Δεν μπορεί να θέλουν τα κάνουν αυτό… Δεν είναι δυνατόν να θέλουν εκεί να κάνουν HOT SPOT.

Από την Αρβανίτισσα.
 skaramagas


Όταν χθες το βράδυ σε ένα φιλικό τραπέζι έμαθα ότι Αξιωματικοί του Στρατού επέλεξαν ως χώρο για τη διαμόρφωση hot spot την προβλήτα του Σκαραμαγκά, πραγματικά έριξα γέλιο μέχρι δακρύων.

Ειλικρινά σας λέω, νόμιζα ότι ο φίλος, στρατιωτικός στο επάγγελμα, μου έκανε πλάκα… Εντάξει μπορεί λέω να με πήρε στο ψιλό.

Όμως σήμερα το πρωί δυστυχώς το επιβεβαίωσα! «Έχει πάει χαρτί, το hot spot στην προβλήτα να είναι έτοιμο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ». ΩΧ!!!

Αυτό είπε σειρούλα βατράχι στον άνδρα μου πριν από λίγα λεπτά. Και εγώ σας δείχνω που θα γίνει και τι είναι σε απόσταση μισό τσιγάρο δρόμο, ίσως και λιγότερο.

Και πείτε μου εσείς μετά ότι θέλετε.

Η προβλήτα Σκαραμαγκά που θέλουν να έχει αποπερατωθεί μέχρι την Πέμπτη, βρίσκεται λίγα μέτρα από τα βατράχια μας, σε απόσταση αναπνοής από το χώρο αποθήκευσης στρατηγικών αποθεμάτων υγρών καυσίμων των ενόπλων δυνάμεων, ελάχιστα πιο μακριά είναι τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και σε μικρή απόσταση η Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας…

Δηλαδή αν γίνει μπαμ, εκτός του ότι ο δρόμος προς το Νότο είναι πλέον αποκομμένος θα βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα στις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις…

Την ίδια ώρα ο Καμμένος δίνει τιμητικές άδειες στο 50% του προσωπικού για το Πάσχα και φυσικά οι οικογενειακοί φίλοι στρατιωτικοί ψάχνουν ξενοδοχεία για τις διακοπές τους. Κρίμα!

Πάντως με το σύζυγο και την υπόλοιπη οικογένεια μας, πλέον το πλάνο εξόδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!

Σας προτείνω να ετοιμάζεστε και προετοιμάζεστε για αυτό το ενδεχόμενο!
skar