Το ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ timing της προφητείας… «οι Τούρκοι θα γνωρίζουν το μυστικό τρεις μέρες πριν»


vardakas
«Το Grexit, ένας άλλοτε θεωρητικός φόβος των ευρω-πεσσιμιστών, μπορεί πλέον να καταστεί πραγματικότητα.
Βήμα προς βήμα πως θα πραγματοποιηθεί η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ περιγράφει η Wall Street Journal, μετά το τελεσίγραφο – σοκ των Ευρωπαίων ηγετών το βράδυ της Τρίτης πως ή η ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε συμφωνία έως την Κυριακή 12 Ιουλίου με τους δανειστές της ή αποχωρεί οριστικά από την Ευρωζώνη.
Όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal, το Grexit, ένας άλλοτε θεωρητικός φόβος των ευρω-πεσσιμιστών, μπορεί πλέον να καταστεί πραγματικότητα.
Εάν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει με τους δανειστές της έως τις 12 Ιουλίου, μπορεί να φύγει από το ευρώ, παρά το γεγονός πως η δημιουργία της Ευρωζώνης προέβλεπε τη σύσταση ενός μη αναστρέψιμου ενιαίου νομίσματος.
Καθώς δεν υπάρχει ακριβής διαδικασία αποχώρησης μιας χώρας από το ευρώ – βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και των ευρωπαϊκών συνθηκών, κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να προβλέψει πως ακριβώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη».
¨Τζακ Λιού προς ΕΕ: «Μην προκαλέσετε Grexit – Είναι γεωπολιτικό λάθος και κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία»
Ανήσυχος εμφανίζεται ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Τζακ Λιού με την προοπτική ενός Grexit μετά την Κυριακή καθώς αυτό σε συνδυσμό με την κινεζική χρηματιστηριακή κρίση θα αποτελέσει απειλή για την παγκόσμια οικονομία και θα καταστρέψει τους αμερικανικούς γεωπολιτικούς σχεδιασμούς καθώς θα η Ελλάδα θα αναζητήσει αλλού βοήθεια.
Ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ ζήτησε διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ΔΝΤ στην έκθεσή του έχει δίκιο. Το χρέος δεν είναι βιώσιμο.
Η κυβέρνηση Ομπάμα προειδοποιεί την Ευρώπη ότι αν επιτρέψει μια χρηματοπιστωτική και οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας θα ήταν γεωπολιτικό λάθος, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, όπως μεταδίδει το Reuters.
«Νομίζω ότι είναι άγνωστος ο κίνδυνος για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία … Νομίζω ότι είναι γεωπολιτικά λάθος.» είπε μιλώντας στο ινστιτούτο Brookings στην Ουάσινγκτον
¨Οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους σχέδια μέσα από αυτά όμως γίνεται το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ¨ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Μετά τα οικονομικά τεκταινόμενα έρχονται και τα γεωπολιτικά…
Μετά τι;
Το σχέδιο του ΘΕΟΥ να ανυψώσει την νέα Ρωμιοσύνη στην πρωτεύουσα της την Κωνσταντινούπολη…
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«Οἱ Τοῦρκοι θὰ μάθουν τὸ μυστικὸ 3 μέρες γρηγορώτερα ἀπὸ τοὺς Χριστιανούς». ΠΗΓΗ
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σημείωσις: Οἱ προφητεῖες αὐτούσιες καὶ τὰ σχόλια στὶς παρενθέσεις ἐλήφθησαν ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου.Τοῦ Στεργίου Σάκκου
Καθηγητοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

ΠΗΓΗ

ΕΣΗΕΑ: Πειθαρχικές διώξεις στους «δημοσιογράφους» Τρέμη, Πρετεντέρη, Πορτοσάλτε, Καψή, Χούκλη, Μαλέλη, Οικονόμου, Κονιτόπουλου, Σαράφογλου


Δελτίο MEGAΠειθαρχικές διώξεις κατά δημοσιογράφων, που πρωτοστάτησαν την περασμένη εβδομάδα στη μαζική προσπάθεια της παραπληροφόρησης και της τρομοκράτησης των πολιτών, αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις αφορούν στους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκου Κονιτόπουλου, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από το ΣΚΑΙ και της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Στο μεταξύ, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, το οποίο έβλεπε βίντεο από τις επίμαχες τοποθετήσεις των παραπάνω δημοσιογράφων και διάβαζε τις επώνυμες καταγγελτικές επιστολές πολιτών, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τηλεοπτικά κανάλια επιχείρησαν να διαγράψουν από τις web πλατφόρμες τα επίμαχα βίντεο.

Παράλληλα, η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να συνεχιστεί η έρευνα με προσκόμιση αποδεικτικών βίντεο για δημοσιογράφους τους οποίους κατήγγειλαν ονομαστικά πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός και από την ΕΣΗΕΑ, ανάλογη για το ρόλο των εκπομπών γίνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αλλά και από την Εισαγγελία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.


ΠΗΓΗ

Capital controls = ΚΑΡΤΑ



1. Πως μπορείς να σπρώξεις εκβιαστικά τους ηλικιωμένους στην εξοικείωση με την Κάρτα; Μα φυσικά με capital controls!

2. Όταν ηρεμήσει η κατάσταση, τι θα μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων; Χωρίς Κάρτα, πέθανες!

Ήταν σχεδιασμένο ή προέκυψε; Έτσι ή αλλιώς, μήπως τώρα όλα γίνονται για να πάρει ο κόσμος Κάρτες;

- Βαρουφάκης λίγο πριν παραιτηθεί: «Αν χρειαστεί θα έχουμε παράλληλη ρευστότητα και IOU τύπου Καλιφόρνιας σε ηλεκτρονική μορφή. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πριν μία εβδομάδα»

- Γιατί δίδονται τη βδομάδα πάνω από 300€ από τα ATM και μόνο 120€ από τα ταμεία των τραπεζών; Γιατί για τις συναλλαγές με Κάρτες δεν υπάρχει όριο; Δεν συνιστά αυτό ρατσιστική διάκριση εις βάρος αυτών που δεν έχουν ή/και δεν θέλουν να έχουν τις κάρτες;

Θα σταματήσουν όμως στις Κάρτες; Μήπως οι Κάρτες είναι το πρώτο βήμα; Τι σχεδιάζουν για την εποχή μετά τις Κάρτες;

Aπαντήσεις στην εισήγηση του κου Στάθη Αδαμόπουλου με τίτλο: «H νέα τεχνολογία θέλει να αλλάξει τον τρόπο που πληρώνουμε για το καθετί, αλλά με ποιό κόστος; Επιπτώσεις της αχρήματης κοινωνίας στο άτομο, στην κοινωνία, στη δημοκρατία», στην Ημερίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών «Κοινωνία χωρίς μετρητά: Προοπτική ή Εφιάλτης;» που έγινε στις 28/06/2015 στο ΣΕΦ:


Οι υπόλοιπες ομιλίες ΕΔΩ

Παραίτηση Βαρουφάκη: η αποστολή εξετελέσθη - όλα ήταν προσχεδιασμένα!

΄alt
Ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε και το έριξε στις... μπύρες!
Η αποστολή του Βαρουφάκη εξετελέσθη! Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να δημιουργήσει τεχνητή έλλειψη ρευστού και τους ηλικιωμένους δηλ. το πλέον αρνητικό ως προς την "εξέλιξη" τμήμα του λαού να ...εκλιπαρεί για να βγάλει κάρτα, να στηθεί στην ουρά και να πάρει το 50άρικο ή 60άρικο...
Οι δικές μας πληροφορίες λέγανε από μήνες ότι στις ΗΠΑ τον περιμένανε από την αρχή του χρόνου για να πάει να μείνει τον Σεπτέμβριο μόνιμα εκεί. Άρα όλα ήταν προσχεδιασμένα...
Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός, ώστε να πάρουν όλοι καρτούλα η οποία γρήγορα θα μετασχηματιστεί σε Κάρτα του Πολίτη που θα συμπεριλαμβάνει τα πάντα: ταυτότητα, άδεια οδήγησης, κάρτα υγείας κ.α.
Όλα τα άλλα είναι τα προσχήματα...
Θα προλάβουν;

Σχετικό:
Βαρουφάκης: ο νέος Γκάι Φωκς, ηγέτης των ...Αnonymous;
Τον Γκάι Φωκς πάντως στο τέλος τον πιάσανε...

ΠΗΓΗ

ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


image

Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να ασκηθούν οι πρώτες διώξεις στους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σταθμών που πρωτοστάτησαν την περασμένη εβδομάδα στη μαζική επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών. Χρησιμοποιώντας ψευδείς ειδήσεις, παραπλανητικές ειδήσεις, αντιγραφή των εκβιαστικών θέσεων των ξένων δανειστών ενάντια στην κυβέρνηση και τη διενέργεια του δημοψηφίσματος αρχικά και των θέσεων του μαύρου μπλόκ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι αμέσως μετά, οι τηλεοπτικοί σταθμοί και κυρίως οι δημοσιογράφοι έγιναν στόχος των πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας mediatvnews.gr, οι πρώτες διώξεις αφορούν στους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκου Κονιτόπουλου, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από το ΣΚΑΙ και της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Την ώρα που στο πειθαρχικό συμβούλιο έβλεπαν τα βίντεο από τις επίμαχες τοποθετήσεις των παραπάνω δημοσιογράφων στα κανάλια τους και διαβάζονταν οι επώνυμες καταγγελτικές επιστολές πολιτών εναντίον πολλών δημοσιογράφων της τηλεόρασης, έσκασε η “είδηση” πως επιχειρείται να κατέβουν τα επίμαχα βίντεο από τις web πλατφόρμες των τηλεοπτικών καναλιών!

Συγκεκριμένες αναφορές έγιναν στο twitter ότι χάνονται από τον ιντερνετικό “αέρα” των τηλεοπτικών καναλιών, συγκεκριμένες εκπομπές ενημέρωσης! Θυμίζουμε ότι ανάλογη έρευνα για το ρόλο των εκπομπών γίνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αλλά και από την εισαγγελεία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Παρόμοιο είναι και το κατηγορητήριο στο Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Παράλληλα αποφασίστηκε να συνεχιστεί η έρευνα με προσκόμιση αποδεικτικών βίντεο για δημοσιογράφους που κατήγγειλαν ονομαστικά πολίτες.

Όσο για την ΕΣΗΕΑ σήμερα αποπειράθηκε για μια ακόμη φορά να ψηφίσει προεδρείο, κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Φαίνεται ότι η απουσία προεδρείου για ορισμένους συγκεκριμένων παρατάξεων στο ΔΣ της Ένωσης Συντακτών, ακυρώνει και το ρόλο τους ως εκλεγμένα μέλη του ανώτατου θεσμικού συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων. Ή για να το λέμε αλλιώς, κρύβονται πίσω από αυτή τη δυνατότητα για να μην πάρουν θέση και στεναχωρήσουν τους φίλους τους, ενσωματωμένους δημοσιογράφους έναντι της κοινωνίας που συνεχίζει να φωνάζει “Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι”. Αφήνοντας έτσι απροστάτευτους όλους τους δημοσιογράφους του κλάδου που μέσα σε αντίξοοες συνθήκες άκρατου εκφοβισμού και εκβιασμών προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

ΠΗΓΗ

Πλησιάζει το τέλος σας Βοθροκάναλα.

σχόλιο Γ.Θ : Ο λαός άργησε αλλά σας κατάλαβε ότι εσείς είστε ο εχθρός.
Ότι εσείς μας διχάζετε. Ότι εσείς μας χαλιναγωγείτε φασιστικά.
Αυτή η εβδομάδα που οργιάσατε έγινε η αιτία ο λαός να σας σιχάθεί ακόμα πιο πολύ και να εύχεται το τέλος σας. Δεν θα αργήσει. Η Λευτεριά πλησιάζει.



Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη του εθνικού "ΟΧΙ": 61,08% "ΝΑΙ" στην εθνική κυριαρχία επί του 40,5% των ψήφων!


Πολύ μεγάλη τελικά θα είναι η διαφορά στην επιλογή του "ΟΧΙ" και του "ΝΑΙ' με κάπου 20 μονάδες να προηγείται η άρνηση εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας! Συγκεκριμένα στο 40,5% των ψήφων η ομάδα του "OXI"...
(ΣΥΡΙΖΑ, Λαϊκός Σύνδσμος και ΑΝΕΛ) κερδίζει το 61,08% των ψήφων, έναντι του 38,92 του "ΝΑΙ"!

Μάλιστα πριν από λίγο η Singular Logic ανακοίνωσε την εκτίμησή της για 61% ως το τελικό ποσοστό της επικράτησης του "ΌΧΙ".
Κάτι που δεν είχε προβλέψει καμία δημοσκόπηση και επιβεβαιώνεται η ανάλυση του defencenet.gr της περασμένης Παρασκευής για την "κρυφή" ψήφο των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου και την "απείθαρχη ψήφο του ΚΚΕ που θα έκρινε το αποτέλεσμα.

Γράφαμε συγκεκριμένα για τον ρόλο που πιθανόν να διαδραματίσει η "κρυφή" - με την έννοια της μη δημοσιοποίησης στις δημοσκοπήσεις, ψήφος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και της "απείθαρχης" ψήφου του ΚΚΕ που επίσης δεν εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις: και παραθέταμε την μαρτυρία του επικοινωνιολόγου Δ.Μπασαντή.

Γράφαμε συγκεκριμένα: "Διακρίνουμε μια χαμηλή συσπείρωση στις σημερινές μετρήσεις στους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου ακροδεξιού κόμματος. Είναι η ίδια η εικόνα που υπήρχε και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Αλλά στην κάλπη έφτανε το 90% η συσπείρωσή τους.
Τι θέλω να πώ: Οι ψηφόροι τους δεν δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις σε ποσοστό 40% τι ψηφίζουν. Ετσι άλλα εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις και άλλα στις εκλογές.
Πιθανόν εδώ λοιπόν να υπάρχει μια "κρυφή" δεξαμενή ψήφων υπέρ του "ΟΧΙ" που είναι αδύνατον να καταγραφεί.
Από την άλλη πλευρά έχουμε το ΚΚΕ. Είναι σαφές ότι το 50% των ψηφοφόρων του δεν πειθαρχεί στην γραμμή της αποχής που έδωσε η ηγεσία του κόμματος, ενώ έχει έντονα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά το ίδιο το εκλογικο σώμα του ΚΚΕ. Είναι σαφές ότι το "ΟΧΙ" ενισχύεται από τις ψήφους των ψηφοφόρων του ΚΚΕ.
Οι μισοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ εμφανίζονται να μην ακολουθούν τη γραμμή του άκυρου ή της αποχής που πρότεινε η ηγεσία του κόμματος και στρέφονται κατά 39% προς το «Όχι» και κατά 13% προς το «Ναι»".

πηγή