σκηνές βέβαια ήταν ζόρικες, σου ερχόταν να ξεράσεις. Και το κερασάκι στην τούρτα: το σήμα της ταινίας ήταν μπλε, δηλαδή κατάλληλο με επιθυμητή τη γονική συναίνεση. Κι ερωτώ: Που είναι το ΕΡΣ; Τι άλλο θέλει ο κόσμος για να καταλάβει που πάμε και να ξυπνήσει; Ως πότε ακόμα θα τους ανεχόμαστε; Αυτό επιθυμούν οι σημερινοί γονείς για τα παιδιά τους; Θα ήταν οι σημερινοί γονείς περήφανοι για τα παιδιά τους εάν τα έβλεπαν έτσι;
 
Καλή συνέχεια
Ηλίας
 
 
ΠΗΓΗ

H Ρεπούση αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ 17/5/2014 - ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Ένα γεράκι θα προστατεύει τα περιστέρια του Πάπα Φραγκίσκου.."εάν δεν τα καταφερει και το γεράκι θα βάλουν μαχητικό αεροσκάφος"




Ένα γεράκι αγόρασε το Βατικανό, προκειμένου να προστατεύσει τα περιστέρια του Πάπα, δύο εκ των οποίων πέθαναν το τελευταίο διάστημα, έπειτα από επιθέσεις που δέχθηκαν από κοράκια και γλάρους.
Η απόφαση για την αγορά ελήφθη από τον ίδιο τον Ποντίφικα, προκειμένου το γεράκι να «αποκρούει» τις επιθέσεις άλλων πουλιών στα ιερά περιστέρια.
Το γεράκι ονομάζεται «Sylvia» και είναι ειδικά εκπαιδευμένο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το άνοιγμα των φτερών του φτάνει στο 1,2 μέτρα.
Τέλος στο Βατικανό ελπίζουν πως με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχουν άλλες απώλειες περιστεριών.
Σχόλιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ:
Γνωστόν εἶναι ὅτι πρίν λίγο καιρό,  δέχθηκαν θανατηφόρα ἐπίθεση ἀπό κοράκια καί γλάρους δύο λευκά περιστέρια πού πέταξε ὁ πάπας εἰς ἔνδειξιν "εἰρήνης".
article-2546218-1AF8872C00000578-322_634x471
Σαφέστατον σημεῖον τοῦ Θεοῦ, πώς ἡ "εἰρήνη" τοῦ πάπα δέν εἶναι ἀρεστή σέ Αὐτόν, διότι ὁ Τριαδικός Θεός τόν Ὁποῖον αἱρετικῶς ἑρμηνεύει ὁ παπισμός, πρῶτον εἶναι ὁ Μόνος Εἰρηνοποιός κατά τό Εὐαγγέλιο καί δεύτερον δέν ἐκπροσωπεῖται ἀπό κανέναν αἱρετικό!
Seagull attacks dove
Ἄν νομίζει ὁ πάπας, πώς τό γεράκι πού θά τρώει τά κοράκια πού θά τρῶνε τά περιστέρια, θά σταματήσει τά σημεῖα τοῦ Θεοῦ ἐναντίον τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί τῆς ἔπαρσής του νά παριστάνει τόν master τοῦ πανθρησκειακοῦ σύμπαντος, εἶναι πικρά γελασμένος!
Ἄν μήτι ἄλλο, εἶναι τραγελαφικό ἀστεῖο νά τά βάζει ὁ ὁποιοσδήποτε μέ τόν Παντοδύναμο Θεό καί μάλιστα μέ ἕνα κοράκι!
Ἀπό δῶ νά καταλάβει κανείς, πώς καμία κοινωνία μέ τήν χάρη, τήν ἐνέργεια καί τήν δύναμη τοῦ Ἁγίου Πνεύματος δέν ἔχει οὔτε ὁ πάπας πού δέν ἔλαβε "τό ἄνωθεν μήνυμα", οὔτε ὅσοι τόν ἀκολουθοῦν ὡς μαῦρες σκιές του!
Τό "λευκό περιστέρι" τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ, πάντα θά βγαίνει νικητής, μέ πολλά ἐπιπλέον ἐκ Θεοῦ σημεῖα πού ἕπονται νά ἀκολουθήσουν, σέ κάθε δαιμονικό σχέδιο τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί τῶν ἀσπαστῶν του!
 ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

http://katanixis.blogspot.gr

Αφιερωμένο στους Εθνοπροδότες.


Θα το χρειαστείτε στις 25 Μαΐου...

Εκκλησία Αγ. Ελευθερίου μοιράζονται τρόφιμα με ψηφοδέλτια

Αυγουστίνος Καντιώτης: «Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα»!!!

Συνταρακτική ομιλία του Μακαριστού Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για την πείνα και τα δεινά που έρχονται στη χώρα μας.


http://epanastasilae.blogspot.gr
http://logia-tou-aera.blogspot.gr

Μετά την Ουκρανία το Βερολίνο στοχεύει τη Βουλγαρία;


20140518-090234.jpg
«Η γερμανική κυβέρνηση ανησυχεί ότι η πιο φτωχή χώρα –μέλος της ΕΕ,η Βουλγαρία, θα πέσει στην επιρροή της Μόσχας» προειδοποιεί το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ .Επικαλείται μάλιστα πληροφορίες της διαβόητης γερμανικής μυστικής υπηρεσίας BND ότι η Μόσχα θέλει να εκμεταλλευτεί τη Βουλγαρία ως «πολιτικό προγεφύρωμα». Ο εκβιασμός των Γερμανών ωμός. Η πιο φτωχή χώρα της ΕΕ δεν μπορεί να διατηρεί στενές σχέσεις με τη Ρωσία!
Της Ιωάννας Καρδάρα
Ποιο είναι το θέμα: Η Ρωσία ξεκινά την κατασκευή του αγωγού South Stream που θα μεταφέρει φυσικό αέριο μέσω της Μαύρης Θάλασσας και
της Βουλγαρίας στην Αυστρία. Το Ευρωπαικό κοινοβούλιο τάχθηκε μάλιστα κατά της κατασκευής αυτού του αγωγού Αντίθετα, το κοινοβούλιο της Βουλγαρία αντέδρασε και προσπαθεί να τροποποιήσει το ενεργειακό δίκαιο και να απαλλάξει τον υποθαλάσσιο αγωγό από τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ευρωπαική Επιτροπή αντέδρασε σκληρά και προειδοποίησε τη Σόφια με κυρώσεις. . Ο γερμανός Επίτροπος Ενέργειας της ΕΕ Γκίντερ Ετινγκερ απείλησε ότι «αν η Σόφια τροποποιήσει το νόμο , τότε θα αντιδράσει αναλόγως και θα αναλάβει νομικά μέτρα για να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
” «Η Βουλγαρία είναι ένας εύκολος στόχος για το Κρεμλίνο , επειδή η χώρα εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τις εισαγωγές ενέργειας από τη Ρωσία για να επιβιώσει» γράφει το Σπίγκελ. «Το ένα τρίτο της οικονομικής παραγωγής της Βουλγαρίας ελέγχεται άμεσα ή έμμεσα από τη Μόσχα»λένε οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες γράφει το γερμανικό περιοδικό .Θεωρεί αδιανόητο μάλιστα το γεγονός ότι «ο κυβερνών συνασπισμός της Βουλγαρίας – που αποτελείται από το Σοσιαλιστικό Κόμμα και το Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες, το οποίο εκπροσωπεί την τουρκική μειονότητα της χώρας – είναι στενά συνδεδεμένος με τη Μόσχα» .
Γιατί κόπτονται τόσο οι Γερμανοί; Όπως και οι Αμερικανοί άλλωστε ,στηρίζουν την κατασκευή ενός άλλου αγωγού –του ΤΑΡ -ο οποίος θα μεταφέρει αζερινό φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν μέσω Τουρκίας, Ελλάδας, Αλβανίας και από εκεί υποθαλάσσια στην Ιταλία. Η Ελλάδα μάλιστα μετέχει στην κατασκευή του αγωγού TAP, ερχόμενη σε αντίθεση με τη Μόσχα και βάζοντας τέλος στη σφοδρότατη επιθυμία του ηγέτη του Κρεμλίνου Βλαντιμίρ Πούτιν να κατασκευαστεί μέσω Βουλγαρίας και Ελλάδας και εν συνεχεία μέσω Αδριατικής αγωγός ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ιταλία, το νότιο παρακλάδι του South Stream, για τον οποίο συζητούσαμε τόσα χρόνια, από την εποχή της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή. Τη διέλευση του ρωσικού αγωγού από την Ελλάδα είχε υπονομεύσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, υπηρετώντας τους πολιτικούς και οικονομικούς στόχους των ΗΠΑ.

Τώρα η Μόσχα έχει αλλάξει σχέδια και κατασκευάζει αγωγό που θα διέλθει από τη Βουλγαρία με προορισμό την Αυστρία. Η ρωσική Gazprom βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη Βουλγαρική κυβέρνηση για την κατασκευή του αγωγού ,αλλά το Βερολίνο πιέζει ασφυκτικά τη Σόφια να σταματήσει το έργο. Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ μετέβη στη Σόφια και συναντήθηκε με τον δεξιό πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ, σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στα σχέδια της σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Ο δεξιός πρόεδρος της Βουλγαρίας υπάκουσε πρόθυμα και έκανε λόγο για «εξελίξεις υψηλής επικινδυνότητας σε όλη την περιοχή», εκφράζοντας φόβους ότι ο Πούτιν θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει τη Βουλγαρία και τα Βαλκάνια, προσπαθώντας να εντάξει αυτά τα κράτη στη σφαίρα επιρροής του.Η ελεγχόμενη από τους Σοσιαλιστές κυβέρνηση επιμένει όμως και ο υπουργός Ενέργειας ,Ντράγκομιρ Στόινεφ κατέστησε σαφές ότι η Βουλγαρία δεν θα υποκύψει στις γερμανικές πιέσεις και θα ξεκινήσει την κατασκευή του αγωγού άμεσα .Ο χρόνος θα δείξει πως θα κινηθεί η Ρωσία του Πούτιν και αν οι πιέσεις της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα φτάσουν μέχρι την ανατροπή της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Βουλγαρίας
ΠΗΓΗ

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΟ

Θαύμα Οσίου Μαρτίνου Επισκόπου Φραγκίας όντας εν ζωή - Το δαιμόνιο της αυτοκτονίας.
Ο Άγιος ενώ περνούσε μέσα από την πόλη (ο άγιος ήταν επίσκοπος Κωνσταντίνης της σημερινής Τουρζ της Γαλλίας), βρήκε...

σε ένα μέρος κάποιον νέο απηγχονισμένο και είπε στους εκεί παρευρισκομένους.
«Τούτο το κακό έγινε συνεργεία του διαβόλου», Και αφού στάθηκε προς την ανατολή, έκανε προσευχή στον Θεό αρκετή ώρα. Έπειτα είπε: «Το πνεύμα το ακάθαρτο και πονηρό, που παρακίνησε τούτον τον νέο να κρεμασθεί στην αγχόνη εν ονόματι του Κυρίου μας Ιησού Χριστού φανερώσου μπροστά σε όλους, για να σε δούμε». Αμέσως με τα λόγια αυτά φανερώθηκε το δαιμόνιο σαν αραπόπουλο, κρατώντας στα χέρια του σχοινί, τα μάτια του ήσαν σαν φωτιά, τα χείλη του μαύρα, τα δόντια του λευκά, τα χέρια του μακριά, τα πόδια του στραβά και η γλώσσα του κρεμασμένη έξω από το στόμα του, σαν του λυσσασμένου σκυλιού.

 

Τότε του λέγει ο Άγιος: «Πνεύμα ακάθαρτο και πονηρό, ποιά είναι η εργασία σου;» Εκείνο απάντησε: «Η εργασία μου είναι να παρακινώ τους ανθρώπους σε αυτοκτονία, διότι σε αυτό με διόρισε ο αρχηγός μου ο σατανάς». Λέγει ο Άγιος: «Και για ποιά αιτία παρακίνησες τούτον τον νέον να κρεμασθεί;».
Τότε το δαιμόνιο άρχισε να κατηγορεί τον αυτόχειρα, λέγοντας:

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν πρώτα ειδωλολάτρης και υστέρα έγινε Χριστιανός, όμως δεν ζούσε σύμφωνα με τις εντολές που παράλαβε, αλλά έκανε τα κακά του θελήματα, και δεν σκεπτόταν την αιώνια κόλαση. Είχε δοθεί όλως διόλου στις κακίες, βάζοντας με την θέληση του τον λαιμό του κάτω από τον ζυγό της αμαρτίας και αφού πληγώθηκε ολόκληρος από το κεφάλι έως τα πόδια έχασε την ελπίδα της σωτηρίας του. Έτσι βρήκα και εγώ την ευκαιρία και τον παρακίνησα να κρεμασθεί, για να τον έχω μαζί μου στην κόλαση. Διότι αυτός είναι ο δικός μου μεγάλος αγώνας».Τότε ο Άγιος είπε στον δαίμονα: «Δόλιε και φονιά, συ είσαι εχθρός και κατήγορος και συ παρακίνησες τούτον τον δυστυχή να παραδοθεί στο σκοτάδι και στην απώλεια, και τον κατάντησες σε άθλια κατάσταση, τώρα δε τον κατηγορείς, ότι αυτός έγινε αίτιος να κρεμασθεί και όχι συ; Γι αυτό σε προστάζει ο Ιησούς Χριστός, δι’ εμού του ταπεινού, να πας να κατοικήσεις στην άκρη της οικουμένης έως ότου έλθει η συντέλεια του κόσμου και να κατεβείς με τους συντρόφους σου στον Άδη, ο όποιος είναι ετοιμασμένος για σας».Και αμέσως ο δαίμονας χάθηκε.
 

Μετά από αυτά πλησίασε ο Άγιος τον νεκρό και είπε αυτήν την προσευχή:
«Κύριε ο Θεός μου, ο έχων άμετρον συμπάθειαν και πέλαγος ευσπλαγχνίας ανεκδιήγητον, μη παρίδης το πλάσμα των χειρών σου, αλλά ως αγαθός και φιλάνθρωπος επίβλεψον εξ ύψους αγίου σου, και ανάστησον τον νεκρόν τούτον, ίνα δοξάζηται το πανάγιον όνομά σου εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν». Και αμέσως αναστήθηκε ο νεκρός και πέφτοντας στα πόδια του Αγίου είπε:
«Σε ευχαριστώ, Άγιε του Θεού, διότι δεν με άφησες τον αμαρτωλό στον φρικτό και πικρό εκείνο τόπο του Άδου, αλλά σε παρακαλώ οδήγησέ με, για να τύχω της σωτηρίας μου». Τότε ο Άγιος είπε:
«Επειδή, παιδί μου δοκίμασες και είδες το μεγάλο κακό, που προξενούν στον άνθρωπο οι αμαρτίες, γι αυτό άξια μετανόησε, κλάψε για τις αμαρτίες σου, μίσησε αυτές και πάρε απόφαση από σήμερα να απέχεις από κάθε κακό».Αφού κατόπιν του έδωσε τον πρέπονται κανόνα και αφού τον καθοδήγησε πως πρέπει να περνά την ζωή του και να κάνη έργα της μετανοίας τον άφησε να φύγει.


ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ.

Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.


http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7446.html

Ακυρώνουν μαζικά οι Ρώσοι τουρίστες λόγω κυρώσεων από ΕΕ - Ζημιά άνω των 400 εκ. ευρώ...

Μεγάλη "νίλα" στις αφίξεις τουριστών από την Ρωσία και το όνειρο του 1.200.000 τουριστών από την ισχυρή τουριστικά ρωσική αγορά θα μείνει όνειρο, όπως όλα δείχουν, λόγω των κυρώσεων της ΕΕ που έχει δυσκολέψει την έκδοση βίζας.
Ηδη η μείωση που υπολογιζόταν σε 25% μέχρι χθες, υπολογίζεται σε 40% σήμερα μετά την ακύρωση μεγάλων πακέτων που θα κατευθύνονταν σε Βόρεια Ελλάδα, Κρήτη και Επτάνησα.
Τα ίδια πακέτα μεταφέρθηκαν στην Τουρκία και ίσως αυτό καθ'αυτό το πρόβλημα είναι το μικρότερο: Οι Ρώσοι τουρίστες δαπανούν 1000 ευρώ το κεφάλι κατά μέσο όρο και είναι οι πρώτοι με διαφορά την στιγμή που οι Γερμανοί κινούνται περί τα 600 ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε ακύρωση άφιξης Ρώσου τουρίστα σημαίνει εισόδημα από σχεδόν δύο δυτικοευρωπαίους σε επίπεδο εισροής τουριστικού συναλλάγματος.
Αλγεινή εντήπωση έχει προκαλέσει στην Μόσχα η ακύρωση (δύο φορές) της επίσκεψης της υπουργού Τουρισμού ¨Ολγας Κεφαλογιάννη και φαίνεται ότι υπάρχει και κεντρική προς "πολιτική οδηγία" για να αποφεύγεται η Ελλάδα ως χώρα προορισμού.
Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι θα είναι ευχής έργο να φτάσουν τους 800.000 οι Ρώσοι τουρίστες εφέτος, αλλά εκφράζεται ανησυχία ότι θα είναι ακόμα ολιγότεροι.
Σε οικονομικό επίπεδο αυτό υπολογίζεται σε απώλεια 400-500 εκατ. ευρώ το ολιγότερο.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα με την δραματική μείωση του τουριστικού ρεύματος από την Ουκρανία, που πέρσι είχε "δώσει" 150.000 τουρίστες στην χώρα μας με μέστο όρο δαπάνης τα 650 ευρώ. κατά κεφαλή.
Οι τουρίστες αυτοί προέρχονταν κατά συντριπτικό ποσοστό από τις πλούσιες ρωσόφωνες περιοχές στις οποίες τώρα μαίνεται απελευθερωτικός πόλεμος και ήδη η μείωση των αφίξεων υπολογίζεται σε 80% με οικονομική ζημιά για την χώρα να ξεπερνά τα 60 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.
Τα παραπάνω δείχνουν και κάτι άλλο: Πόσο ευμετάβλητος και ασταθής είναι ο δείκτης εσόδων για μία οικονομία που σητρίζεται στον τουρισμό, από συγκυριακά γεγονότα.
Η Αραβική Ανοιξη και η αναταραχή στις βορειοαφρικανικές χώρες εκτόξευσε τον ελληνικό τουρισμό. Τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία και η σύγκρουση στην Α.Ευρώπη με ολες τις πολιτικές επιπτώσεις, αντιστρέφει την τάση...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στη Ρωσία θα τιμωρείται η παραγωγή μεταλλαγμένων ως τρομοκρατία

«Ένα Νομοσχέδιο που κατατέθηκε στο ρωσικό κοινοβούλιο επιδιώκει να επιβάλει τιμωρία μέχρι ποινική δίωξη στους παραγωγούς των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών που είναι επιβλαβείς για την υγεία ή το περιβάλλον.
 
Το νομοσχέδιο που υποβλήθηκε την Τετάρτη τροποποιεί το νόμο της Ρωσίας που ρυθμίζει τα ΓΤΟ και κάποιους άλλους νόμους και προβλέπει την πειθαρχική δίωξη των ατόμων και των επιχειρήσεων, οι οποίες παράγουν ή διανέμουν επιβλαβή προϊόντα βιοτεχνολογίας και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους οι οποίοι αποτυγχάνουν να τους ελέγχουν σωστά.
 
Στη χειρότερη περίπτωση, μια ποινική υπόθεση μπορεί να κινηθεί εναντίον μιας εταιρείας που ασχολείται με την εισαγωγή μη ασφαλών ΓΤΟ στη Ρωσία. 
 
Οι χορηγοί του νομοσχεδίου λένε ότι η τιμωρία για τέτοιες πράξεις πρέπει να είναι συγκρίσιμη με την τιμωρία που κατανέμεται σε τρομοκράτες, όταν οι δράστες δρουν εν γνώσει και βλάπτουν πολλούς ανθρώπους ».
 
atheatignosi
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

Στο πλαίσιο συζήτησης για το θέμα των εθνικών μειονοτήτων της Κριμαίας, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι...



αν είναι να αναγνωριστεί το δικαίωμα του αυτόχθονος πληθυσμού σε οποιαδήποτε μειονότητα η πρώτη από αυτές θα πρέπει να είναι οι Έλληνες, οι οποίοι «βρίσκονταν εκεί πριν από εμάς και εσάς»!
 
Αναφερόμενος στο ζήτημα της αναγνώρισης των Τατάρων της Κριμαίας ως αυτόχθονα πληθυσμό της χερσονήσου ο πρόεδρος Β. Πούτιν δήλωσε ότι η συζήτηση θα πρέπει να γίνει με πολλή προσοχή. 
 
Την ίδια στιγμή, σε αντιπαράθεση στους Τουρκοτατάρους που έφθασαν στην Κριμαία μόλις το 14ο αιώνα είπε ότι, «για παράδειγμα, οι Έλληνες θα μπορούσαν να ζητήσουν μία τέτοια κατάσταση πιο ήρεμα».
 
Ο Ρώσος ηγέτης μίλησε, σήμερα την Παρασκευή, στη Μόσχα σε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της κοινότητας των Τατάρων της Κριμαίας, ενώπιον πολλών ξένων μέσων ενημέρωσης. 
 
«Οι Έλληνες ήταν εκεί πολύ πριν από εμάς και εσάς», συμπλήρωσε τη δήλωσή του σε πολύ σοβαρό τόνο ο πρόεδρος Πούτιν!
 
Όπως αναφέρει το Ukrinform, οι κριμαϊκές αρχές έχουν απαγορεύσει τις μαζικές διαδηλώσεις στη χερσόνησο μέχρι τις 6 Ιουνίου. 
 
Την ερχόμενη Κυριακή οι Τάταροι της Κριμαίας ήθελαν να κάνουν συγκέντρωση στην Συμφερόπολη για να σηματοδοτήσουν την 70η επέτειο από την απέλαση των Τατάρων της Κριμαίας από τον Στάλιν. Βέβαια αυτή η συγκέντρωση δεν πρόκειται πλέον να γίνει.