ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ: ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!..



«Ανώμαλους» και «άρρωστους» χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους ακόμη ένας εκπρόσωπος της εκκλησίας κληθείς να σχολιάσει την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», είπε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, σε δηλώσεις του.

Ακόμη πρόσθεσε: «Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται» υποστήριξε και επανέλαβε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «άρρωστοι» και ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.

Τέλος ερωτηθείς αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στους κόλπους της εκκλησίας είπε ότι δεν ξέρει αλλά, αν υπάρχουν, πρέπει να τους απομακρύνουν.


Προϊόντα "ευλογημένα" με την κατάρα του ισλάμ πλημμύρισαν την Ελληνική αγορά

Α. Λεώνη

Μέχρι τώρα ξέραμε την πιστοποίηση προϊόντων HACCP, αλλά φαίνεται ότι με την Ισλαμοποίηση που υφιστάμεθα σύντομα θα έχουμε και την θρησκευτική ‘πιστοποίηση Χαλάλ'.

Η Ισαλαμολαγνεία και το κυνήγι του χρήματος φαίνεται πως δεν έχει όρια. Σήμερα σε ορισμένα καταστήματα της Εγνατίας οδού διαπιστώνεται ότι, σε ορισμένα προϊόντα που διαθέτουν, γράφεται επάνω τους η δήλωση «πιστοποίηση Χαλάλ». Τι σημαίνει αυτό;

  Σύμφωνα με το Κοράνι και τον Ισλαμικό νόμο (σαρία), τα προϊόντα, πού καταναλώνει ένας ευσεβής μουσουλμάνος, πρέπει να έχουν «ευλογηθεί» και «διαβασθεί» από έναν μουσουλμάνο ιερωμένο με τον τρόπο πού ορίζει το Ισλάμ. Έτσι, αυτά τα προϊόντα σημαίνει ότι έχουν 'διαβασθεί' από μουσουλμάνο ιερωμένο.

  Επίσης, είναι γνωστό ότι το κοράνι και το Ισλάμ έχουν έναν ένας κατάλογο με λεπτομέρειες για το πως ένα ζώο θα πρέπει να σφαχθεί, να τεμαχισθεί, επεξεργαστεί κλπ. προκειμένου να επιτρέπεται η κατανάλωσή του από έναν πιστό μουσουλμάνο. Αν για παράδειγμα με το ίδιο μαχαίρι σφαχθεί ένα γουρούνι και μετά ένα αρνί, τότε το αρνί θεωρείται ακάθαρτο για το λόγο ότι μολύνθηκε από το 'μολυσμένο' μαχαίρι. Σε περίπτωση που δεν ακολουθούνται οι κανόνες της σαρίας, τα προϊόντα θεωρούνται 'ακάθαρτα' και συνεπώς δεν τα καταναλώνουν οι πιστοί μουσουλμάνοι.

  Είναι γνωστό ότι οι μουσουλμάνοι της Γερμανίας, Ολλανδίας και άλλων χωρών εισάγουν κρέατα από μουσουλμανικές χώρες ώστε να είναι βέβαιοι ότι έχουν 'διαβαστεί' κατάλληλα και έχει τηρηθεί και η προβλεπόμενη διαδικασία δηλαδή είναι προϊόντα χαλάλ. Παρατηρούμε ότι η ‘πιστοποίηση’ χαλάλ επεκτείνεται σήμερα και σε άλλα προϊόντα όπως λαχανικά, κουραμπιέδες, μπακλαβάδες κλπ. Και γενικότερα ο κάθε χότζας θα μπορεί στο μέλλον να βγάλει ένα 'φετφά' και να δηλώσει ότι το α ή το β προϊόν είναι σύμφωνο ή όχι με το χαλάλ.

  Επίσης, να πούμε ότι τα ‘διαβασμένα’ με χαλάλ τρόφιμα δέν βρίσκονται σέ ξεχωριστά (μόνο για μουσουλμάνους) ράφια. Τώρα τα ίδια 'διαβασμένα' προϊόντα που αγοράζουν οι μουσουλμάνοι, τα αγοράζουν και οι χριστιανοί και φυσικά «ευλογούνται» αναλόγως. Σκέφτονται σήμερα οι χριστιανοί ότι καταναλώνουν προϊόντα προερχόμενα από ιεροτελεστίες αλλόπιστων; Πολύ αμφιβάλω με την ισλαμολαγνεία που μας διακατέχει.

  Και σε λίγο δεν θα αργήσουν να επιβάλουν τα χαλάλ προϊόντα –πιστοποίηση σαρίας­ ως υποχρεωτικά προϊόντα σε κιλικία, καντίνες, εστιατόρια. Πηγαίναμε για την Ευρώπη με τα πιστοποιητικά HACCP και άλλα παρόμοια, αλλά κινδυνεύουμε να βρεθούμε με τα ‘πιστοποιητικά’ χαλάλ και να ψάχνουμε για χότζες να μας 'διαβάσουν' τα προϊόντα και να έχουμε και την σφραγίδα της σαρίας. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη με το χάλι μας. Αυτά παθαίνει όταν αρνείσαι την Ιστορία και τον πολιτισμό σου.

 Είναι άξιος της μοίρας του!.


ΠΗΓΗ

Η βουλή των Σοδόμων ψήφισε τον νόμο της διαστροφής

σχόλιο Γ.Θ : Προσωρινή η χαρά τους... Η χαρά της διαστροφής θα κρατήσει όσο και η διάρκεια του Ψευτορωμαίικου, του οποίου τα θεμέλια τρίζουν...
Με 194 ψήφους υπέρ


και 56 ψήφους κατά,


αλλά και 51 απόντες,


ψηφίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την διαστροφή.




 
«Ναι» επί της αρχής ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Ένωση Κεντρώων, καθώς και 19 βουλευτές της ΝΔ


Καταψήφισαν 29 βουλευτές της ΝΔ, το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ εκτός από τρεις βουλευτές: (Έλενα Κουντουρά, ο Κ. Ζουράρις και ο Αθ. Παπαχριστόπουλος.) ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος απείχε.




Καταψήφισαν το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.




 Από την ψηφοφορία υπήρξαν και ηχηρές απουσίες, μεταξύ άλλων του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου,  του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκου Μπόλαρη, του ενός εκ των δύο διεκδικητών της αρχηγίας της ΝΔ. Ευ. Μεϊμαράκη, του Αντώνη Σαμαρά, του Κώστα Καραμανλή και του Άδωνι Γεωργιάδη.


Από την ΝΔ υπέρ ψήφισαν μόλις 19 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, 29 ψήφισαν «όχι» και 27 ήταν απόντες. μεταξύ αυτών ο προσωρινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ι. Πλακιωτάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ι. Βρούτσης, ο υποψήφιος αρχηγός του κόμματος Κυρ. Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ν. Δένδιας, Νίκη Κεραμέως, Ν. Κακλαμάνης, Κ. Τασούλας, Κ. Χατζηδάκης, Γ. Γιακουμάτος, Κατερίνα Παπακώστα, Θ. Φορτσάκης, Β. Οικονόμου κ.ά.  Ωστόσο, καταγράφηκαν πολλά «όχι» και εξίσου πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα, 29 βουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν επί της αρχής ενώ 27 επέλεξαν να απουσιάσουν.



«Όχι» ψήφισαν οι εξής: Άννα Καραμανλή, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Κ. Βλάσης, Μ. Βορίδης, Γ. Βλάχος, Ανδ. Κατσανιώτης, Δ. Κυριαζίδης, Εμ. Κόνσολας, Αν. Δημοσχάκης,
Απ. Βεσυρόπουλος, Β. Γιόγιακας, Αθ. Μπούρας, Σ. Αναστασιάδης, Γ. Γεωργαντάς, Ι. Κασαπίδης, Μαρία Αντωνίου, Αθ. Δαβάκης, Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Χ. Αθανασίου, Χρ. Μπουκώρος, Αθ. Καββαδάς, Γ. Καρασμάνης, Κ. Κουκοδήμος, Ι. Κεφαλογιάννης, Στ. Γιαννάκης, Φωτεινή Αραμπατζή, Γ. Βαγιωνάς και Ν. Μηταράκης. 




Μεταξύ των απόντων ήταν ο έτερος υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος Ευ. Μεϊμαράκης καθώς και οι πρώην πρωθυπουργοί Αντ. Σαμαράς και Κων. Καραμανλής, ο Άδ. Γεωργιάδης, ο Δ. Σταμάτης, ο Β. Κικίλιας, η Σοφία Βούλτεψη, ο Μ. Σαλμάς, ο Κ. Καραγκούνης, ο Ι. Ανδριανός, ο Γ. Στύλιος, η Γεωργία Μαρτίνου, ο Κ. Τσιάρας, ο Ευ. Μπασιάκος, ο Κ. Κοντογεώργος, ο Κ. Τζαβάρας, ο Ελ. Αυγενάκης, ο Κ. Γκιουλέκας, ο Στ. Καλαφάτης, η Έλενα Ράπτη, ο Ι. Τραγάκης, ο Κων. Καραμανλής, ο Κ. Σκρέκας, ο Χρ. Σταϊκούρας, ο Ι. Αντωνιάδης, ο Θ. Καράογλου, Κ. Κατσαφάδος.


Μεταξύ των απόντων ήταν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκης, πολλοί βουλευτές του ΚΚΕ μεταξύ αυτών και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, η Αλέκα Παπαρήγα, η Λιάνα Κανέλλη κ.ά. (το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο), ενώ απούσα ήταν και η πρόεδρος του ΠαΣοΚ Φώφη Γεννηματά (αν και το κόμμα της υπερψήφισε επί της αρχής). 


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ - ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; 


Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, (βίντεο)


ΦΟΤΟ1Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Γιατί να μην ακούσουμε για το Ισλάμ από μια γυναίκα η οποια μεγάλωσε σαν μουσουλμάνα στην Μέση Ανατολή ?
Η μουσουλμάνα αυτή εδω και καιρό ήθελε να κάνη ένα βίντεο για να εξήγησει την πραγματική φύση του Ισλάμ. Το Ισλάμ όπως αναφέρει δεν είναι μια φυλή άλλα είναι μια θρησκεία. Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πιστεύουν στον Muhammad,τον προφήτη τους και να τον ακολουθήσουν στην τελική αποστολή του.

ΦΟΤΟ2Τι έκανε λοιπόν αυτός ο προφήτης Muhammad ? Ήταν ένας βιαστής, παιδόφιλος, γενοκτονος, πολεμοκάπηλος, ψεύτης , απατεώνας, κλεφτής, μοιχός, όπως ομολογεί αυτή η μουσουλμάνα.
«Είχε 100αδες παλλακίδες . Αιματοκύλισε τον τότε γνωστό κόσμο με τα ιδία του τα χέρια χάριν του ονόματος του και των διδασκαλιών του. Και όσο αναφορά τους jĭ-hädist, η λεξι Jĭ-häd είναι από το ουσιαστικό Jĭ-häd που σημάνω αγώνας. Το Ισλάμ πήρε αυτήν την λέξη και την μετέτρεψε σε πόλεμο για χάρη του Αλλάχ.»
«Για τους μουσουλμάνους τι θέλει ο Αλλάχ ? Ο Αλλάχ θέλει να γίνουν όλοι μουσουλμάνοι. Το Jĭ-häd αναφέρεται πολλές φορές μέσα στο Κοράνι και δεν εννοεί την βία του όπως την εφαρμόζουν.»
φοτο3«Για κάποια θέματα όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στο Κοράνι πρέπει να θα ακόλουθεις την Seerah και την Sunnah που άφησε σαν παρακαταθήκη ο Muhammad. Όταν ήρθε με τον στρατό του στην Μέκκα όπου λάτρευαν τα είδωλα άρχισε τις «αποκαλύψεις» του και προέτρεψε τον κόσμο να προσέλθει στο Ισλάμ. Στην αρχή παρουσιάστηκε ειρηνικός. Όταν άρχισε να κηρύττει και να καλεί τον κόσμο στο Ισλάμ τον έδιωξαν από την Μέκκα γιατί αυτός και οι ακόλουθοι του δημιουργούσαν προβλήματα και οι προσκυνητές δεν τους ήθελαν εκεί.»
φοτο4«Μετά πήγε στην Medina οπού ήδη τον περίμεναν οπαδοί του. Στην Μεδίνα ήταν και η τελευταία φορά που ο Muhammad προσηλύτισε ειρηνικά για το Ισλάμ. Από εκεί και μετά ο ειρηνικός Μωάμεθ έγινε ένας πολέμαρχος.»
Μετά από αυτό, υπήρχε πόλεμος, σκλαβοι, δουλες και παλλακίδες
Θέλετε ένα παράδειγμα ;
«Το Bani Quraytha ήταν ένα χωριό διπλά στην Μεδίνα. Εκεί ο Μωάμεθ. είχε ένα όνειρο ότι μια γυναικά από το Bani Quraytha που ήταν όλες Εβραίες είχε δηλητηρίαση το νερό του. Συμφώνα με τις ισλαμικές του πεποιθήσεις για το όνειρο αυτό έπρεπε να πάει εκεί να σκότωσει τους πάντες και να σκλαβώσει τις γυναίκες τους σαν παλλακίδες, Javari or Ajaria. Το ίδιο κάνουν σήμερα οι Τζιχαντιστές στις χριστιανές και στις Γιεζίντι στην Συρία και στο Ιράκ.»
«Τα εγκλήματα που κάνουν σήμερα οι Τζιχαντιστές θεωρούνται σαν μουσουλμανικό καθήκον. Ζηλωτές όπως οι ζηλωτές του Ισλάμ  δεν υπάρχουν σε άλλες θρησκείες. Τηρούν το νομό της Sharia, τηρούν το νομό του jĭ-häd και πιστεύουν ότι είναι πιο θεάρεστο να σκοτώσεις ένα άπιστο παρά να πεθάνεις σαν αποστάτης του Ισλάμ και του Αλλάχ.»
φοτο5«Τώρα το να λέμε ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες είναι σα να λέμε ότι όλοι οι Ιταλοί είναι μαφιόζοι. Οι Ιταλοί είναι μια ράτσα, έρχονται από ένα κράτος δεν είναι μια θρησκεία και δεν χαρακτηρίζονται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δεν έχω πρόβλημα να διδάσκετε το Ισλάμ στα σχολεία αλλά το πρόβλημα είναι το τι και πως διδάσκετε και να μην το εξευμενίζετε και να μη αποφεύγετε τα κρίσιμα κομμάτια του.»
«Όταν μιλάμε για τον χριστιανισμό δεν μπορούμε να μην μιλάμε για τον Χρήστο, δεν μπορούμε να διδάσκουμε τον Ιουδαϊσμό χωρίς να διδάξουμε για τον Μωυσή. Δεν μπορούμε να διδάξουμε τον βουδισμό χωρίς να διδάξουμε για τον Βούδα. Άρά δεν μπορούμε και να διδάξουμε για το Ισλάμ χωρίς να αναφέρουμε τον Muhammad και τις 11 γυναίκες του, το 9χρονο παιδί που το έπαιρνε από το παιχνίδι για να ικανοποιεί τα ένστικτα του. Αυτό είναι το Ισλάμ.»
«Μεγάλωσα σαν μουσουλμάνα και σας ρωτώ, θέλετε να διδάξετε για το Ισλάμ ? τότε να διδάξετε για τους σκλάβους του Muhammad. Να διδάξετε για τιν σκλαβιά που επέβαλλε. Οι τυφλοι Αμερικανοί τρελαίνονται για αυτόν χωρίς να ξέρουν τίποτα. Αγνοούν ότι ακόμα και σήμερα στο Ισλάμ υπάρχουν σκλαβοπάζαρα. Υπολογίζετε ότι υπάρχουν 20 εκατομμύρια σκλάβοι στα μουσουλμανικά κράτη παγκοσμίως. Και κανείς δεν μίλα για αυτό το θέμα.»
B8s4ouZIcAAgZdN_jpglarge-vi«Οι γυναίκες στην Δύση ενδιαφέρονται να αγωνιστουν για να έχουν ίδιους μισθούς με τους άντρες, αλλά δεν ενδιαφέρονται που λιθοβολούν, σφάζουν, σκοτώνουν σήμερα τις γυναίκες σε μουσουλμανικά κράτη. Για όλα αυτά δεν νοιάζεται κανείς.»
«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα μικρά κοριτσάκια Yezidi που τα απαγάγουν και τα έχουν σαν sex slaves. Τι υποκριτές που ήσαστε όλοι σας! Σας ενδιαφέρει το πώς θα νομιμοποιήσετε τους ομοφυλόφιλους LGBT, όταν στα μουσουλμανικά κράτη τους ομοφυλόφιλους τους πετούν έτσι απλά από τα μπαλκόνια στις οικοδομές.»
«Μην με προκαλείτε εμένα λέγοντας ότι ο τάδε μουσουλμάνος έκανε μια καλή πράξη όταν αγνοείτε 1400 χρόνια βίας»
Η κοπέλα αυτή μεγάλωσε σαν μουσουλμάνα στην Μέση Ανατολή και πιστεύω ξέρει πολύ καλύτερα τα πράγματα από ότι μας τα παρουσιάζουν. Το βίντεο και την πραγματικά συγκλονιστική ομιλία της την αφιερώνω στους μουσουλμάνους φίλους μας που επισκέπτονται καθημερινά την ιστοσελίδα μας όχι επειδή αρέζουν τα άρθρα μας, αλλά για… να ελέγχουν τι γράφεται.
Ο Αλλάχ μαζί σας!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr                http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85/